محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1826424427
ضعف اقتصاد ایران در حوزه تولید است
واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: ضعف اقتصاد ایران در حوزه تولید است
علوی، کارشناس حوزه اقتصاد و مدیر اسبق دفتر فروش شرکت «یاهو» در خاورمیانه در جمع بندی وضع اقتصادی ۲۴ سال گذشته، گفت: نتیجهای که از بررسی این سه دوران حاصل میشود این است که ما به هیچ وجه در حوزه تولید موفق نبودهایم ولی بازرگانان خوبی هستیم.
الف: اولین دوره این همایش عصر روز جمعه ۱۴ شهریورماه در سالن کنفرانس هتل طوبی تهران آغاز به کار کرد.
مهرشاد خدابخشی، کارآفرین برتر کشوری در ابتدای مراسم به دور نمای روشن اقتصاد کشور ناشی شکسته شدن تحریمها اشاره و اظهار کرد: با توجه به تغییراتی که طی ۶ ماه آینده بر شرایط اقتصادی کشور حاکم خواهد شد، فراگیری تکنیکهای نوین، راهکارها و اموزشهای اقتصادی برای رشد فروش بیش از گذشته احساس میشود.
وی به ضعف فارغ التحصیلان کشور در فراگیری مهارتهای کسب و کار اشاره و تصریح کرد: متاسفانه در دانشگاههای کشور مهارتهای کسب و کار مغفول مانده است و فارغ التحصیلان ما برای فراگیری این مهارتها ناچارند تا دورههایی مانند MBA و DBA را بگذرانند.
شکست ۸۰ درصدی کسب و کارهای جوان در ۳ سال نخست
در ادامه این همایش دکتر یحیی علوی از مدیران موفق و اساتید حوزه مدیریت و همچنین مدیر فروش سابق بخش خاورمیانه شرکت یاهو به لزوم یادگیری مهارتهای کسب و کار و فروش اشاره کرد و گفت: در کشور ما یکی از مشکلات مهم عدم توانایی در کسب است زیرا کار وجود دارد ولی توانایی کسب در حد پایینی قرار دارد.
وی به آمار تکان دهنده وزارت کار اشاره کرد و گفت: طبق آمار وزارت کار ۸۰ درصد کسب و کارهای جوان در ۳ سال نخست و مابقی در ۵ سال نخست با شکست رو به شدهاند که این نشان دهنده عدم وجود مهارت در کسب است.
مشاغل مهارتی از مشاغل دانش بنیان پیشی گرفتهاند
این کارشناس حوزه مدیریت با بیان اینکه شرایط امروز بازار تغییر کرده است، تصریح کرد: در گذشته میان مشاغل دانش بنیان و مهارتی تفاوت وجود داشت و مشاغل دانش بنیان جایگاه بالاتری داشت ولی امروز این مشاغل مهارتی حرف اول را میزنند.
علوی فروشندگی امروز را با بازاریابی متفاوت دانست و خاطرنشان کرد: فروشندگی امروز با بازاریابی متفاوت است چرا که فروشندگی و عرصه فروش حالت سکون ندارد و مدام باید تغییر در آن ایجاد کرد.
در برابر تغییرات بازار باید منعطف بود
وی مقاومت کنندگان در برابر تغییر را بزرگترین بازندگان عرصه فروش دانست و بیان کرد: مقاومان عرصه فروش بزرگترین بازندگان عرصه فروش هستند و باید برای جلوگیری از این شکست انعطاف پیشه کنند.
این مدیر موفق شخصیتشناسی را عرصه مهمی دیگر دانست و بیان کرد: شخصیتشناسی مسئلهای بسیار مهم است و باید برای آن تواناییهای لازم را کسب کرد.
علوی تفاوت امروز بازار کسب و کار نسبت به گذشته را افزایش سرعت و کسب دانست و تصریح کرد: در بازار امروز باید سرعت خود را نسبت به گذشته افزایش دهیم که این مسئله بسیار مهم و تعیین کننده است.
وی استعداد و توانایی مذاکره را نیز از عناصر مهم فروش دانست و گفت: برای کسب موفقیت در حوزه فروش باید استعداد و توانایی مذاکره داشته باشیم و این مسئله با تمرین حاصل خواهد شد.
این مدرس حوزه مدیریت در ادامه با بیان اینکه اعتماد برای مشتری ساختنی است، ادامه داد: اعتمادی که برای مشتری کسب میشود ساختنی است و فروشنده باید طوری رفتار کند که این اعتماد به خوبی نهادینه شود.
علوی اقتصاد را یک علم دانست و گفت: اینکه گفته میشود اقتصاد هیچ حساب و کتابی ندارد را قبول ندارم اقتصاد یک علم است و با قوانین قاعده خودش باید با آن برخورد کرد.
وی به بحران اقتصادی سال ۲۰۰۸ اشاره کرد و گفت: جهان در دهههای اخیر بارها شاهد بحران اقتصادی بوده است اما در سال ۲۰۰۸ این وضعیت تشدید شد و حتی دورههای مدیریتی MBA و DBA هم کارساز نشد و حتی واکنش رئیس جمهور آمریکا را نیز بر انگیخت.
اصلیترین آثار دوران بحران اقتصادی
این مدرس حوزه مدیریت با بیان اینکه کاهش تولید ناخالص ملی را نخستین نشانه بحران اقتصادی است و گفت: اولین شاخص بحران اقتصادی کاهش تولید ناخالص ملی یا GNP و یا تولید بخش خصوصی است در سال ۲۰۰۸ دامن گیر کشور ما هم شد و تا امروز ادامه دارد.
علوی اضافه کرد: بعد از کاهش تولید ناخالص ملی شاخصههای بعدی افزایش نرخ بیکاری و نقدینگی و همچنین کاهش TMS یعنی تعداد مشتریان برای برای فروش است.
تشریح عملکرد اقتصادی دولتهای مختلف
وی در ادامه به تشریح عملکرد دولتای اقتصادی پرداخت و بیان کرد: دولت آقای هاشمی بر پایه سیاست کلی پیمانکاری گسترده علوم مهندسی شکل گرفت و از شرکتهای مختلف آلمانی برای حضور در ایران و گسترش شرکتهای کوچک مهندسی استفاده شد.
این کارشناس حوزه مدیریت به تاثیر مستقیم قیمت نفت در این دوران اشاره کرد و گفت: رکودی که در دوره آقای هاشمی شاهد آن بودیم ناشی از تاثیرپذیری مستقیم اقتصاد ایران از نفت بود که رکود نسبی را ایجاد کرد اما در سال ۷۵ رشد اقتصادی ایران ۷/۷ شد که در نوع خود در تاریخ اقتصاد ایران بینظیر بود.
علوی به دوران اصلاحات اشاره کرد و گفت: در دوران آقای خاتمی قیمت نفت و بنزین در بازارهای جهانی به شدت کاهش یافت و راهکار اقتصادی که آن زمان اتخاذ شد سرمایه گذاری شرکتهای اقتصادی در حوزههای دیگر مانند شرکت نفتی شل و یا شرکت پپسی در ایران بود.
وی افزود: این نوع سرمایه گذاریها در نهایت سبب شد، رشد اقتصادی ایران به بالاترین مقدار خود در تاریخ یعنی ۸/ ۸ درصد برسد.
این مدیر موفق اقتصادی دوران احمدینژاد را دورانی پرفراز و نشیب برای اقتصاد ایران دانست و گفت: در دوران احمدینژاد ابتدا سعی شد با الگو پذیری از سیاستهای آلمان شرقی بعد از پیوستن به نیمه غربی این کشور از بنگاههای زود بازده اقتصادی استفاده شود که در نهایت شرایط پر فراز نشیبی برای اقتصاد ایران ایجاد شد.
علوی افزود: دولت سعی کرد با افزایش مقدار وام دهی به بانگاههای زود بازده به رشد اقتصاد کشور کمک کند که در دو سال اول موفق بود طوری که برای مقطع زمانی کوتاهی میزان بیکاری در کشور به شکل چشمگیری کاهش یافت.
وی ادامه داد: اما بعد از این دوران بهبود وضع اقتصادی، دوران رکود با توجه تغییر ناگهانی عرضه و تقاضا فرا رسید و در حال حاضر شاهد هستیم که بسیاری از بنگاههای زود بازده در شهرکهای صنعتی به حالت نیمه تعطیل درآمدند و در پایان دوره ریاست جمهوری ایشان رشد اقتصادی کشور به منفی ۴.۵ درصد رسید.
این مدیر موفق اقتصادی وام گرفتن در دوران بحران اقتصادی را بیشترین آسیب این دوران دانست و بیان کرد: در دوران بحران اقتصادی بدترین ضربه از ناحیه وام گرفتن به اقتصاد هر کشوری وارد میشود.
علوی در جمع بندی وضع اقتصادی دوران هاشمی، خاتمی و احمدینژاد گفت: نتیجهای که از بررسی این سه دوران حاصل میشود این است که ما به هیچ وجه در حوزه تولید موفق نبودهایم ولی بازرگانان خوبی هستیم.
درخواست ایران در قرارداد ۱۰۰ میلیارد دلاری با چین
وی ادامه داد: تداوم این وضعیت در دوران فعلی هم وجود دارد و ما در اسفند ماه امسال یک قرارداد نفتی ۱۰۰ میلیارد دلاری با چین بستیم که طبق آن قرارداد چینیها باید شهرکهای صنعتی ما را احیا کنند.
این مدیر موفق با بیان اینکه در ابتدای دوران ریاست جمهوری روحانی وارد رکود تورمی شدیم، تصریح کرد: در تشریح سیاستهای اقتصادی دولت روحانی مسئله مهم رکود تورمی است که با آن دست به گریبان هستیم و دولت در اجرای فاز دوم هدفمندی یارانهها و همچنین سبد کالا با شکست مواجه شد.
علوی افزود: ۵۰ هزار میلیارد به عنوان هزینه یارانه نفدی در بودجه وجود دارد که بخش بزرگی از بودجه کشور را به خود اختصاص میدهد و ۴۲ هزار میلیارد نیز سهم بودجه عمرانی کشور است که این مسائل از کاهش یک سوم سهم بودجه عمرانی در کشور حکایت دارد.
تشریح دوران رکود تورمی و غیرتورمی
وی در تشریح دوران رکود تورمی بیان کرد: در دوران رکود تورمی برندگان اصلی مالکان کالا، ارز، مسکن و تسهیلات بگیران هستند و سپرده گذاران بانکی و حقوق بگیران هم به عنوان بازندگان این دوران مطرح هستند.
این مدرس دانشگاه رکود در حوزه سرمایه گذاری، خدمات و رونق در حوزه کالایی را از مهمترین آثار اقتصادی دوران رکود تورمی دانست و عنوان کرد: رکود در حوزه سرمایه گذاری و خدمات در کنار رونق در حوزه کالایی فضا را برای سودجویی در دوره رکود تورمی فراهم میسازد.
علوی در خصوص دوران رکود غیر تورمی هم گفت: در این دوران با توجه به تورم ۱۰ تا ۲۰ درصد پول نقد سپرده بسیار سودآور خواهد بود و وام گیرندگان، و کسبه فعالان اقتصادی و دارندگان کالا و مسکن بازندگان این دوران خواهند بود.
وی اضافه کرد: در این دوران رکود در تمامی حوزهها به خصوص بخشهای سرمایهای و حتی کالای مصرفی به شدت احساس میشود.
این مدرس دانشگاه در به پاسخهای دانشگاه هاروارد آمریکا به رئیس جمهور این کشور در خصوص بحران اقتصادی اشاره کرد و گفت: استفاده از تکنولوژیها و حتی المقدور استفاده از رباتها، تاثیرگذاری کارمندان و همچنین استفاده صحیح از وام و انرژی مهمترین راهکارهای اقتصادی دانشگاه هاروارد به اوباما در خصوص بحران اقتصادی بود.
کارمندان ایرانی گرانترین کارمندان دنیا
علوی به آماری جالب در خصوص میزان کارمفید در کشور اشاره و بیان کرد: در شرکتهای خصوصی آمار کار مفید برای کارمندان یک ساعت و ۲۰ دقیقه و برای شرکتهای دولتی ۳۵ دقیقه است که این آمار کارمندان ایرانی را گرانترین کارمندان دنیا میکند.
اهرمهای موفقیت در شرایط اقتصادی جدید
وی در پایان با بیان اینکه اقتصاد کشور وارد شرایط جدیدی شده است، یادآور شد: در شرایط جدید اقتصاد کشور تعهد به ارقام (SMARTER)، چالاکی در موج سواری (FASTER) و تاثیر پذیری بیشتر (MORE EFFECTIVE) را از مهمترین اهرمهای موفقیت شرایط اقتصادی جدید دانست.
تاریخ انتشار: ۱۶ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۶:۱۷
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 29]
صفحات پیشنهادی
آغاز ساخت ۷۰۰ واحد تولیدی و توزیعی در منطقه ویژه اقتصادی سلفچگان آغاز ساخت ۷۰۰ واحد تولیدی و توزیعی در منطقه و
آغاز ساخت ۷۰۰ واحد تولیدی و توزیعی در منطقه ویژه اقتصادی سلفچگانآغاز ساخت ۷۰۰ واحد تولیدی و توزیعی در منطقه ویژه اقتصادی سلفچگان قطب تولید شیشه ایرانبا آغاز ساخت ۷۰۰ واحد تولیدی و توزیعی در منطقه ویژه اقتصادی سلفچگان این منطقه به قطب تولید شیشه کریستال و چینی ایران تبدیل میشودوزیر کشور: معدن اصلیترین حوزه تولید کشور است/ ظرفیتهای عظیم صنعتی در همه جای ایران وجود دارد
وزیر کشور معدن اصلیترین حوزه تولید کشور است ظرفیتهای عظیم صنعتی در همه جای ایران وجود دارد اقتصاد > صنعت - ایسنا نوشت عبدالرضا رحمانی فضلی در نشستی با مدیران عامل شرکتهای گل گهر سنگ آهن گهرزمین و جهان فولاد سیرجان این شرکتها را زحمتکشان و مجاهدان عگزارش فارس به مناسبت هفته تعاون نگاهی به بخش تعاون در اقتصاد ایران/ از توسعه مشارکت عمومی تا تقویت تولید ملی
گزارش فارس به مناسبت هفته تعاوننگاهی به بخش تعاون در اقتصاد ایران از توسعه مشارکت عمومی تا تقویت تولید ملیبخش تعاون یکی ارکان اقتصاد ملی است که با آموزههای دین مبین اسلام مطابقت دارد و در طول سالیان گذشته در برهههای مختلف یاریرسان مردم و دولت بوده است به گزارش خبرگزاری فارسدر حوزه اقتصاد اغراق نکنید! |اخبار ایران و جهان
در حوزه اقتصاد اغراق نکنید یکی از مشکلات اقتصاد این است که معمولا آمارهای منتشره درمورد شاخصهای عملکرد اقتصادی به موقع تهیه نمیشوند و با تاخیری نسبتا طولانی تهیه میشوند که بعضا این تاخیرها کارکرد و اهمیت و ارزش این آمارها را زیر سوال میبرد کد خبر ۴۳۰۳۲۱ تاریخ انتشار ۰۸ شهانعقاد تفاهم همکاری ایران و قزاقستان در حوزههای اقتصادی
دوشنبه ۱۰ شهریور ۱۳۹۳ - ۱۷ ۱۷ یادداشت تفاهم سیزدهمین اجلاس کمیسیون مشترک همکاریهای اقتصادی تجاری فنی علمی و فرهنگی ایران و قزاقستان پس از دو روز بررسی کارشناسی امروز با توافق در حوزههای بانکی حمل نقل سرمایهگذاری و صنعت و معدن و دیگر موارد به امضای دو طرف رسید به گزارش ای40 میلیون ایرانی در اقتصاد مشارکت ندارند/خواب نیم هزار میلیارد دلاری تولید ناخالص داخلی
40 میلیون ایرانی در اقتصاد مشارکت ندارند خواب نیم هزار میلیارد دلاری تولید ناخالص داخلی اقتصاد > اقتصاد کلان - اقتصاد نیوز نوشت ابراهیم علیزاده طبق آخرین بررسیهای مرکز آمار ایران بیش از ۴۰ میلیون ایرانی با اینکه در سن کار هستند اما به دلیل اینکه مشارکت اقتصارئیس سازمان شیلات ایران خبر داد تولید ۸۸۰هزارتن آبزی در کشور/ صادرات ۷۰ هزار تن آبزی در سال قبل /امکان پرورش ۸
رئیس سازمان شیلات ایران خبر دادتولید ۸۸۰هزارتن آبزی در کشور صادرات ۷۰ هزار تن آبزی در سال قبل امکان پرورش ۸۰۰ هزارتن ماهی در قفس دریارئیس سازمان شیلات ایران از صادرات ۷۰ هزارتن محصول آبزی در سال قبل خبرداد و گفت ۳۰۴ میلیون دلار حاصل صادرات آبزیان بوده است و مذاکرات با روسیه برگسترش همکاري هاي اقتصادي ايران و نيکاراگوئه
۱۲ شهريور ۱۳۹۳ ۱۷ ۴۲ب ظ گسترش همکاري هاي اقتصادي ايران و نيکاراگوئه چگونگي گسترش همکاري هاي اقتصادي ايران و نيکاراگوئه در ديدار ساموئل سانتوس لوپز وزير امور خارجه نيکاراگوئه با محمد خزاعي رئيس کل سازمان سرمايه گذاري و کمک هاي اقتصادي و فني ايران در محل اين سازمان بررسي شدعضو کمیسیون اقتصادی مجلس در گفتوگو با فارس: بانکها به جای بانکداری، شرکتداری میکنند/تولید در هدفمندی مغفول
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در گفتوگو با فارس بانکها به جای بانکداری شرکتداری میکنند تولید در هدفمندی مغفول مانده استعضو کمیسیون اقتصادی مجلس با اشاره به اینکه مشکل تولید و بانکها عدم قانونگرایی است گفت تولید در هدفمندی یارانهها مغفول مانده است ناصر موسوی لارگانی در گفتوگوافزایش ۱۳۸ هزار بشکهای تولید نفت ایران در پنج ماه نخست ۲۰۱۴
افزایش ۱۳۸ هزار بشکهای تولید نفت ایران در پنج ماه نخست ۲۰۱۴ اقتصاد > انرژی - فارس نوشت اداره اطلاعات انرژی آمریکا در جدیدترین گزارش خود اعلام کرد تولید نفت ایران در پنج ماه نخست امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۳۸ هزار بشکه و در ماه می ۲۰۱۴ نسبت به مدت مشابه سال گوظیفه سربازان عرصه تولید و اقتصاد مقاومتی
اختصاصی جام نیوز وظیفه سربازان عرصه تولید و اقتصاد مقاومتی سربازان و سرداران عرصه تولید کشور امروز باید در جنگ اقتصادی با مقاومت حمله کرده نه اینکه شروع به دفاع و عقب نشینی کنند زیرا تنها راه برون رفت از تحریم ها تولید و صدور کالا و ارز آوری است به این مطلب امتیاز دهید به گزارشایران خودرو: تولیداتمان استاندارد جهانی دارند
ایران خودرو تولیداتمان استاندارد جهانی دارند مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو گفت قصد داریم در راستای تکریم مشتریان و ارائه تصویری شفاف نزد افکار عمومی محصولاتی که نیاز به بررسی فنی بیشتر داشته باشند را فراخوان کنیم مهر مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو گفت قصد داریم در راستاروایت محسن خلیلی از 130 سالگی مهمترین تشکل اقتصاد ایران: تجربیات گذشته را خاک نکنیم
روایت محسن خلیلی از 130 سالگی مهمترین تشکل اقتصاد ایران تجربیات گذشته را خاک نکنیم اقتصاد > اقتصاد سیاسی - ما می خواهیم از گذشته درس بگیریم قرار نیست تجربیات گذشته را خاک کنیم و به آنها توجه نداشته باشیم ولي خليلي احتمالا محسن خليلي قديمي ترينرسالت و تبیین اقتصاد اسلامي |اخبار ایران و جهان
رسالت و تبیین اقتصاد اسلامي پيش از انقلاب وقتي از علما سوال ميكردند كه اقتصاد اسلامي چيست در يك كلمه ميگفتند اقتصاد اسلامي نه سوسياليستي است نه سرمايهداري البته آثار خوبي هم از نمادها و نمودها و مباني اقتصاد اسلامي به بازار انديشه روانه ميكردند و شايد برجستهترين آن اقتصابحران اقتصاد ایران پایان می یابد؟
بحران اقتصاد ایران پایان می یابد اقتصاد > اقتصاد کلان - پس از انتخابات و بعد از آنکه دولت یازدهم امور را به دست گرفت قفل انتشار آمار شکسته شد تا در اوج گرمای هوا شاخص ها از سرمای فضای اقتصاد خبر دهند محمد عدلی رقابت های انتخاباتی داغ شده بود مناظره آخر اما هنوزفارس گزارش میدهد آغاز تولید روزانه ۱۵ هزار بشکهای عراق و بینصیبی ایران از میدان مشترک «بدر»
فارس گزارش میدهدآغاز تولید روزانه ۱۵ هزار بشکهای عراق و بینصیبی ایران از میدان مشترک بدر گازپروم روسیه در حالی تولید روزانه ۱۵ هزار بشکه نفت از میدان مشترک نفتی بدر عراق را آغاز کرده است که ایران تاکنون از این میدان مشترک برداشت نکرده است به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فاچشم انداز روند اقتصاد جهانی و بهای طلا |اخبار ایران و جهان
چشم انداز روند اقتصاد جهانی و بهای طلا کد خبر ۴۲۹۶۶۱ تاریخ انتشار ۰۵ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۴ ۱۵ - 27 August 2014 امیررضا حسنی تحلیل گر ارشد موسسه مطالعات و پژوهش های اقتصاد ایرانیان در مطلبی نوشت به طور کلی پیشبینی کردن در هر مسئله عملی به شدت ریسکی و گاهی دور از منطق و واقعیت است ح-
اقتصادی
پربازدیدترینها