تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 16 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):بهترین عبادت بعد از شناختن خداوند،‌ انتظار فرج و گشایش است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826417352




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

خبر فانی ازاجراي سند تحول آموزش و پرورش


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: خبر فانی ازاجراي سند تحول آموزش و پرورش
وزیر آموزش و پرورش آموزش و پروش از اجراي سند تحول در اين بخش خبر داد و گفت: سند تحول نظام آموزشی در فلسفه تعلیم و تربیت اسلامی در چهارچوب شش ساحت تدوين شده است كه انتظار مي رود بر اساس برنامه ريزي هاي صورت گرفته در سطح كشور اجرايي شود.
مهر: علی اصغر فانی امروز سه شنبه در مراسم افتتاحیه پانزدهمین کنفرانس آموزش فیزیک ایران و پنجمین کنفرانس فیزیک و آزمایشگاه که در مجتمع امام خمینی(ره) سنندج برگزار شد،  راهبرد امروز آموزش و پرورش را ارتقای کیفیت خواند و گفت: در دوره ای که جمعیت دانش آموزان کشور 19 میلیون نفر بود تلاش آموزش و پرورش ممانعت از محروم ماندن عده ای از تحصیل بود.

وی عنوان کرد: به دلیل جمعیت بالای دانش آموز در دهه 60  مدارس بسیاری از مناطق کشور به صورت دو، سه و حتی 6 شیفته فعالیت می کردند.

وی اظهارداشت: در حال حاضر جمعیت دانش آموزان در کشور به 12 میلیون نفر رسیده است و به عبارتی نسبت به دوره گذشته دو سوم کاهش پیدا کرده است و در این سال ها هم به مراتب شاهد افزایش امکانات و فضاهای آموزشی، پرورشی و تربیتی بوده ایم.

وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: با توجه به موارد مذکور استراتژی که در آموزش و پرورش اتخاذ شده ارتقای کیفیت آموزش و پرورش است.

فانی با اشاره به اینکه در سند تحول نظام آموزشی در فلسفه تعلیم  و تربیت اسلامی 6 ساحت ذکر شده که باید دنبال شود، افزود: یکی از ساحت ها شامل ساحت تربیت اخلاقی و عبادی است که بر این اساس دانش آموزان را باید به لحاظ اعتقادی و اخلاقی منطبق بر ارزش های اسلامی تربیت کرد.

وی دومین ساحت را تربیت علمی و فناورانه خواند و عنوان کرد: دانش آموز باید با دستاوردهای علمی و تکنولوژی های روز دنیا آشنایی پیدا کند و این ساحت در فلسفه تعلیم و تربیت اسلامی بسیار مورد تاکید است.

وی اظهار داشت: بر مبنای ساحت زیبا شناختی و هنری هم باید دانش آموزان در مدارس تربیت هنری پیدا کنند تا نسبت به پدیده های زشت و زیبا یکسان برخورد نکنند.

وزیر آموزش و پرورش ادامه داد:  باید در مدرسه به غیر از ساحت اعتقادی،علمی و زیباشناختی به ساحت تربیت اجتماعی و سیاسی هم توجه اساسی شود تا دانش آموز با یادگیری نحول تعامل، تحملش در مقابل نظرات دیگران هم ارتقا پیدا کند.

فانی با اشاره به اینکه ساحت پنجم نیز شامل اقتصادی و حرفه ای است، بیان کرد: دانش آموزان باید در مدرسه فن و حرفه ای را بیاموزند تا در آینده در عرصه های اقتصادی کشور بتوانند نقش آفرین باشند.

وی افزود: ششمین ساحت در فلسفه تعلیم و تربیت اسلامی هم تربیت جسمانی و بدنی است و باید در مدرسه به تقویت جسم و بدن دانش آموزان هم توجه اساسی شود.

وی عنوان کرد: پرداختن به تمامی ساحت های ذکر شده در تربیت دانش آموزان متوازن و موفق در جامعه از سوی آموزش و پرورش دنبال می شود.

وزیر آموزش و پرورش بیان کرد: پرداختن به تنها یک ساحت ذکر شده منجر به تربیت انسانی تک بعدی می شود و این فرد هم در آینده با مشکلات زیادی در زندگی خود از نظر اجتماعی و خانوادگی مواجه خواهد شد.

فانی اظهارداشت: ارزش سرمایه های اجتماعی و انسانی نسبت به سرمایه های فیزیکی و طبیعی(نفت و گاز) بیشتر است لذا باید برای تربیت صحیح و اصولی این نیروها با برنامه عمل کرد.

وی آموزش و پرورش را بزرگ ترین فصل مشترک حاکمیت و ملت ذکر کرد و ادامه داد: آموزش و پرورش بزرگ ترین وزارتخانه کشور است که دارای یک میلیون معلم و کارمند، 12 و نیم میلیون دانش آموز و 105 هزار مدرسه و 752 منطقه آموزشی است.

وی با اشاره به اینکه آموزش و پرورش اقیانوسی مملو از مسئله است، بیان کرد: اداره کردن این وزارتخانه با این گستردگی و مسائلی که دارد کاری بسیار سخت و حائز اهمیت است.

وزیر آموزش و پرورش اظهار داشت: مدیریت صحیح بر یک سازمان باید مبتنی بر مسائل اصلی سازمان باشد چرا که حل یک مسئله اصلی منجر به برطرف شدن مسائل و مشکلات جزئی می شود.

فانی بیان کرد: از آغاز به کار دولت یازدهم گروهی برای احصای مسائل آموزش و پرورش تشکیل دادیم و این گروه حدود 750 مسئله در آموزش و پرورش را شناسایی کردند.

وی ادامه داد: مسائل شناسایی شده را اولویت گذاری و سپس پنج سیاست را ازمیان آنها استخراج کردیم و هر اتفاق و رویدادی رخ دهد این سیاست ها فراموش نخواهند شد.

وی ساماندهی و بهسازی منابع انسانی را نخستین سیاست تدوین شده خواند و افزود: در حال حاضر آموزش و پرورش دارای یک میلیون نفر فرهنگی است که به لحاظ منطقه جغرافیایی، رشته و جنسیت به خوبی توزیع نشده اند و به گونه ای که در برخی مناطق با کاهش نیرو مواجه هستیم و این امر نیاز به ساماندهی دارد.

وزیر آموزش و پرورش عنوان کرد: در بهسازی منابع انسانی نیز به دنبال ارتقا و به روز کردن اطلاعات معلمان هستیم.

فانی اظهار داشت: دومین سیاست ما توسعه مشارکت در آموزش و پرورش است چرا که معتقدیم بدون مشارکت دانش آموزان، معلمان، اولیا و مردم قادر به اداره و تعلیم و تربیت نیستیم.

وی ارتقای مدیریت آموزشگاهی را سیاست سوم این وزارتخانه ذکر کرد و گفت: مدیر توانا و با اختیارات لازم می تواند بسیاری از مشکلات داخل مدرسه را حل و فصل کند.

وی ادامه داد: بودجه ریزی عملیاتی سیاست چهارم ما است که این مهم طبق برنامه پنجم توسعه می بایست انجام می گرفت که امسال در نیم درصد از مدارس این برنامه اجرایی خواهد شد.

وزیر آموزش و پرورش پنجمین سیاست را تمرکز زدایی در آموزش و پرورش خواند و عنوان کرد: تمرکز در سازمان باعث کاهش خلاقیت، ابتکار و نوآوری می شود لذا باید برای افزایش این مسئله اختیارات را واگذار کنیم.

فانی اظهار داشت: انجمن های علمی در تمرکززدایی و بهسازی منابع انسانی و توسعه مشارکت می توانند بسیار تاثیرگذار باشند.

وی با بیان اینکه سرمایه انسانی در هر کشور عامل اصلی توسعه پایدار است، بیان کرد: منابع زیرزمینی عامل اصلی توسعه نیست چرا که اکثر کشورهای دارای این منابع جزو کشورهای در حال توسعه اند نه توسعه یافته.

وی در پايان سخنان خود در اين مراسم اظهار داشت: زیرساخت سرمایه انسانی در آموزش و پرورش تربیت می شوند و انجمن های علمی می توانند در کنار گروه های آموزشی، پژوهشسراها به تربیت این سرمایه برای آبادانی و رشد و شکوفایی کشور کمک کنند.





تاریخ انتشار: ۱۱ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۵:۲۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 69]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن