واضح آرشیو وب فارسی:مهر:

استانها > شمال > آذربایجان غربی فاني اعلام كرد؛
اجراي 40 راهكار سند تحول بنیادین آموزش و پرورش از مهر ماه امسال
اروميه- خبرگزاري مهر: وزير آموزش و پرورش از اجرايي شدن 40 راهكار سند تحول بنيادين آموزش و پرورش همزمان با آغاز سال تحصيلي 94-93 در سطح كشور خبر داد.
به گزارش خبرنگار مهر، علي اصغر فاني پيش از ظهر شنبه در آیین اختتامیه سی و دومین دوره مسابقات قرآن و عترت دانش آموزان پسر سراسر کشور در ارومیه افزود: به استناد این سند، شش ساحت برای فلسفه تعلیم و تربیت شمل تعلیم و تربیت در حوزه های اعتقادی و اخلاقی، اجتماعی و سیاسی، زیستی و بدنی، زیباشناختی و هنری، حرفه ای و اقتصادی و علمی و فناوری تعيين شده است. وي مدرسه را عامل اصلی توسعه پایداربكشور دانست و با بيان اينكه تحول در تعلیم و تربیت فرزندان، با مدرسه شکل می گیرد، اظهار داشت: كيفيت بخشي به اين حوزه از اولويتهاي اصلي اين وزارتخانه بوده چرا كه وجود امکانات آموزشی یک و نیم برابری به نسبت 12 و نیم میلیون دانش آموز کم نیست و این آمار راهبرد کیفی سازی را به ما دیکته می کند.
وزير آموزش و پرورش ضمن تاكيد بر اينكه تمام کارشناسان و مدیران باید بر اساس اولویتها حرکت و طرح مشکلات بدون توجه به محدودیتها و منابع، مشکلی را مرتفع نمی کند،ادامه داد:اجرای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش یک تکلیف در نهاد تعلیم و تربیت کشور است كه اجرای اصولی، علمی و مدیریتی آن را مورد توجه قرار گرفته است. فانی برنامه ریزی اجرای سند را بسیار سخت دانست و با اشاره به اينكه اجرای غلط و شتابزده بخشهایی از آن مسبب مشکلات کنونی نظام شش سه سه است، ادامه داد: از مهر امسال راهكارهايي اجرايي مي شوند كه نیاز به مقدمات اساسی نداشته و با اعتبار بخشی دولت، اجرای بخشی از سند کلید می خورد. وی با بیان اینکه تعلیم و تربیت همه جانبه مورد تاکید اسلام است و فلسفه تعلیم تربیت اسلامی یک بعدی نبوده و بر اساس سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، آن چیزی که در تعلیم و تربیت اسلامی به آن تاکید شده همه جانبه گرایی است، اضافه کرد: در بسیاری از مطالعات و سایر نقاط جهان نیز ما شاهد ابعاد مختلف برای آموزش و پرورش هستیم ولی ابعاد و ساحت های تعلیم و تربیت اسلامی کامل تر، غنی تر و جامع تر است.
وزير آموزش و پرورش با اعلام اينكه با تدبر در قرآن مجید و متجلی کردن رفتارهای قرآنی در زندگی، فرد فرد دانش آموزان می توانند گامهای بلندی به صورت حیات طیبه بردارند، يادآور شد: امروز شاهدیم دانش آموزان ما در مسابقات جهانی و بین المللی و المپیادهای مختلف درخشش خاصی داشته اند و اینها نویدی برای آینده درخشان ایران اسلامی است.
وزیر آموزش و پرورش صبح امروز به منظور شرکت در مراسم اختتامیه سی و دومین دوره مسابقات قرآن و عترت دانش آموزان پسر سراسر کشور و حضور در آیین افتتاح مسابقات قرآن و عترت دختران دانش آموز به ارومیه سفر کرده است.
سی و دومین دوره مسابقات قرآن و عترت دانش آموزان سراسر کشور شامگاه چهارشنبه هفته گذشته طی آیینی در شهرستان ارومیه آغاز شده است.
یک هزار و 386 دانش آموز در این دوره از مسابقات حضور دارند و از دانش آموزان شرکت کننده در سی و دومین دوره مسابقات قرآن نیز، 891 قاری پسر و 495 قاری دختر با هم به رقابت می پردازند.
این مسابقات بین دانش آموزان دوره های تحصیلی دوره اول متوسطه در مقطع هفتم و نهم و دوره دوم متوسطه در مقاطع اول، دوم، سوم و چهارم متوسطه در پردیس نازلوی دانشگاه ارومیه برگزار می شود.
۱۳۹۳/۵/۲۵ - ۱۴:۰۵
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 78]