تبلیغات
تبلیغات متنی
پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا
دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک
تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی
محبوبترینها
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1852193148
مشروح/ اختتامیه هشتاد و یکمین دوره دانشافزایی زبان فارسی در بنیاد سعدی جنتی: زبان فارسی حاصل فرهنگ و تمدن باستانی ایران است/ حدادعادل: زبان فارسی کلیدی برای آشنایی با فرهنگ ایرانی است
واضح آرشیو وب فارسی:فارس: مشروح/ اختتامیه هشتاد و یکمین دوره دانشافزایی زبان فارسی در بنیاد سعدی
جنتی: زبان فارسی حاصل فرهنگ و تمدن باستانی ایران است/ حدادعادل: زبان فارسی کلیدی برای آشنایی با فرهنگ ایرانی است
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: زبان فارسی که با آن تکلم میکنیم حاصل فرهنگ و تمدن دیرینه و باستانی ایران است و روشنگر تمدن چند هزار ساله این سرزمین شمرده میشود.
● گزارش تصويري مرتبط
-------------------------------
به گزارش خبرنگار کتاب و ادبیات خبرگزاری فارس، اختتامیه هشتاد و یکمین دوره دانشافزایی فارسیآموزان غیر ایرانی عصر روز گذشته با حضور علی جنتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، غلامعلی حداد عادل، رئیس بنیاد سعدی، دکتر افتخار عارف نماینده سازمان اکو، دکتر نائینی رئیس دانشگاه بینالمللی امام خمینی(ره)، ابراهیم ترکمان رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و جمعی از اساتید و دانشجویان خارجی رشته زبان فارسی برگزار شد.
در ابتدای این نشست دکتر وکیلیفرد رئیس مرکز آموزش زبان فارسی دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) در قزوین ضمن خوشامدگویی به حاضرین به گزارش کوتاه از دوره اشاره کرد و گفت: پس از پذیرش جمعی از اساتید و دانشجویان رشتههای مرتبط با زبان فارسی، در بدو ورود از این 207 نفر آزمون تعیین سطح به عمل آمد که در سه سطح و 10 گروه تقسیم شدند و کلاسهای مختلفی برای ایشان در نظر گرفته شد، که علاوه بر کلاسهای آموزشی، برنامههای تفریحی و فوق برنامه چون بازدید از شهر تاریخی اصفهان، سفرهای نیمروزی از تهران و ... نیز برایشان در نظر گرفته شد.
*راهاندازی انجمن تخصصی زبانآموزان خارج از کشور دکتر صحرایی معاون آموزشی و پژوهشی بنیاد سعدی دیگر سخنران این مراسم بود. وی ضمن رونمایی از انجمن تخصصی زبانآموزان خارج از کشور گفت: همانطور که قول داده بودیم یک شبکه اجتماعی برای ارتباط با فارسی آموزان طراحی کردیم، تا بتوانیم در آینده بیش از گذشته با یکدیگر در ارتباط باشیم. در این شبکه میتوانید گروه دوستان فارسیآموز خود را تشکیل دهید و صفحهای برای خود داشته باشید. شما میتوانید با استفاده از آدرس … وارد این انجمن شوید و از خدمات آن بهره ببرید.
*افتتاحیه، نه اختتامیه محمدرضا دربندی معاون امور بینالملل بنیاد سعدی ضمن اشاره به اهمیت زبان فارسی گفت: در کتابهای ادبیات فارسی در مورد ایران مطالبی پیرامون مهمان دوستی، صلح دوستی و ... خوانده بودید که در این سفر با برخورد مستقیم مردم ایران روبرو شدید و پی به حقیقت این موضوعات بردید. امروز را در حقیقت برنامه اختتامیه ندانید، بلکه امروز باید برای شما مراسم افتتاحیه باشد. زیرا آغازی است برای شما در حوزه زبان فارسی تا بتوانید بیش از گذشته از این زبان سود ببرید.
*تجربههای سفر خود را منتشر کنید وی ضمن تذکر چند نکته گفت: نکتهای که باید تذکر بدهم آن است که خاطرات و مشاهدات خود از سفر به ایران را در شبکههای اجتماعی، سایت دانشگاه و وبلاگهای خود منتشر کنید تا دوستانتان نیز از تجربیات سفر شما استفاده کنند. همچنین این مسیری که در طول این یک ماه طی کردید و رشد نمودید را رها نکنید و در کشورهای خود کانونهای دوستداران زبان فارسی دایر کنید و از طریق سفارتهای ایران در کشورتان ارتباط خود را با ما ادامه دهید.
*دانشجویان و اساتید زبان فارسی سفیر زبان فارسی باشند دکتر ابراهیم ترکمان در این مراسم گفت: زبان فارسی در دوره بالندگی خود، تمام انسانهای فرهیخته جهان را جمع کرد تا ایشان به این بالندگی کمک کنند. جامی از هرات، امیر بیدل از دهلی، اقبال از پاکستان، خلیلالله خلیلی از افغانستان، فردوسی از طوس، رودکی از بخارا و ... را جمع کرد تا زبان فارسی بالنده شود. امروز هم بنیاد سعدی کاری را که بزرگان زبان فارسی در گذشته انجام دادند را با کمک شما انجام داد و از 35 کشور جهان شما را به ایران آورد تا درکشورهای خود به تبلیغ زبان فارسی بپردازید. رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در ادامه گفت: از همین جا اعلام آمادگی میکنم تا رایزنیهای فرهنگی در کشورهای هدف را حمایت کنیم تا این عزیزان در کشورشان سفیران زبان فارسی باشند.
*زبان فارسی حاصل فرهنگ و تمدن باستانی است در ادامه اختتامیه دوره دانشافزایی زبان فارسی، علی جنتی ضمن تشکر از برگزارکنندگان این دوره گفت: در این جمع حاضر شدم تا با اساتید و دانشجویان میهمان جمهوری اسلامی ایران از نزدیک آشنا شوم و از این دانشجویان و اساتید بابت حضور در این دوره و همچنین انتخاب زبان فارسی برای یادگیری تشکر کنم. زبان فارسیای که با آن تکلم میکنیم حاصل فرهنگ و تمدن دیرینه و باستانی ایران است و روشنگر تمدن چند هزار ساله این سرزمین است. این زبان در طول دورهها و اعصار گذشته نه به سایرین تحمیل شده و نه در برابر هجوم بیگانگان تسلیم شده است و از دوره هخامنشیان تا به امروز اصالت خود را حفظ کرده است. *سرّ اینکه زبان فارسی اصالت خود را حفظ کرده تمدن و فرهنگ قوی ایران است وی افزود: همهجا همراه انتقال فرهنگ و تمدن ایرانی، زبان فارسی نیز نفوذ کرده است. برای نمونه در شبه قاره هند حدود 600 سال به زبان فارسی تکلم میکردند. امروز در پاکستان، هند و بنگلادش شاهد آموزش زبان فارسی هستیم. سرّ اینکه این زبان در گذر زمان اصالت خود را حفظ کرده نشان از تمدن و فرهنگ قوی ایرانی است. *فرهنگستان نقش موثری در حفاظت از زبان فارسی دارد وزیر ارشاد گفت: 14 قرن قبل و زمانی که اسلام شروع به گسترش کرد، این آیین به هرجا وارد شد توانست زبان آن نقطه را به عربی تغییر دهد ولی وقتی اسلام وارد ایران شد زبان ما تغییر نیافت، البته شاید برخی واژههای عربی به زبان فارسی وارد شده باشد ولی همان هم موجب تقویت زبان فارسی شده است. فردوسی، رودکی، سعدی و دهها شاعر دیگر نقش عمده و موثری در حفظ زبان فارسی داشتهاند. امروز نیز فرهنگستان زبان و ادب فارسی نقش حفاظت از این زبان را برعهده دارد. ما نیز ضمن پذیرش علم و تجربه سایر کشورها، اما بر حفظ زبان فارسی تاکید میکنیم. جنتی در پایان سخنانش یادآور شد: امیدوارم بتوانید از منابع زبان فارسی استفاده کنید و همچنین از آثار ماندگار ایرانی مانند تخت جمشید، ابنیه باستانی در شوش و در جیرفت بازدید کنید و بر دانش خود بیفزایید.
*زبان فارسی، زبان یک فرهنگ و تمدن کهن است غلامعلی حداد عادل آخرین سخنران این مراسم بود که ضمن تشکر از تمام دستاندرکاران برگزاری این مراسم گفت: شنیدهاید که میگویند هرکس به اندازه زبانهایی که میداند در جهانهای مختلف زندگی میکند پس هرچه بیشتر زبان بدانیم در جهانهای بیشتری زندگی خواهیم کرد. شما زبانآموزان زبان فارسی درهای یک جهان جدید را به روی خود باز کردهاید زیرا زبان فارسی، زبان یک فرهنگ و تمدن کهن است. *زبان فارسی کلیدی برای آشنایی با فرهنگ ایرانی وی افزود: زبان فارسی امروز پدری به نام فارسی میانه و پدربزرگی به نام فارسی باستان داشته است. فارسیای که امروز سه ملت ایران، افغانستان و تاجیکستان صحبت میکنند، زبانی است که بعد از اسلام در ایران گسترش یافت و نزدیک به 1200 سال سابقه ادبی دارد. این زبان، زبانی است که شاعری بزرگ به نام فردوسی اثری گرانقدر و حماسی به نام شاهنامه را با آن به وجود آورده است. شگفت این است که مردم کوچه و بازار شعر هزار سال پیش را میخوانند، میفهمند و از آن لذت میبرند. با آموختن زبان فارسی کلیدی یافتهاید که با فرهنگ ایرانی آشنا میشوید. رئیس بنیاد سعدی گفت: فرهنگ ایرانی فرهنگ خداپرستی است و مردم ایران همیشه دیندار بودهاند. در زبان فارسی اندیشههای انسان دوستانه موج میزند و از دیرباز این اندیشهها جاذبه داشته است. فایده آموختن زبان فارسی فقط آشنایی با گذشته این سرزمین نیست؛ ایران امروز یک کشور دارای امنیت، با ثبات و رو به پیشرفت است. ایران در عرصههای سیاسی، اقتصادی و فرهنگی یک کشور با نشاط است. شما با آموختن زبان فارسی میتوانید با مردم ایران ارتباط برقرار کنید. *بنیاد سعدی خانه شماست حداد عادل به بنیاد سعدی نیز اشاره کرد و گفت: بنیاد سعدی یک سال و نیم است که کار خود را آغاز کرده است. در بنیاد سعدی سعی بر این است تا با همکاری سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی خدمات بهتری به فارسی آموزان در جهان ارائه کنیم. وبگاه بنیاد سعدی حلقه اتصال و ارتباط میان ما با شما خواهد بود و هر مشکلی در حوزه زبان فارسی داشتید با ما در میان بگذارید تا ما شما را مورد راهنمایی قرار دهیم. علاوه بر این، دهها وبگاه فارسی داریم که میتوانید از آنها کمک بگیرید. وبگاه فرهنگستان زبان و ادب فارسی یکی از همین دسترسیها است بعلاوه که شاعران و نویسندگان ایرانی اکثرا در فضای مجازی فعالیت دارند. بنیاد سعدی خانه شما است و اگر به ایران آمدید حتما به بنیاد سعدی سر بزنید و ما سعی داریم با استفاده از تمام امکانات زبان فارسی گسترش دهیم.
دانشجوی آمریکایی که با شعری از فردوسی سخن آغازید از نکات در خور توجه این مراسم حضور اساتید و سخنرانی نمودن بدون کمترین مشکلی برای حضار بود که توجه همگان را به خود جلب کرده بود. در یکی از بخشها دانشجوی آمریکایی که در دانشگاه شیکاگو زبان فارسی میآموخت صحبتهای خود را با اشعاری از فردوسی آغاز کرد که مورد تحسین واقع شد. یکی دیگر از بخشهای برنامه عصر گذشته اجرای سرودی فارسی توسط گروهی متشکل از اعضای حاضر در دوره بود که با لباس متحدالشکل شعری از سرودههای سعدی را همخوانی کردند. همچنین یکی از اساتید پاکستانی زمانی که از وی برای سخنرانی دعوت شد شعری که رگههایی از طنز در آن وجود داشت قرائت کرد که با خنده حضار روبرو شد.
در پایان این مراسم از برگزیدگان در سطوح مختلف تقدیر به عمل آمد و هدایایی به رسم یادبود به تمام اعضای حاضر در دوره اهدا شد. انتهای پیام/
93/06/06 - 09:42
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 177]
صفحات پیشنهادی
اجمالی/اختتامیه هشتاد و یکمین دوره دانشافزایی زبان فارسی جنتی: زبان فارسی از دوره هخامنشیان تا به امروز اصالت
اجمالی اختتامیه هشتاد و یکمین دوره دانشافزایی زبان فارسیجنتی زبان فارسی از دوره هخامنشیان تا به امروز اصالت خود را حفظ کرده است حدادعادل زبان فارسی زبان یک تمدن و فرهنگ کهن استوزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت زبان فارسی در طول دورهها و اعصار گذشته نه به سایرین تحمیل شده و نه درافزایش دوبرابری متقاضیان حضور در دوره دانشافزایی زبان فارسی
فرهنگ و ادب ادیبات ایران رییس بنیاد سعدی اعلام کرد افزایش دوبرابری متقاضیان حضور در دوره دانشافزایی زبان فارسی رئیس بنیاد سعدی در جمع استادان و دانشجویان خارجی زبان فارسی اعلام کرد امسال موفق شدیم تعداد دانشجویان این دوره را به دو برابر افزایش دهیم به گزارش خبرگزاری مهر نشاختتامیه هشتاد و یکمین دوره دانش افزایی زبان فارسی
اختتامیه هشتاد و یکمین دوره دانش افزایی زبان فارسیاختتامیه هشتاد و یکمین دوره دانش افزایی زبان فارسی شامگاه چهارشنبه با حضور غلامعلی حدادعادل و علی جنتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در بنیاد سعدی برگزار شد عکس مسعود ساکی 1393 06 05 - 23 31 دریافت کل گزارش تصویریشرکت کنندگان دوره دانش افزایی خارجی زبانان فارسی دو برابر شدند
حداد عادل شرکت کنندگان دوره دانش افزایی خارجی زبانان فارسی دو برابر شدند تهران - ایرنا - رییس فرهنگستان زبان و ادبیات فارسی از دو برابر شدن تعداد شرکت کنندگان در دوره دانش افزایی استادان و دانشجویان خارجی زبان فارسی پس از زمانی خبر داد که بنیاد سعدی مسولیت این دوره را به عهده گرمشروح/ در مراسم بزرگداشت «محمدجان شکوری بخارایی» مردی که با کتاب متولد شد و با کتاب رفت/ مبارزه شکور
مشروح در مراسم بزرگداشت محمدجان شکوری بخاراییمردی که با کتاب متولد شد و با کتاب رفت مبارزه شکوری برای حفظ زبان فارسی در تاجیکستاندر جنگ داخلی تاجیکستان مجلس قانونی تصویب کرد که زبان فارسی از این کشور حذف شد که استاد شکوری به همراه دو تن از اساتید دیگر مقالهای تحت عنوان عزیز منآنچه ما با زبان فارسی می کنیم فاجعه آمیز است
فرهنگ و ادب ادیبات ایران رئیس حوزه هنری آنچه ما با زبان فارسی می کنیم فاجعه آمیز است رئیس حوزه هنری در مراسم تجلیل از روز خبرنگار گفت زبان و خط فارسی یکی از مهمترین شاخصه های فرهنگی است و آنچه ما با زبان فارسی می کنیم فاجعه آمیز است به گزارش خبرنگار مهر محسن مومنی شریف رئیساشاعه فرهنگ ایران با استفاده از زبان فارسی
جمعه ۲۴ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۶ ۵۴ رییس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی عنوان کرد باید از ظرفیتهای زبان فارسی برای اشاعه فرهنگ ایران استفاده کرد به گزارش خبرنگار ادبیات خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا غلامعلی حداد عادل رییس بنیاد سعدی در نشست استادان و دانشجویان خارجیِ زبان فارسی کهزبان و ادب فارسی، یکی از ارکان هویت ما ایرانیان
زبان و ادب فارسی یکی از ارکان هویت ما ایرانیان هر گامی که در مسیر تقویت زبان فارسی برداشته شود اقدام مبارکی است که میباید تحسین و تایید شود به این مطلب امتیاز دهید به گزارش سرویس فرهنگی جام نیوز در پیام رئیس فرهنگستان زبان و ادبیات فارسی که توسط معاون سازمان فرهنگ و ارهدف دشمن از گسترش ماهوارههاي فارسي زبان گرفتن هويت ماست
هدف دشمن از گسترش ماهوارههاي فارسي زبان گرفتن هويت ماست برگزيدگان نخستين جشنواره مصاف در مجتمع فرهنگي- هنري اسوه تقدير شدند برگزيدگان نخستين جشنواره مصاف در مجتمع فرهنگي- هنري اسوه تقدير شدند با توجه به نامگذاري سال جاري به نام اقتصاد و فرهنگ و نگاه ويژه مقام معظم رهبري و مراهکاری برای تبدیل زبان فارسی به زبان علم
چهارشنبه ۵ شهریور ۱۳۹۳ - ۰۰ ۴۰ پروانه خسرویزاده با اشاره به مشکلاتی که زبان فارسی برای تبدیل شدن به زبان علم با آنها مواجه است میگوید برای تبدیل کردن زبان فارسی به زبان علم باید وجوه دیگر این زبان را تقویت کرد این مدرس دانشگاه در گفتوگو با خبرنگار ادبیات خبرگزاری دانشجویانپیام حداد عادل به همایش ترویج زبان فارسی
چهارشنبه ۵ شهریور ۱۳۹۳ - ۱۲ ۰۳ غلامعلی حداد عادل رییس فرهنگستان زبان و ادب فارسی به انجمن بینالمللی ترویج زبان و ادبیات فارسی پیام داد به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا در خراسان شمالی متن این پیام به شرح ذیل است برای اینجانب مایه خوشوقتی است که میتوانم برای چندمینخاطره مصطفی رحماندوست از واکنش ایتالییها به قصه نخودی و زبان فارسی روی کتیبه چینی
خاطره مصطفی رحماندوست از واکنش ایتالییها به قصه نخودی و زبان فارسی روی کتیبه چینی فرهنگ > کتاب - نشست تخصصی الهدی با عنوان چشمانداز ادبیات کودک در کشورهای عضو اکو با سخنان دو تن از چهرههای ادبیات کودک و نوجوان کشور و با حضور رئیس موسسه فرهنگی اکو دبیر جشنواره توجود 8 هزار واژه فارسی در زبان ترکی استانبولی
چهارشنبه ۵ شهریور ۱۳۹۳ - ۱۰ ۵۴ مصطفی رحماندوست در نشست چشمانداز ادبیات کودک در کشورهای عضو اکو به وجود هشتهزار واژه فارسی در زبان ترکی استانبولی اشاره کرد به گزارش خبرگزاری دانشجوان ایران ایسنا نشست تخصصی الهدی با عنوان چشمانداز ادبیات کودک در کشورهای عضو اکو با سخناننشست چشمانداز ادبیات کودک در کشورهای عضو اکو قصه جالب رفتن «نخودی» به ایتالیا/ وقتی زبان فارسی در چ
نشست چشمانداز ادبیات کودک در کشورهای عضو اکوقصه جالب رفتن نخودی به ایتالیا وقتی زبان فارسی در چین زبان دین بودمصطفی رحماندوست گفت در مسجدی در چین روی کتیبهای به فارسی نوشته شده بود نماز صبح دو رکعت بقیه کتیبه شکسته و از بین رفته بود من از یک چینی پرسیدم این نوشته چیست وزبان فارسی از ارزندهترین جلوههای فرهنگ اسلامی است
چهارشنبه ۵ شهریور ۱۳۹۳ - ۱۱ ۲۰ همایش بینالمللی انجمن ترویج زبان فارسی صبح روز چهارشنبه پنجم شهریورماه در خراسان شمالی آغاز به کار کرد به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا در خراسان شمالی این همایش با حضور اعضای هیأت علمی و رؤسای دانشکدههای زبان و ادبیات فارسیاجمالی/ مراسم بزرگداشت استاد محمدجان شکوری بخارایی برگزار شد حدادعادل: شکوری چراغ زبان فارسی را در تاجیکستان ر
اجمالی مراسم بزرگداشت استاد محمدجان شکوری بخارایی برگزار شدحدادعادل شکوری چراغ زبان فارسی را در تاجیکستان روشن نگه داشت محقق شکوری به زبان فارسی خدمت کرده استرئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی گفت استاد شکوری قبل و بعد از استقلال تاجیکستان به زبان فارسی به چشم هویت این سرزمین و165 شبکه فارسی زبان علیه ایران اسلامی برنامه پخش می کنند
165 شبکه فارسی زبان علیه ایران اسلامی برنامه پخش می کنند گرگان - ایرنا - مدیر روابط عمومی سازمان بسیج مستضعفین گفت هم اینک 165 شبکه فارسی زبان علیه انقلاب اسلامی ایران برنامه پخش می کنند به گزارش خبرگزاری جمهوری اسلامی اسماعیل احمدی روز پنجشنبه در مراسم گرامیداشت روز خبرنگار-
فرهنگ و هنر
پربازدیدترینها