واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: 24 درصد دانش آموزان کشور موفق به تحصیل در مقطع متوسطه نمی شوند یاسوج - ایرنا - معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه پوشش تحصیلی مقطع متوسطه در کشور 76 درصد است گفت: 24 درصد دانش آموزان به دلایل گوناگون موفق به تحصیل در مقطع متوسطه نمی شوند.
به گزارش خبرنگار ایرنا، علی زرافشان روز چهارشنبه در همایش ارتقای مدیریت آموزشگاهی مدیران مدارس متوسطه در یاسوج افزود: کیفیت بخشی به آموزش و توسعه آموزش ها مستلزم توانمندی و ایفای نقش مدیران به عنوان رهبران آموزشی است.
وی با اشاره به اینکه هم اکنون پوشش تحصیلی مقطع ابتدایی در کشور 98/5 درصد است، بیان کرد: تشکیل کارگروه های آموزشی و شورای معلمان در مدارس و ارایه آموزش های ضمن خدمت یادگیری فراگیران را تسهیل خواهد کرد.
زرافشان عنوان کرد: بر اساس سند تحول بنیادین آموزش و پرورش مدرسه محدود به ساختمان آموزشگاه نیست و کارکرد اجتماعی معلم نیز امر مهمی است.
زرافشان ابراز داشت: بر اساس آمارهای وزارت آموزش و پرورش تقاضا برای تحصیل در رشته علوم تجربی بیش از رشته های دیگر است و باید با فعالیت های مشاوره ای توزیع متوازن دانش آموزان در رشته های مختلف تحصیلی انجام شود.
وی افزود: توزیع متوازن دانش آموزان و هدایت آنان به ویژه در رشته های کاردانش و فنی و حرفه ای برطرف کننده نیازهای کشور است.
زرافشان گفت: هم اکنون از 850 هزار دانش آموز پایه سوم متوسطه 420 هزار نفر در رشته های کاردانش و فنی و حرفه ای مشغول به تحصیل هستند که درصد قابل توجهی است و این میزان در پایه های دوم و سوم 41/5 درصد است.
وی بیان کرد: کهگیلویه و بویراحمد در شاخص های تحصیلی پایه اول متوسطه از میانگین کشوری بالاتر است.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد نیز در این همایش، گفت: نیروی انسانی عامل اصلی توسعه هر کشور بوده و متولی تربیت نیروهای توانمند نیز آموزش و پرورش است که باید توجه ویژه ای به آن شود.
سید موسی خادمی افزود: در دولت یازدهم تحولات اساسی در آموزش و پرورش کشور آغاز شده که آثار مثبت آن در آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد نیز مشاهده می شود.
خادمی اظهار کرد: ضعف هایی در زمینه تحصیل دانش آموزان دوره متوسطه کهگیلویه و بویراحمد به ویژه در امتحانات نهایی چند درس مهم وجود دارد که باید ارزیابی و آسیب شناسی شود.
وی عنوان کرد: آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد شرایط نابرابری با سطح ملی دارد و به همین دلیل این استان نیازمند توجه جدی در حوزه اعتبارات، امکانات و اختیارات است.
خادمی ابراز داشت: آموزش مهارت به دانش آموزان دوره متوسطه کهگیلویه و بویراحمد در کنار آموزش های نظری چندان مورد توجه قرار نگرفته و با هماهنگی آموزش و پرورش و سایر دستگاه های اجرایی استان این مشکل برطرف شود.
وی افزود: در این راستا تفاهم نامه ای بین استانداری، اداره کل آموزش و پرورش و برخی
نهادهای دولتی کهگیلویه و بویراحمد منعقد شده است.
مدیرکل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد نیز در این همایش، گفت: برای ارتقای مدیریت آموزشگاهی طرح تعالی مدیریت کیفیت مدار در 433 مدرسه استان اجرا می شود.
هادی زارع پور افزود: ساماندهی و بهسازی نیروی انسانی، توسعه مشارکت های مردمی، آراستگی مدارس و آموزش و تثبیت مدیران از مهمترین برنامه های کیفی بخشی در دست اقدام اداره کل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد است.
وی بیان کرد: مدیران مدارس متوسطه دوره های اول و دوم کهگیلویه و بویراحمد باید در راستای فعالیت ارتقای مدیریت آموزشگاهی مواردی شامل فراگیری مهارت های اداری، فنی و شناختی را مورد توجه جدی قرار دهند.
معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد نیز در این همایش، گفت: مدیران مدارس متوسطه دوره های اول و دوم و هنرستان های فنی و حرفه ای و کاردانش استان در همایشی یک روزه با روش های بهبود مدیریت آموزشگاهی آشنا شدند.
علی اکبر هاشمی اصل افزود: کارگاه های آموزشی با حضور مدیران کل وزارتی در حوزه های متوسطه اول و دوم، کاردانش و فنی و حرفه ای کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد.
در حاشیه این همایش کارگاه آموزشی ارتقای مدیریت آموزشگاهی برای مدیران مدارس دوره های اول و دوم متوسطه، فنی و حرفه ای و کاردانش کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد.
/627/7535/671
22/05/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 71]