تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 9 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):دانشمندی که از علمش سود برند ، از هفتاد هزار عابد بهتر است .
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819226619




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مسئله آب در صنعت پسته کشور زیربنایی است


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: دبیر انجمن پسته:
مسئله آب در صنعت پسته کشور زیربنایی است
فیضی گفت: مسئله کمبود آب مسئله‌ای زیربنایی است که ناشی از چرخه غلط قانون‌گذاری، برنامه‌ریزی، سیاست‌گذاری و مدیریت بر منابع آب است.


حمید فیضی، دبیر انجمن پسته در گفتگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران، اظهار داشت: مسئله کمبود آب مسئله ای زیربنایی ناشی از چرخه غلط قانون گذاری برنامه‌ریزی، سیاست‌گذاری و مدیریت بر منابع آب است.
 
وی در ادامه افزود: وضعیت فعلی که آب ایجاد کرده است به خشکسالی ربطی ندارد و این تنها یک راه فرار برای توجیه سوء مدیریت گذاشته است.
 
فیضی با اشاره به افت سطح آب‌های زیرزمینی به دلیل حفر چاه‌های غیرمجاز تصریح کرد: عدم نظارت وزارت نیرو در جلوگیری از تجاوز به منابع آب با وجود خشکسالی نمی‌تواند از نظارت این وزارت‌خانه سلب مسئولیت کند.
 
دبیر انجمن پسته با اشاره به آبیاری 10 هزار مترمکعب برای هر هکتار پسته اضافه کرد: اعتبارات و منابع دولتی برای اجرای آبیاری تحت فشار که به بخش کشاورزی اختصاص داده شده بسیار کم است و به هیچ عنوان نمی‌تواند جوابگوی نیاز محصولات باغی و کشاورزی باشد.
 
وی همچنین با بیان وجود دیوان سالاری در اعطای تسهیلات به کشاورزان گفت: با این وضعیت نمی‌توان امید چندانی به اجرای آبیاری تحت فشار در کشور داشت.
 
فیضی به کاهش تولید پسته طی هفت سال اخیر اشاره کرد و افزود: از سال 1386 که 280 هزار تن پسته برداشت شده تا سال گذشته که 170 هزار تن در هر هکتار برداشت داشته ایم، 40 درصد کاهش تولید در این بخش رخ داده است.
 
وی در پایان یادآور شد: در سال جاری به دلیل اقلیم مناسب و قرار گرفتن باغات در دوره آور، تولید پسته به میزان 30 درصد افزایش یافته و پیش‌بینی می‌شود از 170 به 220 هزار تن برسد.  

انتهای پیام/








تاریخ انتشار: ۲۰ مرداد ۱۳۹۳ - ۰۷:۱۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 24]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن