واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: 78 اثر به بخش نهایی جشنواره طنز راه یافت تهران - ایرنا - دبیر اجرایی هشتمین جشنواره سراسری طنز سوره از راهیابی 78 اثر هنری در هشت رشته خبر داد.
به گزارش خبرنگار فرهنگی ایرنا علی قربانی روز یکشنبه در نشست رسانه ای هشتمین جشنواره سراسری طنز سوره افزود: فراخوان این جشنواره از اواخر پاییز سال گذشته آغاز شد و بعد از مهلت ارسال آثار، 2580 اثر از 720 هنرمند به دبیرخانه ارسال شد که 2 هزار و 207 اثر مربوط به بخش آزاد و 374 اثر مرتبط با بخش ویژه است.
وی افزود: از این میان 78 اثر به بخش نهایی راه یافت که هفت اثر در زمینه داستان کوتاه، 8 شعر، 22 اثر در زمینه عکس، 16 اثر در حوزه فیلم کوتاه، 10 مقاله، 9 نثر و شش نمایش است.
مدیر مرکز محافل و جشنواره های حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی در ادامه گفت: چهار کارگاه درباره نمایش طنز، نثر، داستان و استندآپ کمدی در سالن مرحوم حسین فردی تالار اندیشه برگزار می شود و 22 عکس برگزیده نیز در گالری سوره به نمایش درمی آید.
وی اضافه کرد: هشتمین جشنواره طنز سوره از شنبه 25 مرداد آغاز خواهد شد و مراسم اختتامیه نیز از ساعت 18 روز دوشنبه 27 مرداد با اجرای علیرضا خمسه در تالار سوره حوزه هنری برگزار می شود و طی آن برگزیدگان معرفی خواهند شد و از آثار برگزیده نیز کتابی منتشر می شود تا در اختیار شرکت کنندگان در این جشنواره قرار گیرد.
وی همچنین گفت: شش نمایش طنز برگزیده در روزهای 25 و 26 مرداد در 2 نوبت در سالن های حوزه هنری اجرا می شود و پس از اتمام جشنواره نیز این نمایش ها با همکاری دفتر طنز حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی تا پایان سال به اجرای عمومی گذاشته می شود.
قربانی ارزش جوایز این جشنواره را بالغ بر 77 میلیون تومان دانست که 55 میلیون تومان به عنوان جوایز در روز اختتامیه اهدا خواهد شد و مبلغی نیز به عنوان کمک هزینه برای اجرای نمایش پرداخت می شود.
وی همچنین درباره تغییر نام جشنواره مکتوب به جشنواره سوره گفت: در شورای سیاستگزاری جشنواره ها تصویب شد تا این جشنواره به صورت دو سالانه برگزار شود و در جشنواره امسال چهار رشته عکس، فیلم، نمایش و استندآپ کمدی اضافه شد.
ناصر فیض دبیر هنری جشنواره در این نشست خبری ضمن گرامی داشت روز خبرنگار گفت: خبرنگاری یکی از شرافتمندترین مشاغل است چون ارتباط مستقیم با اعتلای فرهنگ دارد و اگر خبرنگاری و خبررسانی درست انجام پذیرد، می تواند منشا خدمتی باشد که شاید در بسیاری مشاغل نتوان نظایر آن را یافت.
وی با اشاره به ضرورت توجه به ارزش ها و فرهنگ دینی در طنز گفت: از آنجا که ما مسلمان هستیم و در آموزه های دینی سفارش های بسیاری صورت گرفته لذا طنزی که حوزه هنری از زمان تاسیس قرار شد از آن حمایت کند، همان طنزی است که با فرهنگ و آموزه های دینی، قومی، ملی و مذهبی ما نسبت دارد.
مدیر دفتر طنز حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی افزود: پایه طنز بر اساس اعتراض است تا ناهنجاری های اجتماعی را به قصد اصلاح بیان کند و طنزپرداز واقعی کسی است که هر حرفی را با اخلاق و با توجه به ظرفیت مخاطب بازگو کند به گونه ای که مخاطب جبهه گیری نکرده و حرف ما را بپذیرد.
وی با اشاره به نحوه داوری و حضور داوران در بخش های مختلف این جشنواره گفت: در هشتمین جشنواره سراسری طنز شاهد حضور طنزپردازان و نامدارانی از این هنر هستیم که آثار آنان در روزنامه ها و محافل گوناگون دیده می شود و این مساله نشان دهنده ارتقای کیفی این جشنواره نسبت به سال های گذشته است.
فراهنگ(3)**1003**1569
19/05/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 65]