واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: حمايت از نويسندگان دفاع مقدس در برنامه ششم توسعه مطرح ميشود
رئيس سازمان نشر آثار و مشاركت زنان در دفاع مقدس گفت: در برنامه ششم توسعه بحث حمايت از نويسندگان را مطرح ميكنيم زيرا اين امر در افزايش آثار دفاع مقدس بسيار اثرگذار است.
به گزارش فارس، مريم مجتهدزادهلاريجاني در نشست با اهل قلم و نويسندگان بسيجي كه ظهر ديروز در اداره كل فرهنگ و ارشاد اسلامي استان قزوين برگزار شد، اظهار ميكند: بايد به دنبال ايجاد زيرساختهاي لازم در عرصه نويسندگي به ويژه نويسندگي دفاع مقدس باشيم. در برنامه ششم توسعه نيز بحث حمايت از نويسندگان را مطرح ميكنيم زيرا اين امر در افزايش آثار دفاع مقدس بسيار اثرگذار است. رئيس سازمان نشر آثار و مشاركت زنان در دفاع مقدس كشور اضافه كرد: انقلاب اسلامي ايران يك نوآوري به دور از مدلهاي شرق و غرب بوده است.
مجتهدزاده لاريجاني ادامه ميدهد: قبل از وقوع انقلاب اسلامي در ايران بسياري ديگر از كشورهاي دنيا انقلاب ميكردند اما انقلاب آنها به بلوك شرق يا غرب وابسته بود. در چنين شرايطي انقلابي در ايران به وقوع پيوست كه مستقل بود و به هيچ قدرتي وابسته نبود. بنابراين بسياري از كشورهاي دنيا كه با اسلام و اين نظام دشمن بودند با يكديگر متحد شدند تا اين انقلاب را در نطفه خاموش كنند.
رئيس سازمان نشر آثار و مشاركت زنان در دفاع مقدس كشور تصريح ميكند: مدلهايي كه در دنيا در مورد زنان داشتيم يا فمينيستي بودند كه نقش مادري و همسري را كنار ميگذاشتند يا ديدگاه متحجرانه طالباني داشند كه اجازه فعاليت اجتماعي به زنان نميدادند. اسلام مدلي از زن ارائه داد كه از افراط و تفريط دور بود و شرايطي را براي زن فراهم كرد كه علاوه بر نقشآفريني به عنوان همسر و مادر در سنگرهاي اجتماعي، سياسي، اقتصادي و فرهنگي جامعه نيز ايفاي نقش كند.
وي با اشاره به نقش زنان در دوران دفاع مقدس بيان ميكند: در دوران هشت سال دفاع مقدس اگر زنان از فضاي خانواده صيانت نميكردند و خلأ ناشي از مردان را پر نميكردند، انقلاب نميتوانست موفق شود. تمام دستاوردهاي سياسي، اقتصادي، اجتماعي و فرهنگي جامعه به بركت پشتيباني زنان حاصل شده است. تمام اين موارد مسئوليتهايي را بر عهده صاحبان قلم ميگذارد كه بايد آن را نشر داده و در اختيار نسلهاي آينده بگذارند. نسل جوان امروز بايد بداند در گذشته چه رشادتهايي در اين كشور توسط جوانان اين مرزوبوم انجام شده و به چه نحوي اين رزمندگان با از خودگذشتگي از خاك ميهن عزيزمان دفاع كردند.
رئيس سازمان نشر آثار و مشاركت زنان در دفاع مقدس اضافه ميكند: در طول دوران هشت سال دفاع مقدس انسانهاي بزرگي جان خود را از دست دادند اما دستاوردهايي كه به دست آورديم اعم از خودباوري، اتكا به خود و تبديل استعدادهاي بالقوه به استعدادهاي بالفعل بسيار عظيم بود. رشادتها و از جان گذشتنهاي رزمندگان اين كشور در دوران دفاع مقدس ميتواند دستمايه داستانها، شعرها و فيلمهاي زيادي شود. مادران شهدا گنجينه اسرار و خاطرات آنها هستند كه جز يك نويسنده بسيجي و متعهد كسي نميتواند اين خاطرات را جمعآوري كند و به ثبت برساند. البته نويسندگان بسيجي بايد دقت داشته باشند كه خاطرات شهدا را بدون تحريف به ثبت برسانند.
مجتهدزاده لاريجاني ميافزايد: خانوادههاي شهدا اسوههاي صبر و استقامت هستند كه بهترين الگو براي جامعه كنوني به ويژه براي نسل نوجوان و جوان كشور به شمار ميروند. از نويسندگان بسيجي انتظار ميرود طرحهاي خود را در زمينه دفاع مقدس به صورت دقيق و با جزئيات ارائه دهند تا طرحهاي شاخص انتخاب شده و براي اجرا از آنها حمايت شود.
رئيس سازمان نشر آثار و مشاركت زنان در دفاع مقدس كشور با اشاره به ويژگيهاي طرحهاي شاخص ادامه ميدهد: طرحي شاخص است كه به فرهنگسازي منجر شده و در عين حال كه ايمان آفرين است، موجب انسجام نيز شود. پيام همان پيام است و نبايد تغيير كند فقط بايد قالبهاي متناسب با شرايط فعلي براي انتقال اين پيام انتخاب شود.
تاریخ انتشار: ۱۴ مرداد ۱۳۹۳ - ۲۱:۲۱
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 79]