واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۲ مرداد ۱۳۹۳ (۱۰:۱۶ق.ظ)
تشکيل 400 صندوق غيردولتي حمايت از توسعه بخش کشاورزي تا پايان برنامه ششم عوض عليزاده مقدم، قائم مقام مدير عامل شرکت مادر تخصصي صندوق حمايت از توسعه سرمايه گذاري در بخش کشاورزي، در جلسه شوراي مديران اين شرکت، درباره روند تأسيس و فعاليت صندوق هاي غيردولتي حمايت از توسعه بخش کشاورزي توضيح داد.
به گزارش خبرگزاري موج، عوض عليزاده مقدم، قائم مقام مديرعامل شرکت مادر تخصصي صندوق حمايت از توسعه سرمايه گذاري در بخش کشاورزي، در جلسه شوراي مديران اين شرکت، درباره روند تأسيس و فعاليت صندوق هاي غيردولتي حمايت از توسعه بخش کشاورزي توضيح داد و گفت: اين صندوق ها از سال 1382 در زمان وزارت حجتي کار خود را آغاز کردند و هم اکنون به 84 صندوق با سرمايه اي معادل 575 ميليارد تومان مشغول به فعاليت هستند و قرار است تا پايان برنامه ششم تعداد اين صندوق هاي غيردولتي به 400 صندوق ملي، استاني و شهرستاني برسد.
وي درباره اهميت سرمايه گذاري در بخش کشاورزي گفت: سرمايه گذاري در کشاورزي يکي از خلاءهاي غيرقابل انکار اين بخش است که هم اکنون صندوق هاي غيردولتي تا حدود زيادي اين خلاء را پر کرده اند؛ چرا که صندوق ها ساختار شبکه اي دارند و مردم دست اندر کاران آنها هستند و سياست گذاري در بخش کشاورزي در استان و شهرستان را تا حدود زيادي بر عهده گرفته اند.
در ادامه اين جلسه، شاهرخ رمضان نژاد، رئيس مرکز روابط عمومي و اطلاع رساني وزارت جهاد کشاورزي، که به منظور تشريح برنامه هاي نظام جامع روابط عمومي و اطلاع رساني وزارت جهاد کشاورزي در جلسه شوراي مديران شرکت مادر تخصصي صندوق حمايت از توسعه سرمايه گذاري در بخش کشاورزي حضور يافته بود، گفت: تاکنون از ظرفيت نظام اطلاع رساني در بخش کشاورزي درست استفاده نکرده ايم و ما در پي اصلاح جايگاه نظام ارتباطي در وزارت جهاد کشاورزي هستيم که البته در اين ميان يکي از راه ها رونق بخشي اطلاع رساني توسط بخش خصوصي است.
رمضان نژاد اظهار داشت: ما بايد کاري کنيم که اعتماد سرمايه داران به سرمايه گذاري در اين بخش دوباره جلب شود و اين اعتماد سلب شده، بازگردد. در همين راستا، دغدغه وزير جهاد کشاورزي هم اين است که روابط عمومي ها کاري کنند که کشاورزي و منابع طبيعي جزو موضوعات اصلي جامعه شود.
رئيس مرکز روابط عمومي و اطلاع رساني وزارت جهاد کشاورزي گفت: هنرمندان خود بايد درگير موضوعات بخش کشاورزي شوند و فيلم بسازند نه اينکه از روي سفارش ما فيلم تهيه کنند. ما بايد به سمتي برويم که شبکه هاي راديو و تلويزيوني همان گونه که برنامه هنري، سينمايي، اقتصادي و... دارند برنامه اي خاص بخش کشاورزي نيز داشته باشند. بايد کاري کنيم که کشاورزي و مشکلات آن جزو دغدغه هاي جامعه شود.
رمضان نژاد با اشاره به ظرفيت هاي مرکز اطلاع رساني وزارت جهاد کشاورزي در بخش ارتباط با رسانه هاي عمومي و ملي گفت: ارتباط خوبي با سازمان صدا و سيما برقرار شده و ظرفيت انعکاس فعاليت هاي بخش کشاورزي را از طريق شبکه هاي داخلي و برون مرزي ايجاد کرده ايم که مي توان از اين ظرفيت براي معرفي فعاليت هاي اثر بخش صندوق هاي غير دولتي استفاده کرد تا مأموريت و ظرفيت صندوق هاي غيردولتي بيش از پيش به کشاورزان و مخاطبان معرفي شود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 52]