واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۱ مرداد ۱۳۹۳ (۹:۳۲ق.ظ)
استاندار قزوين: هفتاد درصد کارهاي اجرايي قزوين فرابخشي و چند بعدي است روزبه گفت: 50 سال از سابقه صنعتي شدن قزوين مي گذرد اما درخصوص مديريت پسماند در ابتداي راه و اندر خم يک کوچه ايم.
به گزارش خبرگزاري موج، روزبه استاندار قزوين در هفتمين جلسه شوراي گفت و گوي دولت و بخش خصوصي اظهار داشت: پسماند ارتباط مستقيم با سلامت انسان دارد و در دنياي امروز زباله به عنوان يک فرصت اقتصادي مطرح است اما در استان ما از جمله مشکلاتي است که با آن دست و پنجه نرم مي کنيم.
وي افزود: عامل اصلي در عدم مديريت پسماند و به سرانجام نرسيدن اين موضوع فقدان حس مشترک در بين مديارن مسئول و مرتبط است فلذا محيط زيست بايد بطور مرتب درخصوص اهميت اين موضوع و نهادينه شدن يک احساس مسئوليت مشترک در ساماندهي آن تذکر بدهد.
استاندار با بيان اينکه «70 درصد کارهاي اجرايي استان فرابخشي و چند بعدي است» خاطر نشان کرد: کارهاي مشترک و چند بعدي که با محوريت و مسئوليت چند دستگاه ها بايد صورت بگيرد معمولاً روي زمين مي ماند که اين نوع کارها را بايد با تعامل و تفاهم حل و فصل کرد.
وي افزود: هر دستگاهي بايد براساس قانون وظيفه خود را انجام دهد و يکسري کارهاي ضربتي درخصوص مديريت پسماند بايد صورت بگيرد تا شهرک ها و واحدهاي توليدي و محيط زيست شهري و طبيعي با مشکل مواجه نشوند.
استاندار گفت: در گام اول شهرداري قزوين 10 هکتار از اراضي موجود در مجتمع بازيافت زباله محمدآباد را جهت دفن پسماند صنعتي تخصيص بدهد و کميته منتخب اين موضوع را با جديت پيگيري کند.
وي افزود: درخصوص مديريت و دفن پسماند بيمارستان هاي خصوصي و دولتي نيز بايد اطمينان حاصل شود و کميته موظف است به اين قضيه نيز ورود پيدا کند.
استاندار يادآور شد: طرح مديريت پسماندهاي صنعتي از جمله پروه هاي اولويت دار استان است که در صورت نياز بايد اعتبار آن را از مجاري قانوني تامين کرد.
وي درخصوص معوقه هاي بانکي تصريح کرد: حجم معوقات بانکي استان بالغ بر 5 هزار ميليارد ريالي است که براي اين موضوع با برگزاري جلسات ويژه و تخصصي بايد چاره انديشي کرد.
روزبه اظهار داشت: حجم معوقات باکي نسبت به منابع و سپرده هاي بانکي رقم بالايي است که باز پرداخت آن مي تواند بخشي از مسائل و مشکلات واحدهاي توليدي را مرتفع کند.
استاندار در اين جلسه بر راه اندازي منطقه ويژه اقتصادي تاکيد کرد و اظهار داشت: درخصوص راه اندازي اين طرح بايد از تجربيات ساير استان ها استفاده کرده و از آنها الگو گرفت.
وي با اشاره به اهميت و ضرورت راه اندازي هتل در استان افزود: راه اندازي مجتمع ها و مراکز اقامتي توسط دستگاههاي اجرايي تهديدي براي سرمايه گذاري بخش خصوصي در زمينه هتل است و بايد تمامي زواياي مرتبط به موانع و مشکلات احداث هتل در استان بررسي و چاره انديشي شود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 43]