تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 7 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):از حقيقت ايمان اين است كه حق را بر باطل مقدم دارى، هر چند حق به ضرر تو و باطل به ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1818795590




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

وضع عوارض بر صادرات مواد معدنی با شرایط اقتصاد جهانی همخوانی ندارد


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: عضو پیشین هیات مدیره خانه معدن: وضع عوارض بر صادرات مواد معدنی با شرایط اقتصاد جهانی همخوانی ندارد تهران - ایرنا - عضو پیشین هیات مدیره خانه معدن ایران معتقد است: اعمال تعلیق وضع عوارض بر صادرات مواد معدنی تا پایان سال جاری از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت یک سیاست اصولی است که اجرای آن با شرایط امروز اقتصاد جهانی همخوانی ندارد.


عزیز میرزائیان روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی ایرنا، اظهار داشت: هرگونه تصمیم گیری درباره تولید و مصرف مواد معدنی که مشخصه صادراتی دارد، باید فرانگری داشته باشد، زیرا بازار جهانی به شکل دقیق سیاست کشورها را تعقیب می کند و بر پایه آن واکنش لازم را از خود نشان می دهد.
وی یادآور شد: تحولات بازار سنگ آهن در جهان حاکی از روند کاهشی قیمت این ماده معدنی است و اعمال عوارض بر صادرات این بخش به منزله تعطیلی این واحدها محسوب می شود.
میرزائیان اضافه کرد: آمارهای منتشر شده نشان می دهد که حدود 150 معدن کوچک مقیاس سنگ آهن بخش خصوصی بالغ بر 90 درصد تولید خود را صادر می کنند، اما وضع عوارض صادراتی بر آنها که به شکل یکسان اعمال خواهد شد، همراه با افت قیمت صادراتی، پیامد تعطیلی وسیع آنها را در برخواهد داشت.
وی با بیان آن که، اکنون بالغ بر پنج هزار و 400 معدن فعال در سطح کشور وجود دارد، گفت: میزان مواد معدنی استخراجی در سال 92 به رقم 420 میلیون تن رسید، چنانچه بخواهیم روند رو به رشد در این زمینه تداوم یابد، نیاز به بهره گیری از دیدگاه های کارشناسی اهل فن داریم.
این کارشناس معدنی اظهار داشت: ایران از نظر ذخایر معدنی در منطقه خاورمیانه جایگاه نخست را دارد، بنابراین سیاست های اصولی که به میزان فعالیت های معدنی کشور شتاب بخشد، بیش از هر زمان اهمیت دارد.
وی یادآور شد: وضع عوارض 75 درصدی از صادرات سنگ تزئینی در دولت دهم، یکی از تصمیمات نادرست در آن دوره بود که بعد از یک سال لغو شد، اما تاثیر این سیاست نادرست شاید حدود سه دهه بر معادن سنگ تزئینی کشور اثرگذار باشد.
میرزائیان گفت: امروز ارتباطات جهانی بسیار وسیع و اطلاعات در کوتاه زمان مبادله می شود، بنابراین اتخاذ تصمیمات کارشناسی نشده، در حداقل زمان به خود ما باز می گردد و باید پذیرای آثار مخرب آن باشیم.
وی با بیان اینکه دولت یازدهم یکی از سیاست های اصولی خود را جلب و جذب سرمایه گذار بخش خصوصی و خارجی به سمت معادن و صنایع معدنی قرار داده است، گفت: نباید اقداماتی را در این بخش به مورد اجرا گذاریم که امنیت سرمایه گذاری را مخدوش سازد.
بر اساس اکتشافات معدنی هفت درصد از مساحت کشور بالغ بر 57 میلیارد تن مواد معدنی شناسایی که از این رقم حدود 35 تا 37 میلیارد تن ذخیره قطعی و بقیه احتمالی است.
اقتصام(4)1559**1558



10/05/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 30]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن