واضح آرشیو وب فارسی:مهر:
فرهنگ و هنر > سینمای ایران
رنج بچهها از بیماری پروانهای مستند شد/ ساخت قسمت دومِ «آسمان آبی پروانهها»
قسمت دوم از مستند «آسمان آبی پروانه ها...» با موضوع بررسی زندگی بیماران اپیدر مولیزیس بولوزا (EB) معروف به بیماری پروانهای کاری از گروه مستندسازان آزاد به تهیه کنندگی و کارگردانی مهرداد کاظمی ساخته می شود.
به گزارش خبرنگار مهر، قسمت دوم از مستند «آسمان آبی پروانهها...» در راستای معرفی، حمایت و همیاری دستگاههای مختلف مانند نهاد ریاست جمهوری، وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی، کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی و بنیاد امور بیماریهای خاص و نادر تهیه و تولید میشود. مهرداد کاظمی تهیهکننده و کارگردان درباره ساختار مستندش با نام «آسمان آبی پروانهها...» گفت: این فیلم مستند در 3 بخش به زندگی سخت و دشوار کودکان پروانهای میپردازد. بخش نخست از این مجموعه به مراقبت و نگهداری از بیماران EB اختصاص دارد. بخش دوم آموزش به بیماران،خانواده ها و بخش سوم به آشنایی پزشکان و پرستاران برای رویارویی با این بیماران که برای مداوای پزشکی به درمانگاهها و بیمارستانها مراجعه می کنند، می پردازد. وی در ادامه متذکر شد: از آنجا که شناخت کامل نسبت به بیماری پوستی پروانهای وجود ندارد این مستند جنبه آموزشی و فرهنگسازی دارد. دلیل اصلی این بیماری ارثی است و در بافتهای پوست اتفاق میافتد به این ترتیب که در پوست و غشای مخاطی ایجاد تاول می شود. این بیماری در تمامی گروههای قومی و نژادی دیده شده و به طور مساوی بر مردان و زنان اثر می گذارد و در نتیجه پوست به شدت شکننده خواهد شد و کوچکترین آسیبی لایه های پوستی را جدا کرده و ایجاد تاول می کند.
این مستندساز با اشاره به این مطلب که قسمت نخست از این فیلم مستند ساخته شده است، گفت: قسمت اول مستند آسمان «آبی پروانه ها» به مدت زمان 32 دقیقه با حمایت بهمن اخوان نماینده ادوار مجلس، امیر نظری معاون پارلمانی در مجلس، مهندس مهرداد سعادت و مهرداد نقیبی راد مشاور و روانشناس در اسفند ماه 1391 در 7 شهر ایران ساخته شد. وی افزود: پس از ساخته شدن این مستند حسین بابایی یکی از خیرین و حامی بیماران این مستند را در همایش پزشکان ایرانی مقیم آمریکا در ایالت کالیفرنیا با حضور جمعی از مسئولان ایالتی به نمایش گذاشت و پس از آن کمک های قابل توجهی برای کمک و همیاری به این بیماران دریافت شد. کاظمی در پایان بیان کرد: هزینه درمان و به عبارت بهتر پیشگیری از پیشرفت این بیماری بالا است و اغلب خانواده ها از هزینه درمان و پیشگیری بیماری عاجز هستند و من امیدوارم ساخته شدن این فیلم مستند دریچه ای برای اطلاع رسانی به خانواده ها باشد تا پیش از وقوع فاجعه نسبت به وجود این بیماری ژنتیکی آگاه شوند.
۱۳۹۳/۵/۴ - ۱۱:۵۱
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 46]