واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
فیسبوک تویتر Google+ Cloob نگاهی به ترویج فرهنگ حجاب در نمایشگاه قرآن و عترت مشهد مشهد – ایرنا – در نهمین نمایشگاه بین المللی قرآن و عترت مشهد، متولیان فرهنگی استان خراسان رضوی تلاش کردند در قالب اموزش، هنر و صنعت، فرهنگ حجاب و عفاف را ترویج دهند.
به گزارش ایرنا، تقریبا یک سوم از غرفه های نهمین نمایشگاه بین المللی قرآن و عترت مشهد به فروشگاه های مختلف عرضه محصولات مربوط به حجاب و عفاف از سوی تولیدکنندگان و طراحان مختلف لباس اختصاص داشت که محصولات خود را با تخفیف 20 درصد عرضه می کردند.
در نمایشگاه قرآن و عترت مشهد می توانستی مدل های جدید حجاب چادر یا مقنعه توسط طراحان و تولیدکنندگان مختلف را مشاهده کنی که مدل جدید چادری که توسط استاندار خراسان رضوی در این نمایشگاه رونمایی شد، از جمله طرحهای جدید این بخش بود.
عصر سه شنبه هفته جاری استاندار خراسان رضوی در بازدید از نمایشگاه قرآن و عترت مشهد از مدل جدید چادر با عنوان ˈچادر عفافˈ رونمایی کرد که توسط یک بانوی هنرمند مشهدی طراحی شده بود.
این چادر نوعی جدیدی از مانتو و مقنعه و چادر سرهم بود که پوشش نسبتا راحتی برای بانوان به شمار می رفت و در لحظه نخست رونمایی مورد توجه بازدیدکنندگان زیادی قرار گرفت به طوری که بلافاصله پس از رونمایی چند خانم تقاضای خرید آن را کردند.
داشتن زیپ در سر آستین برای وضو گرفتن، نقاب بالای سر برای پوشش کامل، دو جیب در طرفین، قابلیت حمل کیف در زیر چادر و گشادی مناسب بدون محدودیت در فعالیت ها از ویژگی های این چادر جدید بود.
استاندار خراسان رضوی در حاشیه رونمایی از این چادر در جمع خبرنگاران گفت: اگر بانوان مسوولیت ترویج حجاب و عفاف را در جامعه برعهده گیرند قطعا بهتر از آقایان عمل می کنند.
ˈعلیرضا رشیدیانˈ طراحی مدل های جدید حجاب چادر که بانوان در آنها احساس راحتی بیشتری داشته باشند را مورد تاکید قرار داد و گفت: باید شهرداری متولی جذب طراحان حجاب و عفاف در شهر باشد تا بتوانند کارهای جدید خود را عرضه کنند.
یکی از بازدیدکنندگان نمایشگاه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با ابراز خرسندی از طرح جدید این چادر گفت: مسوولان باید یک نمایشگاه دائمی یا موقت از طرحهای جدید حجاب و عفاف در مشهد راه اندازی کنند.
وی که خود را ˈمعصومه حق جوˈ معرفی کرد، افزود: بانوان خواستار زیبایی هستند و از مدل های جدید حجاب که هم زیبا و هم پوشش کامل را داشته باشد، قطعا استقبال می کنند و حتی عرضه این مدل ها افراد بدحجاب را نیز به پوشیدن این لباس ها ترغیب می کند.
در این نمایشگاه غرفه ای به فروشگاه دائمی پوشش های اسلامی دانشگاه فردوسی اختصاص داشت که بیش از 30 نوع مقنعه با طرحها و رنگهای مختلف را برای دانشجویان عرضه می کرد.
در غرفه دیگری تلویزیونی گذاشته شده بود که کلیپ چگونگی بستن انواع شال و روسری را پخش می کرد، در بخشهای مختلف دیگر این غرفه روسری های رنگی زیبایی بر سر ماکت ها قرار داشت که هر یک گویای مدل جدیدی برای بستن روسری بودند.
در غرفه های دیگر انواع جوراب، حجاب یقه، حجاب با خصوصیات جلابیت، حجاب با ساپورت، نقاب، ساق دست، چادر ویژه وضو، مقنعه خبرنگاری، مقنعه آنتی باکتریال و غیره عرضه می شد و تنوع رنگها و مدلهای مختلف حجاب در این غرفه ها بازدیدکنندگان زیادی را به خود جذب کرده بود.
برخی غرفه ها نیز فعالیتهای خود در زمینه گسترش حجاب در مدارس و دیگر مراکز آموزشی را در قالب پوستر، بنر و کتابهای مختلف آموزشی تازه منتشر شده، به نمایش گذاشته بودند که از جمله این غرفه ها، غرفه موسسه فرهنگی- آموزشی امام حسین (ع) مشهد بود.
حسینی، متولی این غرفه به خبرنگار ایرنا گفت: این موسسه با ایجاد کارگاه های آموزشی در مدارس زیر پوشش خود بویژه دبیرستان ها و انتشار کتاب و جزوات پرسش و پاسخ در زمینه داشتن حجاب و عواقب بدحجابی در زمینه ترویج حجاب اقداماتی را انجام داده است.
در یکی از غرفه ها کارگاه آموزشی ˈنگرشی دیگر به حجابˈ برگزار شده بود که در آن یکی از مدرسین حوزه علمیه مشهد در بین شرکت کنندگان سخنانی ایراد کرد.
حجت الاسلام ˈمحمد هادی میرزایی نیاˈ گفت: بدترین روش در ترویج حجاب برخورد مستقیم و تند با افراد بی حجاب در جامعه است که نتیجه معکوس دارد.
وی بیان کرد: اجبار در حفظ حجاب، حجابی سطحی و زودگذر را برای افراد جامعه به دنبال دارد و انان را نسبت به حجاب و اسلام بدبین می کند.
وی گفت: بعضا اختلافاتی که والدین با فرزندان در خانواده های ایرانی بر سر حجاب دارند به سبب اجبار و تبیین نادرست حجاب از سوی آنان برای فرزندان است زیرا تا زمانی که ذهنیت و دید افراد اسلامی نشود فرهنگ حجاب و عفاف در جامعه نهادینه نمی شود.
حجت الاسلام میرزایی نیا افزود: مدیریت احساس مهمترین بخش عفاف و حجاب است که انسان را به دستیابی به روح حجاب سوق می دهد و ناخوداگاه انسان حیایش را تقویت می کند که این حفظ حیا مسیر موفقیت را برای وی هموار می سازد.
وی گفت: وجود فرهنگ عفاف و حجاب در جامعه موجب پایداری بنیان خانواده ها می شود و زیرا بی حجابی و عدم رعایت عفاف از سوی زن یا مرد است که منجر به طلاق، خیانت یا بی حیایی زن و شوهر می شود.
به گزارش ایرنا، در این نمایشگاه ستاد مردمی حجاب و عفاف نیز تشکیل شده بود که به گفته مسوول این ستاد با یکی از خبرنگاران استقبال مطلوبی از سوی بازدیدکنندگان برای عضویت در این ستاد شد.
ˈوحید نواˈ گفت: در تلاش هستیم در ستاد مردمی عفاف و حجاب استان اعضای افتخاری جذب کنیم که پیش بینی می کنیم تا پایان نمایشگاه شمار اعضای افتخاری به هزار و 500 نفر برسد.
وی مشاوره و پاسخگویی به شبهات عفاف و حجاب و ارایه روشهای صحیح ترویج حجاب و عفاف را از دیگر فعالیتهای این ستاد برشمرد.
نهمین نمایشگاه بین المللی قرآن و عترت مشهد تا سوم مرداد ماه امسال در محل دائمی برپایی نمایشگاه های این شهر دایر است.
7489/659
انتهای پیام /*
ارتباط با سردبير:
[email protected]
تماس بی واسطه با مسئولین
02/05/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 46]