تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 23 دی 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):مؤمن به ميل و رغبت خانواده اش غذا مى خورد ولى منافق ميل و رغبت خود را به خانواده ا...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کلینیک زخم تهران

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

ساندویچ پانل

ویزای ایتالیا

مهاجرت به استرالیا

میز کنفرانس

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1852301724




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تسخير مو به موي هاليوود به سبك تسخير فلسطين


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: تسخير مو به موي هاليوود به سبك تسخير فلسطين
روز‌به‌روز بر دامنه اين نفوذ و قدرت در بدنه سينما و رسانه‌هاي جهان افزوده مي‌شود. برآيند اين نفوذ نيز چيزي جز صهيونيسم زدگي خروجي تمام كانال‌هاي خبري و جريان‌هاي فيلمسازي غيرمستقل در غرب نيست.


هاليوود صهيونيسم‌زده شده است، اين تنها توجيه مختصري است كه مي‌توان درباره ابرقدرت سينماي دنيا به كار برد؛ صنعتي كه ادعايش هنر براي هنر و هنر براي ترويج صلح و گفتمان و دوستي است و دغدغه ساخت فيلم درباره گرسنگان آفريقايي، تحجر و خشونت مذهبي دارد، با اين حال سينماگران امريكايي و اروپايي در سرتاسر جهان سال‌هاست كه چشم خود را تعمداً به روي يكي از دراماتيك‌ترين صفحات تاريخ زنده جهان بسته‌اند؛ سينمايي كه مي‌تواند از غزه و وضعيت درام زنان و كودكانش ساخته شود و حائز كسب بهترين جوايز حرفه‌اي سينما باشد تا به حال پا نگرفته است، چرا براي دنيا خالي بودن توشه سينماي هاليوود و اروپا براي فجيع‌ترين و طولاني‌ترين جنگ جهان و ساخته نشدن هيچ فيلم سينمايي درباره آن شوكه‌كننده نيست؟
  
 صهيونيسم؛ پدر مالي هاليوود
معمولاً سينماي كودك مخاطبان عام و خاص جهاني دارد. فيلم‌هاي رئالي كه براي كودكان ساخته مي‌شوند اغلب از شانس بالايي براي جلب توجه جهاني و كسب جوايز معتبر برخوردار هستند. كارگردانان ايراني چون عباس كيارستمي و مجيد مجيدي هم به واسطه آثار سينمايي كودك كه ساخته‌اند شهرت جهاني دارند. سوژه‌ها و شخصيت‌هايي كه گاه ساخته و پرداخته مي‌شوند و گاه از دنياي واقعي گرفته شده و دراماتيزه مي‌شوند. براي ساخت فيلمي دراماتيك درباره معصوم‌ترين و رنج‌كشيده‌ترين كودكان دنيا كه روز و شبشان را زير بار توپ و آتش سپري مي‌كنند به هيچ وجه نيازي به رؤياپردازي و آفرينش شخصيت‌هاي ساختگي نيست. امروز در دل تك‌تك كودكان غزه آنقدر داستان تلنبار شده كه هر كدامشان بتواند سرآغاز فصلي تازه تحت عنوان سينماي مقاومت غزه در سينماي جهان باشد، با اين حال سينماي دنيا روي خوشي به اين فاجعه بشري نشان نمي‌دهد.

درست مانند سرآغاز قصه و رسوخ تدريجي و قدم به قدم صهيونيست‌ها در خاك فلسطين و تصاحب اين سرزمين و سپس برخاستن و داعيه مالكيت آن را داشتن. امروزه بخش اعظمي از قدرت سينماي هاليوود و حتي اروپا در دست صهيونيست‌هاست. كمپاني قدري چون «وارنر بروس» يا «برادران وارنر» با افكار صهيونيستي اداره مي‌شوند و در دستان مديران يهودي مي‌چرخند. در حوزه رسانه‌ها هم اكثر رسانه‌هاي جريان اصلي امريكا، استراليا و اروپا در دستان قدرت صهيونيست‌ها و شخصيت‌هاي يهودي چون روپرت مرداك است.

روز‌به‌روز بر دامنه اين نفوذ و قدرت در بدنه سينما و رسانه‌هاي جهان افزوده مي‌شود. برآيند اين نفوذ نيز چيزي جز صهيونيسم زدگي خروجي تمام كانال‌هاي خبري و جريان‌هاي فيلمسازي غيرمستقل در غرب نيست.

هاليوودي كه براي كوچك‌ترين و بزرگ‌ترين فجايع و حوادث بشري عادت به فيلمسازي و بازپردازي دارد اما به پيروي از قدرت برتر از اين عادتش روي برمي‌گرداند و ترجيح مي‌دهد كه در قبال موضوع غزه سكوت كند، حتي اگر مي‌خواهد فيلمي بسازد سراغ سوژه‌هايي مي‌رود كه ذهن را از اصل قضيه منحرف مي‌كنند. دنياي هنر و سينماي غرب تا آنجا زير سايه اين تسلط فرو رفته كه نه تنها فيلمي براي جذاب‌ترين سوژه دراماتيك قرن ساخته نمي‌شود بلكه حتي شخصيت‌هايي چون مل گيبسون يا لارس فون تريه به سبب انتقاد از اين جريان يهوديسم و صهيونيسم به شدت از سوي اهالي هاليوود طرد شده، كارت قرمز مي‌گيرند و به شكلي ناملموس از كليه فعاليت‌هاي هنري محروم مي‌شوند.

سينماي سياست‌زده و صهيونيسم‌زده هاليوود حتي توانسته سينماي اروپا و ساير نقاط دنيا را نيز از مسير اصلي و عادلانه‌اش خارج كند و به همان سمتي براند كه خود مي‌خواهد؛ صنعتي كه حتي قدرت هيپنوتيزم دنيا و افكار عمومي جهان را دارد، جشنواره‌ها و جوايز سينمايي خود را به كعبه آمال سينماگران دنيا بدل كرده است، فيلمسازان سرتاسر دنيا از جمله سينماگر ايراني مي‌داند كه فيلمي درباره غزه به هيچ وجه نمي‌تواند حائز استانداردهاي لازم براي حضور در اين جشنواره‌ها و كسب جوايز آنها باشد. سينماگر اروپايي در رؤياي كسب اين جوايز و اعتبار سينمايي كه پاي نامش درج مي‌شود، به ناچار سراغ ساخت همان فيلم‌هايي مي‌رود كه سردمداران سينماي جهان و سياستگذارانش از او مي‌خواهند؛ فيلم‌هايي كه عمدتاً اجتماعي‌محور، سياه و انتقادي هستند و برخلاف فيلم‌هاي هاليوود نشاني از سينماي قهرمان‌محور و وطن‌پرست ندارند.

 اين تمام ماجرايي است كه امروز دارد بر اوضاع و احوال سينماي جهان مي‌گذرد. هاليوود و اربابانش كه از قعر تاريخ ايران تا لبه ديوار لانه جاسوسي بالا آمده‌اند و فيلم ساخته‌اند به كمك ديگر متحدان رسانه‌اي خود كانال اخبار و اطلاعات را آنقدر محدود مي‌كنند كه مردم از سقوط ناگهاني ارزش‌هاي انساني و كشت و كشتار قرون وسطايي در عصر تكنولوژي و پيشرفت دم نزنند و خم به ابرو نياورند. با اين حال روي خوش ماجرا اين است كه عصر، عصر اطلاعات است و ظلم در هر كجاي دنيا كه باشد دست آخر از چشم بني‌بشر پنهان باقي نمي‌ماند.

نویسنده : الناز خمامي‌زاده 
منبع : روزنامه جوان



تاریخ انتشار: ۳۰ تير ۱۳۹۳ - ۲۱:۵۶





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 57]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن