واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۳۰ تير ۱۳۹۳ (۱۶:۱ب.ظ)
عضو هيئت علمي جامعه المصطفي: بيحجابي، بيانصافي در قبال شهدا است عضو هيئت علمي جامعه المصطفي گفت: بسياري از ناهنجاري هاي اجتماعي از بي انصافي است، بي حجاب گناه فردي نيست، بلکه بي حجابي بي انصافي در قبال شهدا است.
به گزارش خبرگزاري موج، حجتالاسلام ناصر رفيعي يک شنبه شب در مراسم احياي شب قدر که در حرم حضرت معصومه (س) برگزار شد، با اشاره به بي انصافي اظهار کرد: بخش زيادي از ناهنجاري ها و سرکشي ها در جامعه به دليل بي انصافي است، در مقابل نوک هرم تمام خوبي ها هم انصاف است، در روايات آمده است که سه کار بسيار سخت است که اين سه کار ذکر خدا در همه حال، برادري با مردم و انصاف داشتن نسبت به مردم است، امام علي (ع) فرمودند که اگر انصاف در جامعه بيايد، مردم راحت مي شوند و انسان منصف، کريم است.
استاد حوزه علميه قم معني انصاف را تساوي و برابري دانست و افزود: انصاف از کلمه نصف مي آيد و انصاف با عدل برابر نيست، هر انصافي عدل است، اما هر عدلي انصاف نيست و انصاف به معني تساوي در حقوق است.
رفيعي با اشاره به انصاف نسبت به خدا گفت: يکي از انواع انصاف، انصاف داشتن نسبت به خدا است، در روايات آمده است که انسان در ابتدا بايد با خدا انصاف داشته باشد، خدايي که به انسان ها نعمت داده است، حتي اگر بهشت و جهنم را در نظر نگيريم، بازهم انصاف نيست که خداوند به انسان نعمت بدهد، اما انسان کفران نعمت کند و به دستورات خدا عمل نکند، امام علي (ع) گفت که خداوند در روز قيامت به انسان گناهکار مي گويد که تو با من انصاف نکردي، من به تو نعمت دادم، اما تو گناه انجام دادي، من به تو نيکي کردم، اما تو به من بدي کردي.
وي تصريح کرد: انصاف با خدا بايد هم در انديشه و هم در عمل باشد، نبايد انسان در فکرش کسي را هم عرض با خداوند قرار دهد و هم چنين نبايد در عمل کسي را شريک خداوند بگيرد، خدا خواندن ائمه (ع) و ائمه (ع) را در عرض خداوند قرار دادن، درست نيست، حتي اگر در شعر باشد، تمام عالم زير محموعه خداوند است و احدي در عرض خداوند قرار ندارد، همچنين بايد توجه کنيم که احدي با اهل بيت (ع) قابل مقايسه نيست، اما مي بينيم که برخي در کارهاي سياسي از اسامي ائمه سوء استفاده سياسي مي کنند.
عضو هيئت علمي جامعه المصطفي، شرط اجابت دعا را داشتن انصاف در دعا کردن دانست و افزود: انسان بايد در دعا، خدا را بخواند، همچنين انسان بايد توجه کند که دعاي خود را محدود نکند و دعايي نکند که موجب ضرر براي ديگران است، انسان بايد با شکر نعمت هاي خدا را به جا آوردن، نسبت به خدا انصاف داشته باشد.
استاد حوزه علميه قم با اشاره به انصاف در قبال بدن بيان کرد: انساني گاهي با خودش هم انصاف نمي کند، انسان بايد با جسم و روحش انصاف داشته باشد، خودکشي، شراب خواري و اعتياد بي انصافي در قبال بدن است، انسان بي انصاف کسي است که به جسم خودش رحم نمي کند و نگاه به نامحرم سبب مي شود که انسان کور در روز قيامت وارد شود.
رفيعي انصاف در برابر ديگران را يک امر ضروري دانست وافزود: انسان بايد در رفتار با ديگران از جمله همسرش انصاف داشته باشد، انسان اگر آزار ديدن را نمي پسندد، نبايد به ديگران آزار برساند، بسياري از ناهنجاري هاي اجتماعي از بي انصافي است، بي حجاب گناه فردي نيست، بلکه بي حجابي بي انصافي در قبال شهدا است، اگر انصاف در برابر ديگران داشتيم، اين حجم از طلاق را در جامعه نداشتيم.
استاد حوزه علميه قم با اشاره به انصاف با دشمن خاطر نشان کرد: انسان با دشمنش هم بايد انصاف داشته باشد، امروز صهيونيست ها در حق مردم غزه بي انصافي مي کنند، صهيونيست ها خاک فلسطين را از مردمش گرفته اند و هر چند ماه يک بار به بهانه اي مردم فلسطين را در نوار غزه بمباران مي کنند، در عراق هم يک سري بي دين که مخالف نظر مردم هستند، دولتي به نام داعش راه انداختند که اين بي انصافي است.
عضو هيئت علمي جامعه المصطفي با اشاره به شب قدر اظهار کرد: اهل بيت (ع) بر احيا شب بيست و سوم ماه رمضان اصرار داشتند و در روايت آمده است که کسي که احياي شب بيست و سوم را درک نکند، محروم واقعي است، قرائت سوره قدر در شب بيست و سوم رمضان، يقين شديد براي انسان ايجاد مي کند و يقين موجب رسيدن انسان به معرفت مي شود.
وي تصريح کرد: احتمال مي رود که شب بيست و سوم شب قدر است و در شب قدر فرشتگان نازل مي شوند، فرشتگان پس از مرگ پيامبر (ص) به نزد اهل بيت (ع) مي آيند و شب قدر، شب ولايت است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 44]