تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 9 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام سجاد (ع):بار الها... باطل را از درون ما محو نما و حق را در باطن ما جاى ده. زيرا كه ترديدها...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

سود سوز آور

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

مبلمان اداری

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1802753472




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ایران برای حضور در گشت بزرگ تحقیقاتی اقیانوس هند اعلام آمادگی کرد


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

فیسبوک تویتر Google+ Cloob رییس پژوهشگاه ملی اقیانوس شناسی: ایران برای حضور در گشت بزرگ تحقیقاتی اقیانوس هند اعلام آمادگی کرد تهران - ایرنا - رییس پژوهشگاه ملی اقیانوس شناسی و علوم جوی گفت: ایران برای حضور در گشت بزرگ تحقیقاتی اقیانوس هند در کنار دیگر کشورها، اعلام آمادگی کرده است.


وحید چگینی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار علمی ایرنا اظهار کرد: در چهل و هفتمین نشست شورای اجرایی کمیسیون بین دولتی اقیانوس شناسی که در پاریس برگزار شد، ایران برای حضور در دومین دوره گشت تحقیقاتی پهنه اقیانوس هند اعلام آمادگی کرد.
وی افزود: اولین دوره این گشت تحقیقاتی 50 سال زمان برد و کشورهایی مانند امریکا، انگلیس و هند به طور مستقیم حضورداشتند و کشورهایی مانند اندونزی، مالزی ، تایلند ، چین و ژاپن نیز مشارکت داشتند.
اولین مرحله از گشت های بین المللی اقیانوس هند در سال 1962 میلادی آغاز شد و به مدت 50 سال ادامه داشت.
چگینی ادامه داد: کارهای مرحله دوم این گشت از فوریه 2014 آغاز شد و ایران نیز برای حضور در این گشت اعلام آمادکی کرد، همچنین کشور استرالیا نیز اعلام کرد برای شرکت در این گشت آماده است.
وی گفت: این گشت نه فقط با کشتی انجام می شود بلکه از ماهواره هم برای بررسی جنبه های مختلف اقیانوس هند و دریاهای حاشیه ای استفاده می شود.
رییس پژوهشگاه ملی اقیانوس شناسی و علوم جوی ادامه داد: در این گشت چهار محور اصلی فیزیک دریا، شیمی دریا، زیست شناسی دریا و زمین شناسی دریا مورد بررسی قرار می گیرد.
وی گفت: اجرای مرحله دوم گشت تحقیقاتی اقیانوس هند در چهل و هفتمین نشست شورای اجرایی کمیسیون بین دولتی اقیانوس شناسی مطرح شد زیرا برای اجرایی شدن باید به تصویب شورای اجرایی کمیسیون بین دولتی اقیانوس شناسی( IOC ) و مجمع عمومی IOC می رسید که بعد از مطرح شدن، اجرای آن مورد تاکید این شورا و مجمع قرار گرفت.
چگینی افزود: همچنین قرار است کمیته علمی تحقیقات اقیانوسی نیز برنامه ریزی علمی این گشت را انجام دهد که تا پایان شهریورماه به نتیجه خواهد رسید.
وی گفت: مرکز داده های اقیانوسی هند در حیدرآباد دبیرخانه گشت تحقیقاتی اقیانوس هند را بر عهده دارد و دفتر شورای اجرایی کمیسیون بین دولتی اقیانوس شناسی ( IOC ) در استرالیا و کمیته علمی تحقیقاتی اقیانوسی هم از این فعالیت پشتیبانی می کنند.
اقیانوس هند سومین اقیانوس بزرگ جهان است و 20 درصد از سطح کره زمین را پوشانده است. همچنین گرمترین حوضه اقیانوسی جهان به شمار می آید.
از جمله مهمترین تاثیرات این اقیانوس ایجاد باد های باران آور موسمی است که در سراسر جنوب شبه قاره هند و آسیای جنوب شرقی باعث ایجاد باران های فصلی و همچنین جریان های آب گرم استوایی می شود.
این اقیانوس از شمال به آسیا، از غرب به آفریقا، از شرق به استرالیا و از جنوب به اقیانوس منجمد جنوبی منتهی می شود.
37 کشور در کرانه و 17 کشور از آبراهه های کوچکتر به این اقیانوس راه دارند. بیشتر این کشورها از کشورهای توسعه نیافته و از زمره کشورهایی هستند که اصطلاحا کشورهای جنوب نامیده می شوند. راه ورود به هفت دریای مهم جهانی و چهار تنگه راهبردی جهان یعنی هرمز، باب المندب، مالاکا، و سوئز از این اقیانوس می گذرد.
علمی ( 4 ) **9014**1440

انتهای پیام /*
ارتباط با سردبير:

[email protected]


تماس بی واسطه با مسئولین





24/04/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 27]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن