واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
عضو شورای فرهنگی اجتماعی زنان کشور: باید به موضوع عفاف در جایگاهی بزرگتر از حجاب توجه کنیم تهران- ایرنا- عضو شورای فرهنگی اجتماعی زنان کشور گفت: باید به موضوع عفاف در جایگاهی بزرگتر از حجاب توجه شود و تا بتوانیم مشکلات موجود در این زمینه را از ریشه حل کنیم.
به گزارش خبرنگار فرهنگی ایرنا، نخستین همایش انسان عفیف جمع شب از سوی بخش عفاف و حجاب بیست و دومین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم در سالن خلیج فارس باغ موزه دفاع مقدس برگزار شد.
در این همایش، فریبا علاسوند عضو شورای فرهنگی اجتماعی زنان کشور گفت: موضوع حجاب و عفاف نیازمند یک آسیب شناسی جدی است زیرا با وجود حجم زیاد کارهای صورت گرفته در این حوزه شاهد نتیجه مورد انتظار نیستیم.
وی ادامه داد: از انتخاب نام این همایش خوشحالم زیرا مسئله عفت از حجاب مهم تر است و مسئله مهم تر اینکه مجری عفت فقط زنان نیستند و مردان نیز در قبال آن مسئولیت دارند. اگر به این مسائل توجه کنیم راه حل های بهتری پیدا خواهیم کرد.
عضو شورای فرهنگی اجتماعی زنان کشور خاطرنشان کرد: عفت یک امر تربیتی و حجاب یک بحث شریعت مدار است و به همین دلیل حکومت می تواند نسبت به جریان دادن آن در جامعه برنامه و الزامات قانونی داشته باشد اما بحث عفت خارج از مسئولیت حکومت است و در واقع اگر مسئله ای خصلت اخلاقی انسان شد دیگر بحث از الزامات حاکمیتی بی معنا می شود.
وی گفت: باید موضوع عفت را در جایگاه بزرگتری نسبت به حجاب ببینیم اما یکی از نقاط آسیب این است که به این مسئله کمتر توجه می شود. مسئله بی عفتی در کلام یکی از ابعاد غیر جنسیتی عفت است. اهل بیت (ع) همیشه بر این موضوع تاکید داشتند اما امروزه در جامعه ما مردم در زمان عصبانیت به ورطه بی عفتی در کلام می افتند.
علاسوند اظهار داشت: یکی از دلایل بی نتیجه بودن مطالعات فرهنگی در جامعه، در نظر گرفته نشدن مشکلات اصلی مردم است. برای بررسی مسئله حجاب و عفاف نیز باید عامل اصلی مشکل را شناسایی و برای حل آن اقدام کنیم.
وی افزود: بار اصلی در زمینه عفت بر دوش خانواده قرار دارد. دختران نیاز به مساعدت اجتماعی دارند تا بدانند که انسان هستند نه کالا. اگر دختری محجوب است اما آرایش تندی دارد به این خاطر است که جامعه این معیار را به او تحمیل کرده است و مردان و پسران نیز در این زمینه نقش مهمی دارند.
عضو شورای فرهنگی اجتماعی زنان کشور گفت: امروزه مسئله عفاف در تمام دنیا مورد توجه قرار دارد. در غرب هم، صرف نظر از نگاه رسانه ها، بر این مسئله تاکید زیادی می شود.
وی خاطرنشان کرد: باید به خانواده ها فهمانده شود که در این زمینه وظیفه سنگینی بر دوش دارند و باید کودکان خود را تا سن هفت سالگی که سن طلایی است با موضوع عفت آشنا کنند.
فراهنگ (3) ** 2024** 3404
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
20/04/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 47]