تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 17 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هر كس نصيحت را بپذيرد، از رسوايى به سلامت مى ماند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ووچر پرفکت مانی

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1805384875




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

عادت مکیدن انگشت کودکان، بامحبت وتوجه ویژه والدین قابل ترک است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

عادت مکیدن انگشت کودکان، بامحبت وتوجه ویژه والدین قابل ترک است شهرکرد - ایرنا - کارشناس مسئول کودکان مرکز بهداشت چهارمحال وبختیاری وجود عوامل استرس زا در محیط اطراف کودک نظیراختلافات خانوادگی وکمبود محبت را ازمهم علل مکیدن انگشتان توسط کودک دانست وگفت: درکودکانی که کمتر مورد توجه والدین قرار دارند این عادت بیشترمشاهده می شود .


به گزارش روزسه شنبه روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی وخدمات بهداشتی ودرمانی استان، ˈمهری یوسفیˈ با اعلام این خبر افزود: اگرمکیدن انگشت درسنین بالا بخصوص درسال های پیش ازمدرسه رفتن مشاهده شود، یک اختلال است وباید نسبت به درمان آن اقدام شود.
وی ایجاد محیطی طبیعی، امن وآرام برای کودک، توجه والدین به نیازهای تکاملی جسمی، روانی وعاطفی کودک و برنامه غذایی صحیح را از مهمترین راهکارها برای ترک عادت انگشت مکیدن کودکان عنوان کرد .
یوسفی شناسایی علت اضطراب وراهکارهای ازبین بردن علت آن، تحسین کودک زمانی که این عمل را انجام نمی دهد، سرگرم کردن کودک با فعالیت هایی نظیر نقاشی ورنگ آمیزی را ازنکاتی برشمرد که رعایت آن توسط والدین می تواند درموفقیت ترک این عادت موثر باشد.
وی تصریح کرد: کودکانی که ازسوی والدین خود وبدون توجه به عوامل زمینه سازبروز وتداوم این عادت بطور مرتب تحت فشاربرای ترک این عادت هستند به تدریج ممکن است خشمگین و یا پرخاشگر شوند زیرا واکنش های منفی اطرافیان کودک، برتکرار این عادت می افزاید.
وی ادامه داد: البته مکیدن انگشت، یکی ازعادات رایج دوران شیرخوارگی وعاملی غریزی است این رفتار برای کودکان تا سن سه سالگی عادی است، اما اگردرسنین بالاتر باید مورد توجه قرار گرفته وبرای درمان آن اقدام شود.
کارشناس مسئول کودکان مرکز بهداشت چهارمحال وبختیاری افزود: مکیدن انگشت باعث آرامش کودکان می شود این عادت می تواند از دوران جنینی آغازوبه هنگام احساس خواب آلودگی، گرسنگی، خستگی، خجالت، دندان درآوردن، تنهایی وبی حوصلگی تکرار شود.
به گفته وی، پژوهش ها نشان می دهد، حدود 75 درصد شیرخواران (تا یک سالگی) مُشت یا انگشتان خود را دردهان می گذارند ومی مکند وانجام این کاربرای این گروه سنی از کودکان آرامش بخش، سرگرم کننده ولذت بخش است.
یوسفی بیان داشت: ازسه سالگی به بعد معمولاً عادت مکیدن انگشت توسط خود کودک ترک می شود اما ادامه ی این عادت پس ازسه سالگی، ممکن است باعث ایجاد ناهنجاری های دهانی ودندانی درسنین بالاتر شود واین عادت به ویژه بعد ازپنج یا شش سالگی می تواند مشکلات جدی درزمینه دندان ها، لثه و آرواره به وجود آورد.
وی اضافه کرد: بازماندن دهان، فاصله افتادن میان فک بالا وپایین، بیرون زدن فک بالاوبروزمشکلات بلع درکودک و اختلالات گفتاری از عوارض تکراراین عادت است .
یوسفی ادامه داد: معمولا کودکانی که تمام انگشتان خود رامی مکند دارای اختلالات خلقی بیشتری هستند وممکن است دچار عفونت های ناخن و بافت های چرکی درانگشتان شوند.
وی بیان داشت: پینه بستن ومنحرف شدن انگشتان نیزمی تواند از دیگرعوارض این عادت باشد.
این کارشناس مرکز بهداشت استان به خانواده ها توصیه کرد: از سخت گیری به نوزادان و کودکان برای ترک این عادت بپرهیزند چرا که اگر این کودکان درمحیط های طبیعی و شرایط عادی رشد کنند ومحبت و توجه لازم والدین وجود داشته باشد کودک این عادت را به طور طبیعی تا قبل از سه تاچهار سالگی کنار می گذارد.
8125/558/

انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




17/04/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 63]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن