تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 16 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):بهترین عبادت بعد از شناختن خداوند،‌ انتظار فرج و گشایش است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ووچر پرفکت مانی

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1804930980




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

کامل ترین کتابخانه قرآنی کشور در حرم مطهر رضوی قرار دارد


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

کامل ترین کتابخانه قرآنی کشور در حرم مطهر رضوی قرار دارد مشهد - ایرنا - رئیس سازمان کتابخانه ها، موزه ها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی گفت: کامل ترین کتابخانه قرآنی کشور با بیش از 100 هزار منبع اطلاعاتی در حرم مطهر حضرت امام رضا (ع) قرار دارد که روزانه پذیرای خیل زائران و مجاوران است.


ˈمحمد هادی زاهدیˈ روز شنبه در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا افزود: سازمان کتابخانه ها موزه ها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی به عنوان یکی از مهمترین و عظیم ترین گنجینه های فرهنگی - مذهبی مکتوب ایران و جهان اسلام مورد توجه و استقبال دانش پژوهان و طلاب علوم اسلامی در داخل و خارج از کشور است.
وی بیان کرد: در جوار مضجع شریف حضرت امام علی بن موسی الرضا (ع) عشق و عرفان، علم و هنر و همت والای هزاران تن از پاکترین و فرهیخته ترین مردم این مرز و بوم طی قرنهای متمادی در مجموعه فرهنگی نفیس و عظیمی گردآوری شده و در اختیار مشتاقان و ارادتمندان اهل بیت (ع) قرار گرفته است.
وی اظهار کرد: با عنایت به رشد و گسترش روز افزون مراکز و موسسات علمی- پژوهشی در زمینه های علوم قرآنی و حدیث و افزایش تولیدات متنوع چاپی و غیر چاپی نوین در این زمینه و نظر به توجه ویژه آستان قدس رضوی با هدف متمرکز کردن منابع و تسریع در ارائه خدمات مورد نیاز محققان، پژوهشگران و طلاب علوم قرآنی و حدیث، کتابخانه تخصصی علوم قرآنی و حدیث با مساحت 200 متر مربع در فروردین ماه سال 1389 افتتاح شد.
وی خاطر نشان کرد: آنچه کتابخانه های تخصصی را از سایر کتابخانه ها متمایز می کند، تمرکز آن بر یک رشته خاص و منابع روزآمد در آن زمینه است که کتابخانه تخصصی علوم قرآنی و حدیث ازنظر برخورداری از منابع مورد نظر غنی می باشد.
او افزود: کتابخانه تخصصی علوم قرآنی و حدیث سازمان کتابخانه ها، موزه ها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی به عنوان کامل ترین کتابخانه قرآنی کشور و یکی از بهترین کتابخانه های کشورهای اسلامی مطرح است و اکنون با بیش از 100 هزار منبع اطلاعاتی ماهانه پذیرای بیش از سه هزار زائر و مجاور است.
وی هدف از ایجاد کتابخانه تخصصی علوم قرآنی و حدیث را اشاعه فرهنگ قرآن و اهل بیت، تسهیل دسترسی قرآن و حدیث پژوهان و محققان به انواع منابع اطلاعاتی مورد نیاز، بهره گیری بهینه از توان و استعدادهای علمی – پژوهشی کشور در رشته علوم قرآنی و حدیث، بهینه سازی شرایط و برنامه های مطالعاتی و تحقیقاتی در رشته علوم قرآنی و حدیث اعلام کرد.
وی فراهم آوردن شرایط مناسب به منظور گردآوری منابع متنوع و جدید در این حوزه در یک مکان، ارتقای سطح تولیدات و دستاوردهای علمی و پژوهشی و نشر و طرح دستاوردها در زمینه علوم و معارف اسلامی، ایجاد ارتباط بین صاحبان فکر و پژوهش در عرصه علوم قرآنی و حدیث و تبادل علمی میان آنها را از دیگر اهداف گشایش کتابخانه تخصصی قرآن و حدیث ذکر کرد.
وی با اشاره به تنوع و منابع موجود در کتابخانه تخصصی علوم قرآنی و حدیث گفت: این کتابخانه دارای 73 هزار نسخه الکترونیکی، 27 هزار جلد کتاب چاپی، هزار و 100 حلقه لوح فشرده، 222 عنوان پایان نامه، 25 عنوان نشریه تخصصی است که به صورت وقف، هدیه و خرید در این کتابخانه جمع آوری شده است.
وی بیان کرد: استفاده از منابع موجود در این کتابخانه برای عموم زائران و مجاوران رایگان است و به طور متوسط ماهانه بین سه هزار و 500 تا چهار هزار و 500 نفر برای استفاده از منابع به این کتابخانه مراجعه می کنند.
وی گفت: دسترسی به اینترنت و پایگاه های اطلاعاتی نمایه و نورمگز استفاده مراجعه کنندگان از نسخه های الکترونیکی این کتابخانه را آسان کرده و ارائه اطلاعات به مراجعه کنندگان این کتابخانه در قالب پرینت، رایت و ارسال الکترونیکی از طریق وب سایت میسر می باشد.
وی اظهار کرد: مراجعه کنندگان به این کتابخانه از همه اقشار مردم هستند اما عمده آنان را طلاب حوزه های علمیه و دانشجویان دانشگاه علوم اسلامی رضوی تشکیل می دهند.
زاهدی با اشاره به خدمات و سایر فعالیتهای این کتابخانه گفت: انجمن قرآن و حدیث پژوهی در این کتابخانه از بهار سال 1389 با بیش از 45 عضو تشکیل شد که مقالات علمی - پژوهشی مرتبط با قرآن و حدیث را انجام می دهد.
وی افزود: وب سایت ویژه تالار مطالعه این کتابخانه و ارائه خدمات بر روی وب با بیش از چهار هزار پست اطلاعاتی شامل اخبار، معرفی منابع فارسی و عربی چاپی و الکترونیکی، پایان نامه ها، نکات و حکایات قرآنی، معرفی پایگاه های فعال شیعه، لینک نشریات تخصصی الکترونیکی فعال، تلاوت صوتی و تصویری قرآن کریم نیز در کتابخانه ایجاد شده است.
او ارزیابی و انتشار نشریه الکترونیکی برهان (ویژه تالار)، تولید و نشر بروشور معرفی منابع به صورت ماهانه، اطلاع رسانی مداوم و تعامل با مراکز فعال قرآنی و اطلاع رسانی به قرآن پژوهان در زمینه همایش های قرآنی و اسلامی را از دیگر فعالیتهای جانبی کتابخانه برشمرد.
7489 /664

انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




14/04/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 65]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن