واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: دانستنی ها؛
راه کارهای جذب "مشتری" چیست؟
هر شرکتی یا هر فروشگاهی تلاش میکند تا مشتریان خود را افزایش دهد در حقیقت تغییر خدمات و محصولات و بهبود آنها برای جذب مشتری و افزایش رضایت مشتریان است. مشتریان هم همیشه به دنبال کالای با کیفیت و با قیمت مناسب هستند.
به گزارش گروه بازار باشگاه خبرنگاران، موفقیت های یک شرکت برای جذب مشتری بیشتر به استراتژی ها و تکنیک هایی بستگی دارد که شرکتها برای افزایش تعداد مشتریان خود از آن استفاده می کنند.
بازاریابی و جذب مشتری از مهمترین قسمتهای یک شرکت است بخش فروش کالاها معمولا برنامه ریزی های مشخصی برای جذب مشتریان دارد.
اولین کاری که باید برای جذب مشتری انجام دهیم این است که روش و تکنیک شما برای جذب مشتریان بیشتر منحصر بفرد باشد سعی کنید از روش های نوین برای جذب مشتری استفاده کنید.
فراموش نکنید که هدف هر تجارتی ارائه خدمات به دیگران است پس هرچقدر که منحصر بفرد باشید موفق تر خواهید بود.
سعی کنید مشتریان خود را بشناسید علایق و سلایق آنها را بدانید هر چقدر که بیشتر مشتریان خود را بشناسید بهتر میتوانید به آنها خدماتی را ارائه دهید. روابط عمومی خوب باعث جذب مشتری می شود.
مشتری مداری و توجه به آنچه که مشتری میخواهد مثل راهنمایی و دادن اطلاعات دقیق در مورد کالاها میل مشتریان را باری خرید بیشتر میکند.
تبلیغات فراوان از دیگر راه های جذب مشتری است مثلا تبلیغات آنلاین، داشتن وبلاگ خوب، بروشور و کاتالوگ میتواند مشتریان را با خدمات و محصولات شما آشنا کند.
سعی کنید که از راه هایی مثل اهدای جوایز یا ارائه نمونه ای از محصولات در قالب سمپل و یا شرکت در قرعه کشی برای جذب مشتریان از آن استفاده کنید.
خدمات و پشتیبانی از دیگر عواملی است که باعث جذب مشتریان میشود سعی کنید که مشتریان را با خدمات و محصولات مختلفی که ارائه میدهید آشنا کنید.
جذب مشتریان جدید هم میتواند به محبوبیت شما بیفزاید. در فروشگاه ها معمولا چینش کالاها هم می تواند برای جذابیت بیشتر و جذب مشتری مورد استفاده قرار بگیرد.
از روش های مختلف برای بازاریابی و جذب مشتریان استفاده کنید وقتی که مشتریان از خدمات شما رضایت داشته باشند قطعا محصولات و خدمات جدید شما هم مورد استقبال آنها قرار خواهد گرفت.
نظر سنجی و پرسیدن میزان رضایت مشتریان از کالاها یکی دیگر از روش هایی است که میتواند برای بهبود خدمات مناسب باشد. مثلا اینکه از مشتریان خود در مورد نقاط قوت و ضعف کالاها نظر سنجی کنید تا بتوانید با دانستن آنچه که آنها به آن تمایل دارند کیفیت محصولات خود را بالا ببرید.
در مورد شرکت هایی هم که به نوعی محصول یا خدماتی را تولید میکنند باید نظر سنجی، پشتیبانی از کالاها و خدمات پس از فروش وجود داشته باشد هر چقدر که میزان کیفیت خدمات پس از فروش یا ضمانت یک کالا بالاتر باشد میل مشتریان برای خرید بیشتر خواهد بود.
تاریخ انتشار: ۱۲ تير ۱۳۹۳ - ۱۰:۳۰
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 31]