تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):اى جوانان! آبرويتان را با ادب و دينتان را با دانش حفظ كنيد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871452825




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

عضو خانه صنعت و معدن فارس: راهکارهای حمایت از تولید از شعار به قانون تبدیل شود


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

عضو خانه صنعت و معدن فارس: راهکارهای حمایت از تولید از شعار به قانون تبدیل شود شیراز- ایرنا- عضو هیات مدیره خانه صنعت و معدن استان فارس گفت: راهکارهای حمایت از تولید و صنعت در کشور باید از شعار خارج و با همت نمایندگان مجلس شورای اسلامی به قانون تبدیل شود.


بهرام پارسایی ، به مناسبت دهم تیر روز صنعت و معدن ، سه شنبه درگفت و گو با ایرنا افزود: سخن از حمایت از تولید درسطح کمیسیون های داخلی مجلس و یا در حد شعار به حل و فصل مشکلات کنونی کمک نمی کند و انتظار است که نمایندگان مجلس با تصویب طرحی، راهکارهای حمایت از تولید را به قانون تبدیل کنند.
عضو شورای اسلامی شهر شیراز گفت: بخش اعظم مشکلات بخش تولید در حوزه تسهیلات بانکی و مالیات است که راهکارهای حل این مشکلات باید به قانون تبدیل و لازم الاجرا شود.
پارسایی با اعلام آمادگی خانه صنعت و معدن فارس برای مشارکت این تشکل با نمایندگان مجلس در طراحی و تصویب قانون راهگشا، گفت: این راهکارهای قانونی باید در حمایت از صنعت و تولید باشد و این گونه نباشد که خروجی آن به نام صنعت باشد اما به کام رانت خواران.
عضو هیات مدیره خانه صنعت و معدن استان فارس تصریح کرد: بخش صنایع و معادن در سال های گذشته به دلیل نبود ثبات اقتصادی، ورود گسترده کالاهای چینی به بازار و حمایت نشدن از بخش تولید با چالش بسیار جدی مواجه شده است.
وی اظهارکرد: تعطیلی 750 واحد صنعتی در استان فارس و در معرض تعطیلی بودن 270 واحد دیگر گویای وضعیت صنعت و تولید در استان است که روی کار آمدن دولت تدبیر و امید با این امید همراه بوده که با تدبیر، مشکلات حل شود.
پارسایی گفت: بخش تولید سهم زیادی از اشتغال رادر کشور برعهده دارد و از سوی دیگر، بخشی است که در پرداخت مالیات و حق بیمه ریال به ریال به تعهدات خود عمل کرده است و نیاز است که در مقابل مدیران و مسوولان نیز در حمایت از این بخش گام های اساسی بردارند.
وی ادامه داد: به نظر می رسد احیای واحدهای صنعتی مشکل دار که راه اندازی آنها با توجیه اقتصادی همراه است و در زمره سرمایه های ملی محسوب می شوند باید در نخستین گام مورد توجه باشد که چنین نیز هست و در گام بعد به فکر صنعت جدید باید بود.
عضو هیات مدیره خانه صنعت و معدن استان فارس گفت: مدیریت اجرایی استان در حل مشکلات بخش تولید مصمم است اما اگر قوانین دست مسوولان را در اقدام اساسی بسته باشند نیاز است که نمایندگان مجلس ورود کنند.
پارسایی در پاسخ به سووالی درباره وضعیت معادن استان فارس نیز اظهار کرد: این استان از نظر معدن در زمره استان های غنی کشور است که در چند سال گذشته مشکلاتی به این بخش تحمیل شده است، برخی معادن تعطیل شده اند و شاهد واگذاری های غیرکارشناسی و غیرعلمی به افراد خاص نیز بوده ایم.
عضو هیات مدیره خانه صنعت و معدن استان فارس گفت: باید به بخش خصوصی اجازه تصمیم گیری داد همچنانکه این روند آغاز شده است و قرار شده است که در حوزه معدن شاهد تفویض اختیار به تشکل های غیردولتی موسوم به ان.جی.او باشیم که گام مثبتی در راستای پیشبرد اهداف در حوزه معادن استان محسوب می شود.
وی افزود: با توجه به همزمانی روز صنعت و معدن با ماه مبارک رمضان، بنا بر این است که آیین ویژه این روز در استان فارس پس از ماه مبارک برگزار شود.
دهم تیرماه روز صنعت و معدن است. ک/3
2026 /679

انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




10/04/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 61]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن