واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
پارک علم و فناوری کردستان از صاحبان ایده و فکر نو حمایت می کند سنندج- ایرنا- سرپرست پارک علم و فناوری کردستان گفت: پارک علم و فناوری از صاحبان ایده و فکر نو حمایت می کند تا ایده خود را به منصه ظهور برسانند.
به گزارش ایرنا؛ خالد سعیدی روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران در سنندج، با اشاره به اینکه پارک علم و فناوری یک مرکز نوپاست گفت: این مرکز، سازمانی دولتی و وابسته به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است که با هدف افزایش ثروت در جامعه توسط متخصصین حرفه ای، مدیریت می شود.
وی تصریح کرد: این سازمان جریان دانش و فناوری را میان دانشگاه ها، مراکز تحقیقاتی، واحدهای تحقیق و توسعه و صنایع و شرکت های فناور و بازار به حرکت می اندازد.
وی افزود: پارک علم و فناوری در فرایندی سیستماتیک ایده های افراد و شرکت ها را می پذیرد و در فرایند مشخص هدایت می کند.
به گفته وی پارک علم و فناوری توسط افراد متخصص و مشاوران فنی مهندسی اداره می شود و ضمن ارایه مشاوره فنی مهندسی از تخصص و تجربه افراد صاحب نظر نیز حمایت می کند.
سرپرست پارک علم و فناوری کردستان گفت: پارک علم و فناوری از ایده های کاربردی و مورد نیاز جامعه حمایت می کند و ایده های نوآوری شرکت های دانش بنیان در هر مرحله ای از رشد باشند پارک علم و فناوری متناسب با مرحله رشد آنها خدمات ارایه می دهد.
به گفته وی پارک علم و فناوری کردستان هدف اصلی خود را بر محور فعالیت خاصی و با توجه به توانمندی ها و پتانسیل های استان در نظر گرفته است.
سعیدی، کشاورزی، معادن و فناوری اطلاعات و ارتباطات را از محورهای اصلی فعالیت پارک عنوان کرد.
وی همچنین فعالیت در عرصه پزشکی، رباتیک، انرژی های نوین، مواد و متالوژی، عمران و مصالح ساختمانی نوین، رشته صنعت های دارای ستادهای ویژه در کشور را از جمله نانو فناوری و زیست فناوری از محورهای جانبی فعالیت پارک بیان کرد.
سعیدی پذیرش در پارک علم و فناوری را بسته به سطح رشد پیشرفت واحدهای فناوری دانست و افزود: در همین راستا پارک علم و فناوری در سه مرحله رشد مقدماتی، دوره رشد و پارک علم و فناوری، واحدهای فناور را را جذب و پذیرش می کند.
سرپرست پارک علم و فناوری کردستان افزود: شرکت ها و مشاغلی که شرایط را برای استقرار در پارک احراز کنند از معافیت پرداخت عوارض، حقوق گمرکی، سود بازرگانی و عوارض صادراتی بهره مند می شوند.
وی یکی از راهکارهای توسعه فناوری را ایجاد پارک های علم و فناوری عنوان کرد و افزود: ایجاد ارتباط سازمان یافته و منطقی بین دانشگاه و صنعت، موجب رشد اقتصادی و در نهایت تولید ثروت در جامعه خواهد شد.
سعیدی با اشاره به اینکه این مرکز به شرکت ها، کمک هزینه مالی، تسهیلات وام و قرارداد بیمه پرداخت می کند گفت: پارک علم و فناوری مختص به قشر خاصی نیست بلکه اقشار مختلف مردم می توانند از امتیازات این مرکز بهره مند شوند.
به گفته وی پارک علم و فناوری اگر فعالیت های خود را در سطح دانش آموزی شروع کند به نتایج مطلوبی دست می یابد.
وی تاکید کرد: پارک علوم و فناوری از فعالیت های علمی، نوآوری و دارای بازار حمایت می کند.
وی حمایت از فعالیت های نوآوران و شرکت های اقتصادی فعال دانش بنیان در زمینه های مختلف فناوری را بارزترین وظایف پارک علم و فناوری دانست.
سعیدی گفت: ایجاد محیط مناسب برای فعالیت اقتصادی از طریق افزایش امنیت سرمایه گذاران، گسترش زمینه رقابت در اقتصاد، هماهنگی دستگاه های اجرایی و اصلاح قوانین مرتبط با تولید و تجارت و بهبود فضای کسب و کار بمنظور افزایش انگیزه بخش غیر دولتی از اقدامات لازم برای رسیدن به اقتصاد دانش محور در کشور است.
وی از راه اندازی 10 شرکت دانش بنیان در استان خبر داد و گفت: این مرکز از طریق صندوق نوآوری و شکوفایی، منابع مالی در اختیار شرکت ها قرار می دهد.
به گفته وی پارک علم و فناوری در استان در مرداد سال گذشته آغاز بکار کرد و تاکنون 119 متقاضی داشته که از این تعداد 29 مورد پذیرش شده و 15 مورد در مرحله داوری قرار گرفته است.
وی اظهار کرد: پارک علم و فناوری در استان تاکنون برای 67 مورد تشکیل پرونده داده است.
وی با اشاره به اینکه 12 شرکت در مراکز رشد استان فعالیت می کنند، گردش مالی این شرکت ها را 46میلیارد ریال عنوان کرد.
سرپرست پارک علم و فناوری کردستان افزود: مرکز پارک علم و فناوری تاکنون سه نمایشگاه از جمله نمایشگاه محصولات ارگانیک، نمایشگاه تخصصی ای سی تی و نمایشگاهی در اربیل برگزار کرده است.
سعیدی، نبود زمین را از دیگر مشکلات این مرکز بیان کرد و گفت: نداشتن یک مکان فیزیکی متمرکز برای این مرکز سبب پایین آمدن بهره وری شده است.
وی خواستار اختصاص 15 هکتار زمین دولتی برای پارک علم و فناوری شد و افزود: عدم شناخت مردم از این مرکز بزرگترین چالش پارک است.
وی یادآورشد: مرکز خلاقیت، ایده در آموزش و پرورش سنندج و یک مرکز در شهرستان دیواندره در حال راه اندازی است.
سعیدی اظهار کرد: این مرکز در بخش های مختلف پزشکی، دارویی، کشاورزی و تکنولوژی فعالیت می کند.
به گفته وی؛ خلق ایده ها مهم ترین مزیت برای این مرکز تلقی می شود، از کارهای فنی مهندسی و پژوهشی بدون هیچگونه تشریفاتی حمایت می کند.
وی بودجه سال گذشته پارک علم و فناوری استان را یک میلیارد تومان عنوان کرد و افزود: از این میزان 75 میلیون تومان آن وصول شده است.
وی با اشاره به اینکه تاکنون 60 درصد درآمدهای تملک دارایی محقق شده است یادآور شد: این مرکز همچنین دفتر انتقال فن آوری راه اندازی کرده است.
سعیدی تصریح کرد: همچنین شرکت ها وقتی به مرحله تجاری سازی برسند به صنعت و معدن معرفی می شوند.ک/2
7352/533
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
11/04/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 46]