تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 14 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):سخن طیب و پاکیزه را از هر که گفت بگیرید،‌ اگر چه او خود،‌ بدان عمل ن...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1804431449




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بررسی راهکارهای استفاده از سوخت های گیاهی و بیودیزل در کشور


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

بررسی راهکارهای استفاده از سوخت های گیاهی و بیودیزل در کشور تهران - ایرنا - کارشناسان صنعت نفت و انرژی راهکارهای استفاده از سوخت های گیاهی و بیودیزل به جای بنزین و گازوییل را در کشور بررسی کردند.


به گزارش ایرنا به نقل از پژوهشگاه صنعت نفت، میزگرد تخصصی با عنوان ˈتولید سوخت‏های زیستیˈ با هدف بررسی دستاوردها، الزامات و چشم‏انداز این طرح ملی با حضور سازمان‏ها و شرکت‏های مرتبط با تولید این محصول در پژوهشگاه صنعت نفت برگزار شد.
امیر ناصر احمدی عضو هیئت علمی پژوهشگاه صنعت نفت با اشاره به نفت خیز بودن ایران و تمرکز اصلی همگان بر روی سوخت‏های فسیلی گفت: سوخت‏های زیستی به واسطه اینکه از روغن‏های خوراکی تولید می‏شوند ،گران هستند و از این رو باید به فکر جایگزینی آنها با دانه‏های غیر خوراکی باشیم.
امیر ناصر احمدی رییس این میزگرد با بیان اینکه اجرایی شدن طرح تولید سوخت گیاهی نیازمند کمک دولت‏، اختصاص یارانه و همیاری و همفکری همه جانبه است گفت: پیش بینی شده در آینده‏ای نه چندان دور تا حدود سه دهه آتی سوخت‏های گیاهی به جایگزین کاملی برای سوخت‏های فسیلی تبدیل شوند.
خداداد نظری عضو هیئت علمی پژوهشگاه صنعت نفت با اشاره به مزایای سوخت گیاهی و الزامات جامعه جهانی اظهار داشت: بیوسوخت از منابع تجدید پذیر انرژی به شمار می‏آید که زیست سازگار و غیر سمی بوده و میزان آلودگی ناشی از استفاده آن پایین است.
وی با اشاره به پروژه‏های انجام شده در حوزه سوخت سبز و تجدید پذیر در پژوهشگاه صنعت نفت خاطر نشان کرد: تهیه 500 لیتر بیودیزل خام، تهیه بنزین از منابع تجدید پذیر و توسعه و تکمیل تکنولوژی تولید سوخت زیستی در مقیاس پایلوت به روش‏های پیوسته و غیر پیوسته از جمله اقدامات انجام شده در پژوهشگاه است.
برات قبادیان عضو هیئت علمی دانشگاه تربیت مدرس گفت: علی رغم اینکه در سال‏های اخیر پیشرفت‏های چشم‏گیری در زمینه بیوگاز، بیودیزل و بیو‏اتانول به عنوان جایگزین سوخت‏های فسیلی آلاینده انجام شده‏اند، اما در حوزه اجرا، تجاری‏سازی و اقتصاد پیشرفت چندانی نداشته‏ایم.
وی افزود: فقدان زیرساخت‏های حقوقی برای ملزم کردن دستگاه‏های مرتبط و مسئول به همکاری در این حوزه از مهم‏ترین مواردی است که قانون گذار باید آن را مورد توجه ویژه قرار دهد.
وی گفت: با وجود اینکه در بسیاری از زمینه‏ها تحقیقات به سطح پایلوت رسیده است، اما مراکز تحقیقاتی و پژوهشی به لحاظ محدودیت‏های قانونی نمی‏توانند پا را فراتر بگذارند.
جواد نصیری نماینده ستاد توسعه انرژی‏های تجدید پذیر و سانا در این جلسه عدم یکپارچگی نهاد‏های فعال در زمینه تولید سوخت گیاهی را از مهم‏ترین موانع این حوزه برشمرد و گفت: در همین راستا تلاش شد با ایجاد کنسرسیومی تمامی فعالان این حوزه بتوانند به تشریک مساعی و هم‏افزایی بپردازند که متاسفانه به جز پژوهشگاه صنعت نفت و دانشگاه تربیت مدرس عضو دیگری علاقه‏مند به همکای در این کنسرسیوم نشد.
نماینده ستاد توسعه انرژی‏های تجدید پذیر و سانا افزود: قدرت ارتقاء دانش فنی به دلیل عدم اختصاص بودجه و بی‏برنامگی سکون یافته است و به دلیل نبود استراتژی، نقشه راه و متولی فرادستگاهی در این حوزه دستگاه‏ها نمی‏توانند در یک چارچوب مشخص و واحد به فعالیت‏های خود ادامه دهند.
محمد طاهر حلاجیان رییس پژوهشکده کشاورزی هسته‏ای در این میزگرد با اشاره به جنبه اقتصادی تولید بیودیزل گفت: با توجه به وجود منابع غنی در کشور همانند ریز جلبک‏ها که عملکرد آنها بسیار بالاتر از روغن‏های گیاهی است و تولید زنجیره‏های سبک توسط آنها می‏توان از تاثیرات مثبت آنها در تولید بیودیزل و افزایش خلوص آن بهره برد.
هاشم کنشلو نماینده موسسه تحقیقات جنگل‏ها و مراتع در این میزگرد با اشاره به اینکه استفاده از بیودیزل از سال 1387 در این موسسه کلید خورد گفت: نباید در تولید بیودیزل فعالیت‏های خود را به یک گونه خاص گیاهی معطوف کنیم، بلکه با استفاده از مزیت‏های سرزمینی می‏توانیم گیاهانی را شناسایی کنیم که در اقلیم کشورمان رشد و شکوفایی بسیار بهتری دارند و می‏توانند به عنوان پایه برای تولید این سوخت مورد استفاده قرار گیرند.
بهنام راسخ عضو هیئت علمی پژوهشگاه صنعت نفت از مهم‏ترین عوامل پیشرفت در این حوزه را ایجاد اتاق فکر برای تصمیم‏سازی بهتر قانون‏گذاران برشمرد و گفت: در همین راستا ستاد توسعه زیست فناوری همراه با ستاد انرژی‏های نو کار گروهی به نام نفت و انرژی تشکیل داده که امید است با این هم‏افزایی‏ها گامی موثر و عملی در راستای تولید بیودیزل برداشته شود.
علیرضا اصلانی معاون طرح و برنامه شرکت ایپکو با اشاره به اینکه وجود بیشتر از 5 درصد سوخت بایودیزل باعث سایش و خوردگی موتور می شود گفت: نکته‏ای که باید به آن توجه کرد آن است که استفاده بیش از 20 درصد از ترکیب بایو دیزل در سوخت نیازمند تغییرات اساسی در طراحی موتور است که این امر مستلزم تامین این سوخت از سوی وزارت نفت است.
آرمان شفیعی نماینده مدیریت پژوهش و فناوری شرکت ملی پالایش و پخش با تاکید بر تعریف پروژه‏ای مشتمل بر کارهای انجام شده تاکنون در زمینه بایوفیول گفت: در این پروژه باید تمامی فعالیت‏ها جمع‏بندی شده و در تدوین نقشه راه مورد استفاده قرار گیرد و استفاده 5 درصدی از این سوخت نیاز به هیچ تغییری در موتور خودروها نیست و این مدیریت حمایت خود را از تولید سوخت گیاهی اعلام می کند.
محمد پازوکی نماینده پژوهشگاه مواد و انرژی با اشاره به مشکلات پرورش گیاه جاتروفا گفت: تحقیقات و تجارت در زمینه ریز‏جلبک‏ها به صورت نمایی در حال رشد است و توسعه دهندگان فناوری می‏توانند از مزیت‏های این گیاه بهره‏مند شوند که جمع‏آوری ریز جلبک و استخراج روغن از الزامات آن است.
اقتصام(1)**2022**1594

انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




11/04/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 34]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن