تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 10 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):عدالت نيكو است اما از دولتمردان نيكوتر، سخاوت نيكو است اما از ثروتمندان نيكوتر؛...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1802940509




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

دولت آماده است تا هزينه‌هاي احياي درياچه اروميه را تأمين کند


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۸ تير ۱۳۹۳ (۲۰:۱ب.ظ)
روحاني: دولت آماده است تا هزينه‌هاي احياي درياچه اروميه را تأمين کند روحاني اعضاي کارگروه نجات درياچه اروميه را موظف کرد تا همزمان مطالعات تکميلي و جانبي را به منظور تسريع در اجرا و کاهش هر گونه پيامدهاي منفي احتمالي، در صدر برنامه‌هاي خود قرار دهند.
به گزارش خبرگزاري موج، رييس شوراي عالي محيط زيست روز يکشنبه در جلسه کارگروه نجات درياچه اروميه، با تشکر از گزارش مطالعات کارشناسي ارائه شده، اظهار کرد: درياچه اروميه نبايد در وضعيت کنوني رها شود و دولت آماده است تا هر مقدار که ضرورت داشته باشد، هزينه‌هاي احياي اين درياچه را تأمين کند.
روحاني با اشاره به ديدگاه‌هاي مختلف، از جمله در خصوص انتقال آب درياي خزر به درياچه اروميه، گفت: در انجام يک طرح ملي بايد همه جوانب و ظرفيت‌هاي علمي کشور را در نظر گرفت و مطالعات تطبيقي در خصوص يک طرح در کشوري ديگر، نبايد موجب تغيير ملاحظات ملي و غفلت از ظرفيت‌ها و الزامات بومي شود.
رييس جمهوري مطالعه همزمان در مورد برخي طرح‌ها نظير کشت گياهان سازگار با نمک، تأثير سطح درياچه اروميه در جلوگيري از تبخير آب، چگونگي استحصال نمک و نيز متنوع نمودن منابع تأمين آب را يادآور شد و بر آغاز اجراي بخش‌هاي قطعي از طرح مطالعاتي کارگروه نجات درياچه اروميه که مورد اجماع کارشناسان است، تأکيد کرد.
رييس شوراي عالي محيط زيست، اجراي هر طرحي در زمينه انتقال آب‌هاي روان و بهينه کردن مصرف آب در حوزه کشاورزي را منوط به شناسايي آثار اجتماعي و اقتصادي آنها دانست و از وزارت کشور و استانداران استان‌هاي حاشيه درياچه اروميه خواست تا در مدتي کوتاه گزارشي مکتوب از الزامات اجراي طرح هاي ارايه شده از سوي کارگروه نجات درياچه اروميه را ارايه کنند.
دکتر روحاني با بيان اينکه دولت وظيفه خود مي‌داند که با حفاظت از محيط زيست شرايط را براي زندگي مطلوب و سلامت مردم مهيا کند، خاطر نشان کرد: درياچه اروميه داراي شرايط ويژه‌اي است که ادامه روند خشک شدن آن مي‌تواند آثار زيانباري براي مردم منطقه و کشور به دنبال داشته باشد.
رييس شوراي عالي محيط زيست تأکيد کرد: بايد بدون تعصب روي طرحي خاص همه راهکارهاي موجود براي نجات درياچه اروميه را مطالعه کرد و پيامدها و آثار اجراي طرح‌ها به لحاظ اقتصادي، اجتماعي و زيست محيطي را مورد بررسي دقيق قرار داد.
رييس جمهوري با تأکيد بر ضرورت استفاده و بهره‌برداري صحيح از منابع آب‌هاي شيرين، خواستار برنامه‌ريزي وزارتخانه‌هاي نيرو و جهاد کشاورزي براي استفاده بهينه از منابع آب و ايجاد کشاورزي مدرن در سطح منطقه و کشور شد.
پيش از سخنان رييس جمهوري دکتر عيسي کلانتري رييس کارگروه نجات درياچه اروميه با اشاره به عملکرد اين کارگروه در ۶ ماه گذشته، از اجماع و همکاري همه دستگاه‌ها و نهادهاي حاکميتي در خصوص احياي درياچه اروميه خبر داد و گفت: کارگروه نجات درياچه اروميه با همکاري بيش از ۵۰۰ متخصص داخلي و خارجي از دانشگاه هاي مختلف همه راهکارهاي موجود در اين زمينه را مورد مطالعه قرار داده و آماده است تا با دستور رييس‌ جمهوري، از هفته آينده، عمليات نجات درياچه اروميه را کليد بزند.
وي با تشريح ويژگي‌هاي منطقه حوزه درياچه اروميه، ضرورت تغيير در الگوي مصرف بويژه در حوزه کشاورزي را يادآور شد و طرح‌هاي موجود براي جلوگيري از هدر رفتن ۹۰۰ ميليون متر مکعب آب و انتقال آب از رودخانه‌هاي همجوار به درياچه اروميه را تشريح کرد.
همچنين در اين جلسه معاون اول رييس‌ جمهوري و وزراي جهاد کشاورزي، نيرو، صنعت، معدن و تجارت و نيز رييس سازمان محيط زيست و معاون برنامه ريزي و نظارت راهبردي رييس جمهور ديدگاه‌هاي خود را در خصوص طرح‌هاي ارايه شده از سوي کارگروه نجات درياچه اروميه، مطرح کردند.
در اين جلسه همچنين مقرر شد تا علاوه بر روان‌سازي آب روان منطقه به پيکره اصلي درياچه اروميه، کانون‌هاي توليد ريزگرد شناسايي و از طريق مالچ پاشي، شن و ماسه و آب، حرکت ريزگردها تثبيت شود.
مطالعه و اجراي طرح‌هاي حفاظت از اکولوژي نظير کاشت گياهان سازگار با محيط، تسريع در انتقال آب رودخانه ارس، آسيب‌شناسي اثرات ناشي از خشک شدن درياچه در حوزه اقتصادي و اجتماعي و راهکارهاي مواجهه با آن، امکان‌سنجي استفاده از فناوري هاي نوين، ايجاد واحدهاي صنعتي به منظور اشتغال جايگزين با کشاورزي و عمليات آبخيزداري از ديگر مصوبات اين جلسه بود.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 88]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن