واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۸ تير ۱۳۹۳ (۱۰:۵۶ق.ظ)
عضو جامعه مدرسين حوزه علميه قم مطرح کرد؛ توبه نخستين سفارش براي ورود به ماه مبارک رمضان است آيت الله حسيني بوشهري گفت: اولين سفارشي که در رابطه با ادب ورود به ماه رمضان توصيه شده است بحث توبه است، زيرا اگر فردي آلوده باشد نمي تواند در اين ماه رابطه عبد و رب را ايجاد کند
به گزارش خبرگزاري موج، آيت الله حسيني بوشهري در برنامه ضيافت شبکه قرآن و معارف سيما اظهار داشت: همان طور که در رابطه با ورود به مکانهاي خاص آداب خاص است در ورود به زمانهاي خاص نيز آداب خاصي وجود دارد ماه رمضان نيز عيد اولياء الله است لذا هر چه ادب ورود اين ماه را بيشتر رعايت کنيم بهره مندي مان از اين ماه بيشتر خواهد شد.
وي افزود: اگر ما روي اين ماه حساب باز کرده و با توجه وارد اين ماه بشويم مسلما از برکاتش نيز بيش از پيش برخوردار خواهيم شد. اين ماه مبارک داراي دو قوس مي باشد يک قوس، قوس نزول است و يک قوس نيز قوس صعود است قوس نزول همان نزول قرآن ميباشد و قوس صعود نيز مربوط به صعود و اوج انسان است.
اين استاد حوزه بيان داشت: اولين سفارشي که در رابطه با ادب ورود به ماه رمضان توصيه شده است بحث توبه است، زيرا اگر فردي آلوده باشد نمي تواند در اين ماه رابطه عبد و رب را ايجاد کند در اين ماه رب بايد عبد را به رسميت بشناسد و اين زماني صورت خواهد گرفت که عبد خودش را آماده کند و نوعي پاکي در خود ايجاد کرده باشد.
وي تأکيد کرد: از ديگر مواردي که براي وارد شدن به اين ماه عظيم بسيار مهم ميباشد اين است که سعي کنيم حق الناسي بر گردن ما نباشد و اگر از کسي امانتي در دست داريم آن را به صاحبش بازگردانيم از طرفي فراموش نکنيم که اگر مي خواهيم خداوند ما را ببخشد و انتظار داريم تا اين بخشش بزرگ نصيبمان شود از خطاهاي ديگران نيز بايد بگذريم از ديگر مواردي که در اين ماه سفارش شده است توکل کردن به خداوند است يعني توکلمان به حضرت حق را بايد افزايش دهيم.
عضو جامعه مدرسين حوزه علميه قم اظهارداشت: از پيامبر اکرم(ص) است که اگر بنده مي دانست ماه رمضان چيست از خداوند مي خواست کل سال ماه رمضان باشد، دعوت به مهماني، اعمال مقبول، نفس تسبيح، دعاي مستجاب، و خواب عبادت جايگاه بلند ماه رمضان را نشان مي دهد، اما روزه راستين نيز روزه اي است که در آن مواظب زبانها بوده و چشم هايمان را نيز از گناه بپوشانيم.
وي در پايان سخنانش تصريح کرد: علامه طباطبايي هميشه مقيد بودند که نزديک غروب حرم کريمه اهل بيت حضرت معصومه(س) باشند و وقتي به حرم مي رسيدند بر ضريح حضرت بوسه مي زدند و پس از آن روزه خود را باز مي کردند وقتي از شهيد مطهري مي پرسند چرا تا اين حد به علامه طباطبايي ارادت داريد مي گفت چون استاد من استاد خاصي است که روزه اش را با بوسه زدن بر ضريح اهل بيت(ع) باز مي کند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 42]