تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 12 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):زكاتِ رفاه، نيكى با همسايگان و صله رحم است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820305486




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

رشیدی: بنزین پتروشیمی ها آلوده است


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: رشیدی: بنزین پتروشیمی ها آلوده است
با وجود اینکه مسوولان دولت گذشته می گویند بنزین پتروشیمی ها مشکلی نداشته است،‌ اما آزمایشات انجام شده روی این بنزین در آلمان حکایت از آلوده بودن آن می کند.
کد خبر: ۴۱۱۶۳۶
تاریخ انتشار: ۰۷ تير ۱۳۹۳ - ۱۳:۰۳ - 28 June 2014


با وجود اینکه مسوولان دولت گذشته می گویند بنزین پتروشیمی ها مشکلی نداشته است،‌ اما آزمایشات انجام شده روی این بنزین در آلمان حکایت از آلوده بودن آن می کند.

به گزارش خبرآنلاین؛ شرکت کنترل کیفیت هوای تهران در همان سال ۹۱ نمونه هایی از بنزین توزیع شده در تهران را به آزمایشگاهی در آلمان فرستاد.

یوسف رشیدی، سرپرست مرکز ملی هوا و تغییر اقلیم سازمان حفاظت محیط ‌زیست و همچنین مدیرعامل پیشین شرکت کنترل کیفیت هوای تهران درمیزگردی در خبرآنلاین درباره این آزمایش ها گفت: در ترکیب بنزین استاندارد یورو 4 مورد نظر سازمان حفاظت محیط زیست، میزان بنزن یک درصد و میزان ترکیبات آروماتیک 35 درصد است. این درحالی است که آزمایش بنزین های توزیع شده در تهران نشان داد میزان بنزن و آروماتیک ها در بنزین پتروشیمی، بسیار فراتر از استانداردهای مورد نظر است.

او گفت: بر اساس نمونه‌های مستقیم برداشت شده از واحدهای توزیع بنزین شهر تهران و آنالیزهای انجام شده در آلمان میزان آروماتیک‌ها در بنزین پتروشیمی 6.48 درصد گزارش شده است. به استناد نمونه ‌برداری انجام شده در مرکز آزمایشگاهی سازمان محیط زیست نیز نتایج بدست آمده حاکی از بالا بودن میزان آروماتیک‌ها به مقدار 63.72 و میزان بنزن 6.98 در صد بوده است.

رشیدی گفت: ترکیبات آروماتیک موجود در بنزین شامل بنزن، تولوئن و زایلین است که این ترکیبات همان مواد سرطان‌زای موجود در بنزین محسوب می‌شود که بسیار خطرناکند. براساس استاندارد یورو ۴ میزان آن‌ها در بنزین باید زیر یک ‌درصد باشد که بر مبنای آزمایش‌های ما در بنزین‌های تولید داخل بین دو تا سه‌درصد است. دي اكسيد گوگرد معمولا در اتمسفر تبديل به تري اكسيد گوگرد و تري اكسيد گوگرد تبديل به اسيد سولفوريك مي شود. اكسيدهاي گوگرد در صورتيكه در هوايي قرار نگيرند كه ذرات معلق در آن وجود داشته باشند و رطوبت نسبي نيز نسبتا بالا باشد شديدترين اثر نامطلوب را بر آلوده نمودن محيط زيست دارند. اما اگر گوگرد موجود در بنزین با این روند کاهش یابد از اثرات مخربی که بر محیط زیست اعمال می شود می توان جلوگیری کرد.











این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 36]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن