واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
معاون برنامه ریزی و اشتغال استاندار مازندران : آمایش سرزمینی ساز و کار مناسب برای رسیدن به توسعه است ساری-ایرنا- معاون برنامه ریزی و اشتغال استاندار مازندران با بیان اینکه دستیابی به توسعه ای که دولت بار اصلی آن را بر اساس منابع عمومی و بودجه سالانه به دوش می کشد ،بسیار دشوار است، گفت: آمایش سرزمینی ساز و کار مناسبی برای رسیدن به توسعه است.
ˈ علی احسانی ˈ روز یکشنبه در همایش تبیین مولفه های مدیریت جهادی در اقتصاد و فرهنگ در محل سالن دانشگاه علوم پزشکی مازندران در ساری به ظرفیت های حوزه های کشاورزی ، گردشگری ، منابع طبیعی و فرهنگی مازندران اشاره کرد و افزود : هدف اصلی آمایش سرزمینی بهره وری از منابع و ظرفیت های اقتصادی ، اجتماعی و محیطی سرزمینی و تعیین و تخصیص منابع به بخش ها است.
وی ادامه داد : در آمایش سرزمینی سرمایه گذاری ها در جهت منافع اجتماعی انجام خواهد شد.
معاون استاندار مازندران به مدیریت جهادی اشاره کرد و گفت : بشر از دیرباز در صدد یافتن راه های خوشبختی و سعادت خود در جهان هستی بوده است.
وی به اهیمت نظام مدیریت اسلامی و تبیین مولفه های مدیریت جهادی در اقتصاد و فرهنگ اشاره کرد و افزود : می توان فرایند رشد ، توسعه و پیشرفت را در ابعاد فرهنگی، سیاسی، اقتصادی و اجتماعی تسهیل کرد.
او با اشاره به اهمیت انتقال پیام مقام معظم رهبری و روان سازی هر چه بیشتر گفتمان در عرصه چهارگانه اقتصاد، فرهنگ، عزم ملی و مدیریت جهادی ، ادامه داد : سیاست های اقتصاد مقاومتی هدفش توسعه کارآفرینی، تقویت رقابت پذیری، اقتصاد دانش بنیان و محور قرار دادن بهره وری عوامل تولید و توسعه منطقه ای با رویکرد توجه به عدالت، محیط زیست و حرکت به سوی آینده ای روشن است.
احسانی گفت : در سالی که مزین به شعار اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی شده است می توان با بهره گیری از این شعار و همت مسوولان و مردم ، این حرکت جهادی را با استفاده از قابلیت های استان برای رفع مسائل و مشکلات آغاز کرد تا سر منشاء توسعه استان قرار گیرد که البته این امر مستلزم ایجاد یک همت استانی برای رسیدن به اهداف متعالی است.
وی با اشاره به اینکه همت و تلاش مسوولان و مردم می تواند از نظام مدیریتی به سطوح جزئی تر سرایت کند و دستیابی هر چه بهتر و سریع تر به اهداف توسعه استان را محقق کند افزود : در راستای تحقق شعار سال لازم است دستگاه های اجرایی در جهت پیشبرد اهداف خود و کمک به توسعه استان با نگاه به چشم انداز و اسناد بالادست توسعه کشور و استان فعالیت های خود را احصاء نموده و برای انجام بهینه این فعالیت ها ، راهکارهای مناسبی در نظر گیرند.
احسانی گفت : با توجه به ظرفیت های کم نظیر اقتصادی، فرهنگی، کشاورزی، گردشگری، منابع طبیعی استان می توان گام های موثری برای توسعه بر داشت.
وی افزود : مازندران استانی پیشرفته و پایدار ، نماد اقتصاد ، جامعه شبکه ای و دروازه فرا ملی شمال ایران با ساختار مستحکم محیط زیست زاینده و پویا، اقتصاد چند بعدی دانش بنیان به محوریت منابع طبیعی و کشاورزی پایدار است که حامی امنیت غذایی کشور، صنعت مدرن و ارائه دهنده خدمات برتر گردشگری محسوب می شود.
همایش یک روزه مولفه های مدیریت جهادی در اقتصاد و فرهنگ با مشارکت دستگاه های اجرایی، آموزشی، فرهنگی، علمی، پژوهشی و همکاری کانون سنگرسازان بی سنگر و دانشگاه علوم پزشکی مازندران در ساری در حال برگزاری است.ک/2
2585/1654
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
01/04/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 33]