واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: دانستنی ها؛
نکاتی در مورد تکمیل فرم درخواست "کار"
برخی از مواقع برای کاریابی باید از رزومه استفاده کنیم یا اینکه به صورت تلفنی مصاحبه ی کوتاهی داشته باشیم و پس از آن برای مصاحبه ی حضوری اقدام کنیم در اکثر مواقع وقتی که برای مصاحبه میرویم باید قبل از آن یک فرمی را که هر شرکتی به نسبت توانایی ها و مهارت هایی که لازم دارد آن را تنظیم نموده تکمیل کنیم این فرمها حاوی یکسری اطلاعات شخصی و یکسری اطلاعات و سوابق کاری است.
به گزارش گروه بازار باشگاه خبرنگاران، اکثر این فرمها به صورت کاغذی و یا آنلاین هستند هر چقدر که تکمیل این فرمها با دقت و جزییات بیشتر انجام بگیرد برای کارجویان فرصتهای مصاحبه به وجود می آورد اما اگر در پر کردن و تکمیل این فرمها با عجله و بد خط بدون توجه سوالی که از ما شده است فرم را تکمیل کنیم نظر کمتر کارفرمایی را به خود جلب خواهد نمود.
برخی از کارفرمایان بیشتر رزومه افراد را مورد بررسی قرار میدهند اما برخی دیگر خود فرمی تهیه کرده و هرآنچه که میخواهند از مهارتها و تجربیات کارجویان بدانند را در قالب پرسش مطرح میکنند. این فرمها بهتر میتوانند کارجویان را با یکدیگر مقایسه کند.
نوع آنلاین این فرم ها توسط کامپیوتر دسته بندی میشود و به صورت خودکار کارجویان را اولویت بندی میکند.
بنابراین همیشه توصیه می شود که کارجویان این فرمها را با دقت تکمیل کنند. از میان این فرمها افراد برای استخدام انتخاب می شوند.
هدف کارفرمایان از تکمیل این فرمها توسط کارجویان دانستن دو نکته ی مهم است:
1-معیارهای افراد برای استخدام شدن چیست؟
2-کدام کارجو برای موقعیت شغلی که نیاز به نیرو دارد مناسب تر است؟
دقت کنید که درج صحیح اطلاعات شما برای کارفرما بسیار مهم است مخصوصا درج تاریخ و مدت زمانی که به کار و فعالیت مشغول بودید مورد توجه کارفرمایان است. سعی کنید که در قسمت مهارتها و تجربیات خود همیشه از آخرین تجربه ی کاری شروع به نوشتن کنید و حتما تاریخ آن را درج کنید.
تکمیل فرمهای درخواست کار را جدی بگیرید و برای آن زمان بگذارید.
همیشه ابتدا جملات و عبارات را در ذهن خود مرور کنید و بعد آن ها را بنویسید یا اگر جواب سوالی را نمیدانید یا اینکه سوالی وجود دارد که مربوط به فعالیتها و تجربیات شما نیست به جای اینکه قسمت پاسخ را خالی رها کنید یک خط تیره در قسمت پاسخ بگذارید این نکته ی ظریفی است که توجه شما به تمامی سوالات را نشان میدهد.
سوالاتی که در مورد علایق و سلایق شما پرسیده شده را با دقت و حوصله پاسخ دهید چون این سوالات حتما برای هدفی طراحی میشوند پس نباید به آنها بی اعتنا باشید کارفرما میخواهد با پرسیدن این سوالات از روحیات و ویژگی های اخلاقی شما بداند.
قبل از اینکه فرم را تحویل کارفرمای مربوطه بدهید یک دور کامل آن را بخوانید تا چیزی از قلم نیفتاده باشد. اما در مورد فرما های آنلاین ممکن است از شما بخواهند که رزومه ی خود را نیز ضمیمه کنید پس نباید این مورد را نادیده بگیرید و فقط فرم را تکمیل کنید سعی کنید در پر کردن فرمها به صورت آنلاین نیز نهایت دقت را داشته و املای صحیح کلمات را به کار ببرید و در صورت توضیحات در مورد تجربیات کاری از جملات و کلمات صحیح استفاده کنید.
انتهای پیام/
تاریخ انتشار: ۳۱ خرداد ۱۳۹۳ - ۰۷:۰۰
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 42]