تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):خوبى و بدى در روز جمعه چند برابر (حساب) مى‏شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871610669




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

درخواست قوه‌قضائیه درباره 530 بدهکار بزرگ بانکی/ رقم واقعی معوقات 150 هزارمیلیارد تومان


واضح آرشیو وب فارسی:مهر:


اقتصادی > اقتصاد کلان طیب‌نیا اعلام کرد؛
درخواست قوه‌قضائیه درباره 530 بدهکار بزرگ بانکی/ رقم واقعی معوقات 150 هزارمیلیارد تومان
وزیر امور اقتصادی و دارایی در رابطه با میزان معوقات بانکی گفت: اکنون اعلام می‌شود که معوقات بانکی 80 هزار میلیارد تومان است در صورتیکه در واقعیت این رقم حدود 150 هزار میلیارد بوده و دلیل آن نیز مصوباتی است که مجلس و دولت تصویب کرده و از بانکها برای آن استمهال خواسته اند، از این رو باید اعلام کرد که اکنون 150 هزار میلیارد تومان از منابع سیستم بانکی معوق است.



به گزارش خبرنگار مهر، علی طیب نیا در جلسه مشترک کارآفرینان با دولت و مجلس با اشاره به اینکه وضعیت کنونی کشور خطیر و بی سابقه است گفت: بروز این مشکلات به دولت قبل باز می‌گردد و خوشحالیم که از سال گذشته این روند تغییر کرده و به طور حتم اگر روند گذشته ادامه پیدا می‌کرد وضعیت غیرقابل تصوری در انتظار بود. وزیر اقتصادی و امور دارایی اظهارداشت: وظیفه دولت این است که در این شرایط اقتصاد را سروسامان دهد و خوشبختانه در این راستا تورم نقطه به نقطه 45 درصدی سال گذشته به 16 درصد رسیده است. وی ادامه داد: شکی نیست که تورم باعث بی ثباتی، افزایش نرخ ارز و بسیاری از مشکلات دیگر شده و تجربه جهانی نیز بیانگر آن است که رشد تولید تنها با ثبات اقتصادی ممکن است. طیب نیا با اشاره به اولویت های دولت در بحث اقتصاد بیان داشت: خروج از رکود و مقابله با تورم تا زمان تک رقمی شدن آن اولویت اصلی دولت بوده و برای تحقق آن نیز تلاش های بسیاری صورت پذیرفته است. وزیر اقتصاد رشد منفی اقتصادی را به معنی عدم استفاده کامل از ظرفیت های موجود دانست و در رابطه با دلایل رشد رکود نیز گفت: مسائل سیاسی یکی از دلایل رشد رکود است و مذاکرات و توفیقات کسب شده تا حدی در خروج از رکود تاثیرگذار خواهد بود، همچنین شکی نیست که سیاست های غلط سال های گذشته ما را به اینجا رسانده است. این عضو کابینه دولت یازدهم معضل دیگر واحدهای تولیدی را مشکل تامین منابع مالی لازم برای فعالیت های اقتصادی دانست و افزود: سیستم مالی همواره بانک محور بوده که وزارت اقتصاد برای حل این موضوع لایحه ای را در دست تنظیم دارد که به طور حتم می‌تواند گره گشای مشکلات باشد. وی از موارد مطرح شده در این لایحه به افزایش سرمایه بانک ها، کم کردن بدهی دولت، فروش املاک بانک ها و تزریق منابع به تولید از طریق بورس اشاره کرد و گفت: این لایحه به زودی تقدیم مجلس خواهد شد. طیب نیا همچنین در رابطه با میزان معوقات بانکی تصریح کرد: اکنون اعلام می‌شود که معوقات بانکی 80 هزار میلیارد تومان است، در صورتی که در واقعیت این رقم حدود 150 هزار میلیارد بوده و دلیل آن نیز مصوباتی است که مجلس و دولت تصویب کرده و از بانک ها برای آن استمهال خواسته اند، از اینرو باید اعلام کرد که اکنون 150 هزار میلیارد تومان از منابع سیستم بانکی معوق است. وزیر امور اقتصاد و دارایی همچنین با اشاره به 530 بدهکار بزرگ بانکی بیان داشت: از یک طرف قوه قضائیه تقاضای ارائه اسامی را دارد و از سویی دیگر مجلس می‌گوید که به تولید کننده فشار نیاورید در صورتی که تمام این بدهکاران تولید کننده هستند و مجلس باید از دولت حمایت کند تا وزیر از جلسه با تولید کننده نترسد. وی با اشاره به ظرفیت های بازار سرمایه برای رونق اقتصاد گفت: در گذشته بورس نقش چندانی در تامین سرمایه بنگاه ها نداشته و بخشی از لایحه در حال تنظیم نیز، مرتبط با همین موضوع است تا از این طریق صندوق هایی برای حمایت از واحدهای تولیدی تشکیل شود. طیب نیا همچنین دریافت مالیات در شرایط رکود را مضر دانست و افزود: شکی نیست که هر مالیاتی برای رشد اقتصاد آسیب زا است اما از سوی دیگر کم زیان ترین شیوه برای تامین منابع دولت همین دریافت مالیات است. وزیر امور اقتصادی و دارایی ادامه داد: باید به دنبال شیوه ای از مالیات بود که کم زیان ترین باشد و کم زیان ترین آن ها مالیات بر ارزش افزوده است، چرا که از مصرف کننده دریافت می‌شود.


۱۳۹۳/۳/۲۷ - ۱۸:۵۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 53]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن