تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 13 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هر كس درصدد عيب جويى برادر مؤمنش برآيد، تا با آن روزى او را سرزنش كند، مشمول اين ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820407910




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

روحانی: حضور ایران برای صلح و ثبات منطقه ای اهمیت دارد


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: روحانی: حضور ایران برای صلح و ثبات منطقه ای اهمیت دارد
حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی رییس جمهوری با بیان اینکه حضور ایران در کنفرانس تعامل و اعتماد سازی در آسیا ( سیکا) اهمیت دارد، گفت: این حضور از نظر جامعه جهانی و تاثیر گذاری بر صلح وثبات منطقه ای اهمیت ویژه ای دارد.
آفتاب: به گزارش ایرنا، دکتر روحانی صبح سه شنبه پیش از عزیمت به شانگهای چین به منظور شرکت در اجلاس دو روزه سران کشورهای عضو کنفرانس تعامل و اعتمادسازی آسیا ، در جمع خبرنگاران افزود: حضور جمهوری اسلامی ایران در این کنفرانس برای ما اهمیت دارد چرا که روز به روز جایگاه کنفرانس های قاره ای و منطقه ای در جهان از لحاظ تأثیرگذاری بر صلح و ثبات منطقه و تعامل میان کشورها افزایش می یابد.

رییس جمهوری با بیان اینکه به دعوت رییس جمهوری چین در اجلاس سیکا شرکت می کند، اظهار داشت: پس از این اجلاس دیدار دو جانبه ای خواهیم داشت که در روز پنجشنبه صورت می گیرد.

روحانی با بیان اینکه روابط دو جانبه با چین از اهمیت بسیاری برای ایران برخوردار است، اضافه کرد: سال ها است که سمت و سوی روابط تجاری ما بیشتر به سمت شرق و کشورهایی همچون هند، ژاپن و چین بوده است.

وی اظهار داشت: ایران با همه این کشورها روابط گسترده ای دارد و روابط ما در زمینه تجارت، انرژی، صنعت، علم و فناوری با چین بسیار خوب است.

روحانی تاکید کرد این روابط باید رو به گسترش باشد، ضمن اینکه چین یکی از اعضای 1+5 است که در مذاکرات هسته ای ایران شرکت می کند.

رییس جمهوری با بیان اینکه این کنفرانس از 22 کشور و در سطح سران تشکیل می شود، افزود: به طور طبیعی با برخی از سران کشورهای دیگر هم دیدار و گفت وگو خواهیم داشت.

افغانستان، جمهوری آذربایجان، بحرین، کامبوج، چین، مصر، هند، ایران، عراق، اردن، قزاقستان، قرقیزستان، مغولستان، پاکستان، فلسطین، کره جنوبی، روسیه، تاجیکستان، تایلند، ترکیه، امارات عربی متحده، ازبکستان و ویتنام اعضای کشورهای عضو کنفرانس تعامل و اقدامات اعتمادسازی در آسیا هستند.

ارمنستان، بوتان، برونئی، قبرس، گرجستان، کویت، لائوس، لبنان، مالدیو، میانمار، نپال، عمان ، کره شمالی، عربستان، سنگاپور، سوریه، تایوان، تیمورشرقی، ترکمنستان و یمن نیز به عنوان کشوهای غیر عضو فعالیت دارند.

بنگلادش، اندونزی، ژاپن، مالزی، فیلیپین، قطر، سریلانکا، اوکراین و آمریکا نیز کشورهای ناظر سیکا هستند.

ایده تشکیل کنفرانس تعامل و اقدامات اعتمادسازی در آسیا (سیکا) در سال 1992 و به ابتکار سلطان نظربایف رییس جمهور قزاقستان مطرح و در سال 1996 رسما تشکیل شد.

نشست سران سیکا هر 4 سال یک بار و اجلاس وزرای خارجه هر 2 سال یک بار برگزار می شود.



تاریخ انتشار: ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۰:۳۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 40]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن