تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 3 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):اگر باطل با حق درنياميزد، بر حقيقت جويان پوشيده نمى مانَد و اگر حق با باطل آميخته ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1818086618




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

هراس و نگرانی مسلمانان هند از نخست وزیر جدید این کشور


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: هراس و نگرانی مسلمانان هند از نخست وزیر جدید این کشور
اعلام خبر پیروزی نارندرا مودی، سیاستمدار هندو در انتخابات هند و رسیدن به وی پست نخست وزیری این کشور، به مثابه زنگ هشداری برای جمعیت گسترده مسلمانان این کشور بود؛ زیرا سابقه فعالیت سیاسی وی، نشانی چندانی از مدارا با مسلمانان را در خود ندارد. اما آنچه این روزها اسباب نگرانی مسلمانان هند را فراهم کرده دقیقاً در کجا ریشه دارد؟
کد خبر: ۴۰۱۵۲۶
تاریخ انتشار: ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۲:۵۶ - 19 May 2014



هراس و نگرانی مسلمانان هند از نخست وزیر جدید این کشور
اعلام خبر پیروزی نارندرا مودی، سیاستمدار هندو در انتخابات هند و رسیدن به وی پست نخست وزیری این کشور، به مثابه زنگ هشداری برای جمعیت گسترده مسلمانان این کشور بود؛ زیرا سابقه فعالیت سیاسی وی، نشانی چندانی از مدارا با مسلمانان را در خود ندارد. اما آنچه این روزها اسباب نگرانی مسلمانان هند را فراهم کرده دقیقاً در کجا ریشه دارد؟


به گزارش «تابناک»، در انتخابات اخیر هند، حزب «بهاراتیا جاناتا» توانست با پیروزی بر رقیب خود، یعنی حزب کنگره، اکثریت کرسی های پارلمان این کشور را به خود اختصاص دهد. این بدان معناست که نارندرا مودی، رهبر این حزب، به عنوان نخست وزیر جدید هند فعالیت خواهد کرد. اما همین امر، موجبات نگرانی جمعیت 160 میلیون نفری مسلمانان هند را فراهم کرده است.


روزنامه «نیویورک تایمز» در مطلبی به بررسی این موضوع پرداخته و اشاره می کند که به طور کلی، تبعیض علیه مسلمانان در هند، به یک رویه دائم و ثابت تبدیل شده است. این تبعیض در مجموعه ای موارد مختلف، از محدودیت در خرید خانه، رد درخواست کار و همچنین عدم پذیرش درخواست های وام برای مسلمانان قابل مشاهده است. 


بر این اساس، طی چند دهه اخیر، مسلمانان در طیف وسیعی از موضوعات، از آموزش و شغل گرفته تا وضعیت اقتصادی، وضعیت نامناسبی را نسبت به هندوهای هند پیدا کرده اند. بسیاری از مسلمانان در روستاهایی زندگی می کنند که فاقد مدرسه یا تأسیسات درمانی بوده و از نظر شرایط زندگی دارای دشواری های زیادی است.


اکنون و پس از اعلام خبر پیروزی حزب بهاراتیا جاناتا (حزب ملی گرای هندو) در انتخابات پارلمانی هند، مسلمانان نگران هستند که وضعیت و جایگاه آن ها در هند حتی نسبت به آنچه که اکنون هست نیز بدتر شود. 


نارندرا مودی، رهبر این حزب که اکنون نخست وزیر جدید هند به شمار می رود، در گذشته روابط مساعدی با مسلمانان این کشور – که 15 درصد جمعیت را تشکیل می دهند –  نداشته است. زمانی که در سال 2002، شورش های وسیع در ایالت «گجرات» هند به کشته شدن شمار زیادی از مسلمانان انجامید، مودی فرمانداری این ایالت را بر عهده داشت. پس از آن نیز وی به همدستی با پلیس به منظور کشتار گسترده مسلمانان متهم شد. 


فاجعه کشتار مسلمانان در پی آن شکل گرفت که گروهی از زائران هندو بر اثر آتش‌سوزی در یک قطار کشته شدند که در ابتدا مسلمانان به اشتباه مسئول این حادثه معرفی شدند اما بعد مشخص شد که این آتش‌سوزی اتفاقی بوده است.


البته مودی در جریان رقابت های انتخاباتی اخیر، وعده هایی را درباره رفع تبعیض علیه اقلیت های حاضر در کشور هند داده است. با این حال، سابقه تیره وی، سبب شده نگرانی ها در این زمینه همچنان پابرجا باشد. «نیرجا چاودوری»، تحلیلگر سیاسی هندی می گوید: «افراد بسیاری در هند و سراسر جهان، منتظر هستند تا ببینند رفتار مودی با اقلیت ها چگونه خواهد بود». 


گفتنی است در زمان رقابت‌های انتخابی اخیر نیز دو شورش علیه مسلمانان شکل گرفت که یکی در ایالت شرقی «آسام» و دیگری در شهر مسلمان‌نشین حیدرآباد در ایالت جنوبی «آندرا پرادش» اتفاق افتاد. قتل‌عام آسام روز 11 اردیبهشت‌ماه شکل گرفت که در آن اعضای جبهه دموکرات ملی «بودولند» به دلیل مخالفت مسلمانان با کاندیدای آن‌ها در انتخابات، دست به قتل‌عام مسلمانان زدند.


در شهر حیدرآباد نیز جمعیت سیک‌های این کشور به بهانه آتش زده‌شدن پرچم سیک‌‌ها، مسلمانان را مقصر دانسته و به آنان حمله کردند. با مداخله پلیس و تیراندازی مأموران سه نفر کشته و چندین نفر زخمی شدند. مسلمانان هند اکنون نگران هستند که چنین حملاتی با پیروزی مودی به امری عادی تبدیل شود.


افزون بر این، روزنامه «تایمز هند» اشاره می کند که در پی انتخابات اخیر پارلمانی، شمار نمایندگان مسلمان در پارلمان هند از 30 نفر به 24 نفر کاهش یافته و همین امر، قدرت نفوذ و تأثیرگذاری مسلمانان در عرصه سیاسی این کشور را با محدودیت مواجه خواهد کرد. 














این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 70]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن