واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
مدیرعامل: ماهانه یکهزارتن قطعات ریخته گری از تراکتورسازی ایران به ایتالیا صادر می شود تبریز- ایرنا - مدیرعامل تامین قطعات گروه صنعتی تراکتورسازی ایران گفت: ماهانه یکهزار تن قطعات ریخته گری از این واحد صنعتی به ایتالیا صادر می شود.
جواد نجفی آذر روز پنجشنبه در جمع رایزنان اقتصادی سفارتخانه های ایران در خارج از کشور افزود: این قطعات که بیشتر قطعات داکتیل خاکستری و چدنی هستند، به شرکت های خودروسازی ایتالیایی صادر می شود.
وی اظهارکرد: این حجم صادرات در کنار صادرات سایر تولیدات گروه تراکتورسازان از جمله محصول تراکتور به کشورهایی نظر عراق، افغانستان، تاجیکستان، آمریکای لاتین، کشورهای عربی و خاورمیانه سالانه ارز آوری قابل توجهی را عاید کشور می کند.
نجفی آذر با اشاره به اینکه دو خط تولید گروه صنعتی تراکتورسازی ایران در تبریز و دو خط در کردستان و ارومیه مستقر هستند، گفت: این مجموعه صنعتی 30 هزار نفر اشتغال زایی مستقیم و غیرمستقیم دارد.
وی با اشاره به بی اثر بودن تحریم ها در فعالیت این گروه صنعتی گفت: تراکتورسازی ایران قبل از تحریم تا 75 درصد خودکفا بود و پس از اعمال تحریم ها با تکیه بر دانش فنی و توان بومی، درصد خودکفایی این گروه تولیدی افزایش یافته و می توان گفت تراکتورسازی ایران یکی از خودکفاترین مجموعه های تولیدی کشور محسوب می شود.
نجفی آذر اظهارکرد: با مشکل تهیه اکسل تراکتور از شرکت های خارجی و نتیجه دادن تلاش مهندسان این شرکت با طراحی و تولید اکسل تراکتور که جزو قطعات تحریم شده توسط شرکت های خارجی بود، سالانه از خروج 16 میلیون یورو ارز از کشور جلوگیری کردند.
وی با اشاره به تلاش اخیر دولت برای افزایش ضریب مکانیزاسیون و همراهی تراکتورسازی ایران برای تحقق این مهم، گفت: تراکتورسازی در مرحله اول متعهد شده 10 هزار دستگاه از تراکتورهای مورد نیاز کشاورزان را تامین کند.
نجفی آذر همچنین نقش رایزنان اقتصادی جمهوری اسلامی در کشورهای مختلف را پر رنگ و تاثیر گذار در حوزه های اقتصاد، صادرات و تامین نیاز داخلی دانست و خواستار همکاری بیشتر برای حضور تراکتورسازی ایران در بازار تمام کشورها شد.
رایزنان اقتصادی سفارتخانه های ایران در کشورهای ارمنستان، هند، لبنان، جمهوری آذربایجان، عراق، افغانستان، الجزایر، ونزوئلا و چین ضمن بازدید و نشست با مدیران گروه صنعتی تراکتورسازی ایران نسبت به همکاری با این گروه جهت حضور بهتر و موثرتر در بازار حوزه های ماموریت خود اعلام آمادگی کردند.
طرح ایجاد تراکتور سازی در منطقه صنعتی شهر تبریز در چهارچوب مفاد همکاری های فنی و اقتصادی ایران و رومانی در سال 1345 اجرایی شد.
برپایه این موافقتنامه مقرر شد ساخت انواع تراکتور با قدرت 65 اسب تک دیفرانسیل و دو دیفرانسیل و تراکتور با قدرت 45 اسب در سه مرحله و با ظرفیت پنج هزار دستگاه در سال و سپس تا 10 هزار دستگاه در سال برای مدت 10 سال به ایران واگذار شود.
جهت دستیابی به فن آوری کامل این صنعت مقرر شد پروژه ریخته گری که در طرح اولیه منظور نشده بود به عنوان پروژه مکمل مجتمع ایجاد شود.
در سال 1366 شرکت ریخته گری به عنوان یک شرکت مستقل تاسیس و با ثبت آن شروع به فعالیت کرده است.
این شرکت دارای سه خط قالبگیری تمام اتوماتیک برای تولید انواع قطعات چدنی در رنج کوچک، متوسط و بزرگ بوده و دارای یک خط ریخته گری به روش لاست فوم است.
در این شرکت انواع قطعات چدنی از قبیل قطعات تراکتور، موتور صنعتی، خودرو (پژو، پراید، نیسان)، بدنه موتور شش سیلندر تراکتور، قطعات مخصوص کامیون، میل لنگ های کمپروسور، کلاهک مقره برای صنعت برق تولید می شود.
شرکت ریخته گری تراکتورسازی ایران به عنوان بزرگترین و یکی از اصلی ترین تولید کنندگان قطعات ریخته چدنی تراکتور و بویژه خودرو در کشور فعالیت می کند.
7232/587/245
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
25/02/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 106]