واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
مدیر پایانه مهران: بازارچه مرزی مهران از ظرفیت های مهم اقتصاد ملی است ایلام- ایرنا- مدیر پایانه مرزی مهران گفت: بازارچه و پایانه مرزی مهران در جنوب باختری ایلام با داشتن امکانات نرم افزاری و سخت افزاری واردات و صادرات کالا و همچنین تردد گردشگر مذهبی یکی از ظرفیت های مهم اقتصاد ملی است.
ˈمحمود ساریانˈ روز چهارشنبه در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا افزود: مرز مهران با بهره گیری از بزرگ ترین پایانه مسافری مرزی کشور و برخورداری از زیرساخت های لازم مهم ترین مکان کشور برای تردد مسافر و گردشگر مذهبی به شهرهای مقدس عراق و نیز ترانزیت، صادرات و واردات کالاست.
وی اضافه کرد: مرز بین المللی مهران با پذیرایی از خیل عاشقان ابا عبدالله الحسین (ع) و ائمه اطهار (ع) این ظرفیت را داراست که تردد در آن افزایش یابد و از این رو باید تدابیر لازم برای استفاده بیشتر و گسترده تر از این ظرفیت ملی اندیشیده شود.
وی تاکید کرد: در سالی که با عنوان ˈاقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادیˈ از سوی رهبر معظم انقلاب نام گذاری شده است می توان از برکت های سرازیر شدن سیل عاشقان امامان معصوم (ع) به این سرزمین با هدف رونق اقتصادی منطقه استفاده کرد.
مدیر پایانه مرزی مهران یادآور شد: در سال گذشته بیش از دو میلیون و 200 هزار زائر ایرانی و عراقی و خارجی از مرز مهران تردد کردند که در مقایسه با سال پیش از آن 35 درصد افزایش داشته است.
ساریان بیان کرد: با بررسی این آمار و توجه زائران به این مرز، می توان دریافت که پایانه مرزی مهران فرصتی بزرگ برای اشتغال، کارآفرینی و رونق اقتصادی استان ایلام است که باید با بهره گیری از ظرفیت های تجاری، گردشگری مذهبی و صادرات کالا و خدمات از وجود این مرز مشترک بیشترین استفاده را برد.
وی ادامه داد: پایانه مرزی مهران دارای 18 منطقه ورود و خروج است که ظرفیت جابه جایی و پذیرش روزانه 20 هزار مسافر و زائر را داراست.
مدیر پایانه مرزی مهران یادآور شد: این مکان که در زمینی به گستره 42 هکتار ساخته شده و دارای توقفگاه اتوبوس و خودروهای سواری، تجهیزات رایانه ای، سامانه های سرمایشی و گرمایشی و فضای سبز است در روزها و مناسبت های مختلف سال از زائران به خوبی پذیرایی کرده است.
ساریان افزود: مرز مهران به عنوان گرانیگاه تردد زائران ایرانی و عراقی و حتی اتباع کشورهای خارجی و نیز یکی از مهمترین کانون های صادرات کالا و خدمات به کشور عراق بهترین ظرفیت را برای تبدیل به منطقه آزاد اقتصادی، تجاری و صنعتی برخوردار است.
وی گفت: دولت تدبیر و امید به ویژه دکتر روحانی در سفر گذشته به ایلام نشان داد که توجهی ویژه به رفع مشکلات مختلف استان دارد که یکی از بهترین گزینه ها برای این کار معرفی مهران به عنوان منطقه آزاد اقتصادی، تجاری و صنعتی است.
مدیر پایانه مرزی مهران تاکید کرد: این اقدام دولت به طور قطع در شکوفایی بیشتر ظرفیت های توسعه ای شهرستان مهران و کمک به اقتصاد استان و رفاه مردم این منطقه نقش بسزایی ایفا خواهد کرد.
پایانه مرزی مهران در 100 کیلومتری جنوب باختری شهر ایلام قرار دارد.
روزانه به طور میانگین پنج هزار مسافر و گردشگر مذهبی به شهرهای مقدس دو کشور تردد می کنند که از این حیث پر رفت و آمدترین پایانه مرزی کشور به شمار می رود.
همچنین روزانه محموله های 700 کامیون برای صادرات به عراق وارد پایانه تجاری مرز مهران می شود.
ارزش اقتصادی مجموع صادرات سالانه کالا از این پایانه به یک میلیارد دلار می رسد. ک/3
565/7170
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
24/02/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 67]