تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 16 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):يا على دانشمند سه نشانه دارد: راستگويى، حرام‏گريزى و فروتنى در برابر همه مردم.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826440141




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تقویت سپرهای مرزی در برابر ویروس فلج گر و مهاجم!


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

تقویت سپرهای مرزی در برابر ویروس فلج گر و مهاجم! کرمانشاه - ایرنا - سازمان بهداشت جهانی در یکی از گزارش های اخیرش نسبت به بازگشت بیماری فلج اطفال که پیش تر ریشه کنی آن را در دنیا جشن گرفته بودند، هشدار داده است.


این هشدار بیشتر متوجه کشورهای افریقایی، آسیای میانه و خاورمیانه است که از بد روزگار کشور همسایه ما هم در فهرست مکان های پرخطر برای احیای فعالیت دوباره ویروس پرخطر فلج اطفال یا (wild poliovirus) قرار گرفته است.
پیش تر، گزارش ها از وضع حاد کشور پاکستان در پیدایش دوباره این بیماری حکایت داشت اما مرزهای غربی کشور بخصوص استان های مرتبط با کشور عراق نیز مانند سال های اخیر که بیماری هایی چون آنفلوانزای پرندگان یا تب مالت شیوع پیدا می کرد، همیشه از کانون های حساس به شمار آمده و ایجاد سپر دفاعی توانمند برای مقابله با ورود ویروس مهاجم و وحشی فلج اطفال به درون کشور را ضروری کرده است.
مدیر مرکز مبارزه با بیماری های واگیردار دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در این مورد به خبرنگار ایرنا گفت: گرچه می توانم به مردم استان و کشور اطمینان دهم که از باب ورود این بیماری به کشور آن هم از مرزهای غربی، جای نگرانی نیست اما هوشیاری و ایجاد حساسیت نسبت به این موضوع در میان افکار عمومی یک ضرورت است.
دکتر ˈحسین بیگلریˈ اظهار کرد: پس از انتشار گزارش سازمان بهداشت جهانی مبنی بر خطر بازگشت ویروس تهاجمی فلج اطفال در برخی کشورهای جهان از جمله کشورهای همسایه ایران، از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بر لزوم اطلاع رسانی و آگاهی بخشی به مردم تاکید شده است.
وی افزود: در استان کرمانشاه، با فعالیت ˈکمیته پیشگیری از فلج شل حادˈ در دانشگاه علوم پزشکی، اقدامات برای واکسیناسیون کودکان ساکن شهرستان های مرزی استان آغاز شد و به همه پزشکان و بیمارستان ها هم تاکید شده است که در صورت مراجعه کودکانی که علائمی از این بیماری را داشته باشند، حتما به آنها قطره ویژه مقابله با بیماری فلج اطفال خورانده شود.
بیگلری همچنین از استقرار شبانه روزی ماموران مرکز بهداشت استان در نوار مرزی استان بویژه مرزهای پرویزخان و خسروی و کنترل همه کودکانی که سن کمتر از 15 سال دارند چه آنانی که از ایران خارج می شوند و چه آنهایی که وارد کشور می شوند از سوی این ماموران و خوراندن قطره فلج اطفال به آنان، خبر داد.
وی امکان شیوع و اپیدمی این بیماری در استان کرمانشاه را بسیار ضعیف خواند و گفت: جای نگرانی نیست اما باید هوشیار و مراقب باشیم و حساسیت های لازم را در میان کادرهای پزشکی و بیمارستانی با بهره گیری از توان رسانه ها ایجاد کنیم.
وی اظهار کرد: اولویت وزارت بهداشت و نظام بهداشتی در استان های مرزی کنترل بیماری هایی مانند تب مالت و سل است و اکنون که خطر بازگشت بیماری فلج اطفال براساس گزارش سازمان بهداشت جهانی وجود دارد، با توان و قاطعیت بیشتری فعالیت های خود را در راه کنترل و مقابله با این بیماری انجام خواهیم داد.
استان کرمانشاه با داشتن 366 کیلومتر مرز مشترک با کشور عراق در بخش های عرب و کردنشین و نیز مبادی مرزی پرویزخان، خسروی، شیخ صله و شوشمی در سال های اخیر شاهد تردد اتباع دیگر کشورها از جمله عراق به این استان و نیز سفر ایرانیان از راه این مرزها به کشور عراق بخصوص عتبات عالیات بوده است و همین مساله همواره حساسیت ها و لزوم ایجاد قرنطینه بهداشتی در مرزها را پررنگ کرده است.
در سال های اخیر مواردی از شیوع آنفلوانزای فوق حاد پرندگان در شهرستان های مرزی کشور که ریشه آن از آنسوی مرزها بوده است، مشاهده شده ضمن اینکه سال گذشته هم در مقطعی بیماری وبا در استان سلیمانیه عراق شیوع پیدا کرد ولی خوشبختانه کنترل شد و به مرزهای استان کرمانشاه نرسید.
571/567/681
یحیی معماری
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




22/02/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 42]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن