تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 17 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام کاظم (ع):حيا از ايمان و ايمان در بهشت است و بدزبانى از بى مهرى و بدرفتارى است و بدرفتارى در جهن...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ووچر پرفکت مانی

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1805322182




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آغاز طرح سنجش سلامت از اول خرداد


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: رئیس سازمان آموزش وورش استثنایی:
آغاز طرح سنجش سلامت از اول خرداد
رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی از آغاز طرح سنجش سلامت و آمادگی تحصیلی نوآموزان از اول خرداد به مدت سه ماه خبر داد.
به گزارش خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران ، نامدار عبدالهیان رئیس آموزش و پرورش استثایی در نشست خبری خود که در خصوص طرح سنجش سلامت گفت: برنامه سنجش سلامت جسمانی و آمادگی تحصیلی نوآموزان بدو ورود به دبستان از اول خرداد ماه به مدت سه ماه در 895 پایگاه سنجش و نزدیک به 900 شهر و منطقه و همچنین بیست هزار روستا اجرا می شود.

وی ادامه داد: این برنامه با همکاری وزارت‌ آموزش و پرورش ، بهداشت و درمان و آموزش پزشکی توسط سازمان آموزش و پرورش استثنایی  اجرا می شود.

عبدالهیان با اشاره به این مطلب که سنجش سلامت جسمانی و آمادگی تحصیلی شامل دو مرحله ارزیابی است گفت: مرحله مقدماتی شامل ارزیابی بینایی، ارزیابی دید رنگ، ارزیابی شنوایی، گفتاری ،‌آمادگی تحصیلی،‌ اندازه گیری توده بدنی، وزن و قد، اختلالات دهان و دندان ، جلدی و اوتیسم است.

وی ادامه داد: مرحله معاینه بالینی و تخصصی جهت بررسی دقیق تر بخش دیگری است که در صورت ضرورت و برحسب نوع ارجاع نو آموز به منظور بررسی دقیقتر به نیروهای تخصصی جهت معاینات بینایی ، شنوایی و... ارجاع داده خواهد شد.

عبدالهیان اظهار داشت:نوآموزانی که نیاز به ارزیابی تخصص نداشته باشند پس از دریافت معاینه سلامت به دبستان مورد تقاضای ثبت نام معرفی می شوند اما نوآموزانی که در مرحله مقدماتی مشکوک به مشکل تشخیص داده شوند پس از اجرای آزمونهای تخصصی مورد نیاز و تعیین جایگاه آموزشی به واحدهای آموزشی مربوطه معرفی خواهند شد.

وی همچنین اضافه کرد: ارزیابی تخصصی آمادگی تحصیلی، بینایی، شنوایی و اوتیسم صرفاً در مراکز و کلینیک‌های وابسته به آموزش و پرورش استثنایی به صورت رایگان انجام می پذیرد.


رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی ادامه داد: از اول خرداد نوآموزان دارای 6 سال تمام می‌توانند به نزدیکترین محل سکونت خود مراجعه کنند تا مدیر مدرسه نزدیکترین پایگاه را به آنها معرفی کند.

عبدالهیان همچنین افزود: تستهای انجام  شده از 45 سوال به 50 سوال افزایش یافته و نوآموزان در صورتی که نتوانند نمره لازم برای قبولی را در مدرسه عادی را کسب نمایند به پایگاه‌های تخصصی ارجاع داده می شوند و مورد ارزیابی تخصصی‌تری قرار می گیرند  که درصورت عدم کسب نمره قبولی برچسب دانش آموز با نیازهای ویژه برای آنها زده می‌شود ،همچنین دانش آموزان از لحاظ اوتیسم با 150 سوال مورد ارزیابی قرار می‌گیرند.

عبدالهیان اظهار داشت : سال گذشته از حدود 1میلیون و 270 هزار دانش آموز که شرایط ورود به پایه اول را داشتند یک میلیون و 250 هزار نفر از فیلتر غربالگری رد شده و حدود 8 هزار و 750 نفر از آنان در مدارس استثنایی مشغول به تحصیل شدند.

وی اظهار داشت: 4صدم درصد دانش آموزان ناشنوا، 6 صدم درصد نابینا، 4 دهم درصد کم توان ذهنی ،‌4 صدم درصد اوتیسم ، 3 دهم درصد دانش آموزان استثنایی با بیش از یک مشکل و 4 صدم درصد دانش ‌آموزان تلفیقی می‌باشند.

عبدالهیان ادامه داد: بیش از 80 درصد از نوآموزانی که سابقه مهد کودک دارند در کسب نمره موفق‌تر بوده و این نشان از این دارد که اولیا می‌بایست به پیش دبستانی بیشتر اهمیت دهند.
همچنین حدود 50 درصد نوآموزان دچار پوسیدگی دندان هستند که وزارت بهداشت دراین عرصه باید حضور جدی داشته باشد.
بحث چاقی دانش ‌آموزان مسئله دیگری است که رقم بالایی را در حال حاضر نشان می‌دهد.

وی افزود: بین سطح تحصیلات والدین و تعداد فرزندان کمتر با موفقیت دانش آموزان در تست هوش رابطه مستقیمی وجود دارد.

عبدالهیان با اشاره به اینکه امسال 1 میلیون و سیصد هزار نوآموز شرایط تحصیل را دارند افزود: از کل دانش آموزانی که در سطح کشور غربالگری شده‌اند 6 دهم درصد استثنایی بوده‌اند.

رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی همچنین گفت: از سال 1385 به بعد مورد غربالگری واقع شده که هزار  و ششصد و پنجاه نفر در سه چهار سال اخیر تشخیص داده شدند.

همچنین حدود 35 هزار نفر دانش آموز تلفیقی هستند و همچنین سی تا چهل هزار نفر از دانش‌‌ آموزان دیر آموز در مدارس عادی تحصیل می کنند.

عبدالهیان در ادامه از تفاهم نامه همکاری با سازمان نهضت سواد آموزی سخن گفت و افزود: سازمان آموزش و پرورش استثنایی با جدیت به دنبال فراهم کردن ایاب و ذهاب دانش آموزان ویژه است. به همین جهت بحث سطح بندی ارائه خدمات را مطرح کرده به این ترتیب که خانواده‌های  که از نظر مالی وضعیت بهتری دارند از لیست حذف شده و دانش آموزان نیازمند در لیست قرار می‌گیرند ، البته بنیاد شهید و امور ایثارگران 50 درصد از هزینه‌های ایاب و ذهاب فرزندان شهید و جانباز بالای 25 درصد را تقبل کرده است.

وی در خصوص اشتغال دانش آموزان استثنایی نیز خاطر نشان کرد: سازمان آموزش و پرورش استثنایی متولی آموزش است و بحث اشتغال به سازمان دیگری مربوط می‌باشد اما ما در این حوزه بحث مهارتهای حرفه‌ای را برای بیست هزار دانش آموز در نظر گرفته ایم.

عبدالهیان در ادامه درباره کمبود نیروی انسانی در سازمان نیز گفت: کشور جمهوری اسلامی در مقایسه با کشورهای اطراف و خاور میانه وضعیت مناسبی دارد یعنی در ازای هر 4 دانش آموز استثنایی یک معلم است که این رقم خوبی است منتها در بحث نیروی تخصصی جز برای چند رشته نیازی نداریم.

در صحبتی که با دانشگاه فرهنگیان صورت گرفت تصمیم بر این شد برای کلیه معلمان پذیرفته شده چند واحد اختصاصی مربوط به دانش‌آموزان استثنایی گنجانده شود.

علاوه بر این اکنون در دانشگاه فرهنگیان پذیرش رشته کارشناسی کودکان استثنایی وجود دارد.
انتهای پیام/








تاریخ انتشار: ۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۳:۴۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 59]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن