واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران خبر داد:
راهاندازی ۵ هزار کتابخانه کلاسی در مدارس شهر تهران
معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران در بازدید از بیست و هفتمین نمایشگاه بینالمللی کتاب از راهاندازی ۵ هزار کتابخانه کلاسی در مدارس مقطع ابتدایی تا پایان سال خبر داد.
به گزارش خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران حجةالاسلام والمسلمین امرودی در بازدید از بیست و هفتمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران از راهاندازی 5 هزار کتابخانه کلاسی در مدارس مقطع ابتدایی خبر داد و گفت: این طرح تا پایان سال جاری با مشارکت وزارت آموزش و پرورش و نظارت آموزگاران اجرایی خواهد شد.
وی با اشاره به فعالیت 300 کتابخانه تحت پوشش شهرداری تهران گفت: مهمترین اصل در زمینه ترویج فرهنگ مطالعه سهولت دسترسی به کتابخانهها و فراهم کردن زمینههای مناسبت برای بهرهمندی بیشتر شهروندان از قرائتخانهها است. اکنون بیش از 300 کتابخانه وابسته به شهرداری تهران دایر در سطح شهر دایرند و این آمار در مقایسه با کتابخانههای تحت پوشش دیگر نهادها بسیار قابل توجه است.
امرودی ادامه داد: در حال حاضر 50 کتابخانه شبانهروزی در سطح شهر مشغول به فعالیت هستند و علاقه مندان میتوانند با حضور در این کتابخانهها در کمال امنیت به مطالعه بپردازند.
معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران از اجرای برنامههای گسترده فرهنگی و آموزشی در کتابخانههای تحت پوشش خبر داد و افزود: کتابخانهها موظف به اجرای برنامههای فرهنگی و آموزشی متناسب با ایام سال و گروههای سنی مخاطبان خود هستند. به عنوان مثال در ایام امتحانات باید کلاسهای آموزشی مرتبط با دروس مدارس در کتابخانهها برگزار شود.
وی با بیان تجهیز خانههای کتاب سراهای محله به قرائتخانه عنوان کرد: مدیران محله بر اساس نیازهای شناسایی شده در محله و خواست شهروندان نسبت به تجهیز و تکمیل منابع کتابخانهها و ساخت قرائتخانه در سراهای محله اقدام کردهاند. حمایت از نویسندگان و استعدادهای محلی و تجلیل از کتابهای برتر از دیگر وظایف خانههای کتاب به شمار میرود.
امرودی ادامه داد: افزایش سرانه مطالعه در جامعه منوط به اجرای مجموعهای از برنامههای اجتماعی و روانشناسی است و تنها افزایش تعداد کتابخانهها برای تحقق این مهم کافی نیست. فعالان حوزه ادبیات کودک معتقدند که غصهگویی برای کودک میل به مطالعه در وی را تقویت میکند براین اساس نباید از تاثیر رفتار والدین در اشتیاق فرد به مطالعه غافل بود.
وی گفت: شهرداری تهران با درک این مهم اجرای برنامههای تربیتی و کارگاههای آموزشی نحوه رفتار با فرزندان در خانههای اسباب بازی و علم و زندگی سراهای محله اقدام کرده است.
انتهای پیام/
تاریخ انتشار: ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۲:۴۲
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 47]