واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
قائم مقام نمایشگاه کتاب؛ نمایشگاه کتاب مسیر حرکت اقتصاد نشر را هموار می کند تهران - ایرنا - قائم مقام بیست و هفتمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران بابیان آنکه برگزاری نمایشگاه بین المللی کتاب تهران مسیر حرکت اقتصاد نشر را هموار می کند، افزود: این نمایشگاه موجب ارتقای فرهنگ مکتوب، توسعه فرهنگ مطالعه و ایجاد انگیزه بیشتر برای دوستی با کتاب خواهد بود.
امیرمسعود شهرام نیا روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا تقویت اقتصاد نشر، برنامه های فرهنگ عمومی و تقویت جنبه های حرفه ای و نخبه گزینی را از اولویت های نمایشگاه بیست و هفتم برشمرد.
وی کتاب را نمایانگر فرهنگ و تمدن کشور دانست و افزود: کشور ما سابقه طولانی در حوزه نشر و کتاب دارد و نمایشگاه کتاب مهمترین رویداد فرهنگی کشور محسوب می شود.
قائم مقام نمایشگاه بین المللی کتاب با تاکید بر آنکه بلوغ و دانایی یک ملت را باید در کتاب و بخش نشر آن کشور جستجو کرد، افزود: صنعت نشر آمیزه ای از علم و هنر است که با اقتصاد نسبت مستقیم دارد و این صنعت نیازمند حمایت جدی است.
وی با اشاره به استقبال گسترده مردم از نمایشگاه کتاب امسال گفت: امیدواریم در سالهای بعد تغییراتی در محل برگزاری نمایشگاه ایجاد شود و بتوانیم نمایشگاهی در حد استاندارد را به مخاطبان ارایه دهیم.
شهرام نیا افزود: فعالیت های نمایشگاه بین المللی کتاب تهران در بخش های جنبی و نشست های تخصصی علمی، فرآیندی به هم پیوسته هستند که با هدف پیشرفت این رویداد صورت گرفته است.
قائم مقام بیست و هفتمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران،با اشاره به اینکه تاکنون هفت روز پرفشار از بیست و هفتمین نمایشگاه کتاب تهران را پشت سر گذاشته ایم، افزود: استقبال چشمگیر مردم طی هفته گذشته بیانگر تحقق وعده هایی است که در خصوص ارایه تسهیلات مختلف در نمایشگاه امسال داده شده بود.
وی حضور در نمایشگاه بین المللی کتاب تهران را یک فرصت طلایی دانست و افزود: مخاطبان نمایشگاه بین المللی کتاب تهران، افرادی فرهیخته و برگزیده فرهنگ کشور هستند بنابراین بهترین مکان برای ارایه ارزش های فرهنگی، نمایشگاه بین المللی کتاب تهران است.
شهرام نیا ، بارزترین وجه نمایشگاه بیست و هفتم را تقویت وجه نمایشگاهی، تکریم اهالی فرهنگ و نخبگان علمی، تکریم نسبی مخاطبان از طریق بهبود اطلاع رسانی و سیستم حمل ونقل و ایجاد امنیت روانی در ناشران و نویسندگان برشمرد.
وی ادامه داد: همچنین در نمایشگاه امسال برای اولین بار سالن تولید علم و اندیشه و دستاوردهای علمی ایران راه اندازی شده که دربرگیرنده بیش از 10 هزار عنوان کتاب از مهمترین محصولات نشر سه سال اخیر ایران است که در این سالن به نمایش گذاشته می شود. در این حوزه سعی می شود چهره های فرهیخته معرفی شوند.
شهرامنیا با بیان اینکه در دورههای گذشته، بازدیدکنندگان مشکلاتی را برای یافتن کتابهای مورد نظر داشتند، افزود: گسترش فضای اطلاع رسانی از جمله اقدامات این دوره است و مخاطبان می توانند با کمک راهنمایان که در همه نقاط نمایشگاه حضور دارند اطلاعات مورد نیاز را بدست آورند.
وی؛ گشایش سایت اطلاع رسانی در نمایشگاه امسال را یک اقدام ویژه دانست و افزود: این سایت با بخشهای متنوع خود توانسته است تمامی اطلاعات مورد نیاز بازدیدکنندگان را در اختیار آنان قرار دهد به طوری که مخاطبان تخصصی با مراجعه به سایت نمایشگاه، به صورت موضوعی کتابهای خود را جست و جو و از مکان دقیق کتاب مطلع می شوند.
وی با اشاره به اینکه اهالی رسانه، واسطه انتقال اخبار به مخاطبان هستند، افزود: انتظار داریم خبرنگاران اخبار بخش های مختلف این رویداد را به مردم اطلاع رسانی کنند تا زمینه رشد نمایشگاه فراهم شود.
بیست و هفتمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران که از دهم اردیبهشت در محل مصلای امام خمینی (ره ) آغاز به کار کرده است، تا 20 اردیبهشت دایر و پذیرای علاقه مندان خواهد بود.
فراهنگ (4)1070**1569
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
17/02/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 58]