واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
واگذاری امور اجرایی به تشکل های صنفی حوزه نشر/نمایشگاه کتاب متفاوت از سالهای پیش تهران - ایرنا - مدیر کمیته ناشران داخلی بیست و هفتمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران از واگذاری همه امور اجرایی ناشران داخلی این دوره نمایشگاه به تشکل های صنفی حوزه نشر خبر داد.

احمد کمالی نژاد روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگار فرهنگی ایرنا اظهار داشت: همه امور اجرایی ناشران داخلی در بیست و هفتمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران را به تشکل های صنفی حوزه نشر واگذار کردیم، اکنون مرحله ثبت نام تا بحث اجرایی و مدیریت در سالن ها در اختیار تشکل ها قرار گرفته است.
وی افزود: وظیفه کمیته ناشران داخلی نظارت بر وظایفی است که بر عهده تشکل ها گذاشته شده، همچنین مقررات نمایشگاه باید توسط ناشران اجرا شود.
کمالی نژاد در باره اختیارات تشکل ها در این نمایشگاه اظهار کرد: این اختیارات نسبت به سال گذشته بیشتر شده تا تشکل ها بتوانند توانمندی های خودشان را در برگزاری نمایشگاه نشان دهند.
** نمایشگاه کتاب امسال متفاوت از سال های پیش
کمالی نژاد به تفاوت های لحاظ شده در حوزه ناشران داخلی اشاره کرد و افزود: از جمله تفاوت هایی که در مقایسه با سال های گذشته در حوزه ناشران داخلی لحاظ شده ایجاد سراهای مختلف برای اهل قلم در تشکل ها است.
وی گفت: برای نخستین بار سرای اهل قلم کودک در حوزه کودک و نوجوان ایجاد شد و در این بخش نشست های نقد و رونمایی کتاب با حضور نویسندگان و سایر اهالی حوزه فرهنگ و هنر برگزار می شود.
وی افزود: این نشست ها پایه فرهنگ مطالعه و کتابخوانی را افزایش می دهد تا کودکان ما بتوانند ارتباط تنگاتنگ تری با نویسندگان برقرار کنند.
کمالی نژاد افزود: در حوزه ناشران دانشگاهی نیز نشست های مختلف برگزار می شود و این نشست ها از برنامه های جالبی است که با استقبال روبرو شده است.
** توصیه برای بازدید از نمایشگاه
وی در ادامه افزود: توصیه ام به خانواده های تهرانی این است که فرصت نمایشگاه کتاب تهران را از دست ندهند و از این فرصت بزرگ فرهنگی برای آشنا کردن فرزندان خود با فرهنگ کتاب و کتابخوانی استفاده کنند.
کمالی نژاد گفت: خانواده های تهرانی می توانند در بازدید از این نمایشگاه از تمامی فعالیت های جنبی آن بهره مند شوند و به ویژه با حضور در بخش ناشران داخلی آثار متنوع ارایه شده در این بخش را ببینند و کتاب های مورد علاقه خود را انتخاب کنند.
وی افزود: تمامی فعالیت هایی که توسط کمیته های مختلف در این نمایشگاه انجام می شود در فضای مجازی وجود دارد و خانواده ها حتی می توانند قبل از آمدن به نمایشگاه در فضای مجازی ناشر ، کتاب ، سالن و غرفه مورد نظر خود را انتخاب کنند و به نمایشگاه بیایند و انتخاب شان را انجام دهند.
کمالی نژاد اظهار کرد نمایشگاه بین المللی کتاب تهران فرصت مغتنمی برای خانواده ها است تا با حضور در این نمایشگاه ضمن فراهم کردن زمینه ارتباط فرزندان شان با کتاب ، از امکانات رفاهی که در نمایشگاه تدارک دیده شده بهره ببرند.
بیست و هفتمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران از 10 اردیبهشت ماه تا 20 اردیبهشت ماه در مصلای بزرگ امام خمینی(ره) تهران در حال برگزاری است.
فراهنگ(4)**1540**1569
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير

[email protected]
15/02/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 55]