تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 16 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):کم گویی ، حکمت بزرگی است ، بر شما باد به خموشی که آسایش نیکو و سبکباری و سبب تخفی...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1821295850




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

6 سیستم سنتی در ایران،چین و کره جنوبی، میراث کشاورزی جهان شناخته شد


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

فائو اعلام کرد: 6 سیستم سنتی در ایران،چین و کره جنوبی، میراث کشاورزی جهان شناخته شد تهران - ایرنا - پایگاه اطلاع رسانی فائو در تازه ترین گزارش خود اعلام کرد: شش سیستم کشاورزی سنتی در چین، ایران و کره جنوبی به واسطه مشخصات منحصر به فرد و دوام و پایداریشان، به عنوان میراث مهم کشاورزی در جهان یا به اختصار GIAHS برگزیده شدند.


به گزارش گروه اقتصادی ایرنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی فائو، این سیستم ها شامل سیستم آبیاری قنات ایران، یک شبکه قدیمی کشاورزی که نزدیک به سه هزار سال قدمت دارد؛ سیستم دیوارهای سنگی جیجو در کره جنوبی به طول 22هزار کیلومتر که از سنگ های سیاه آتشفشانی ساخته شده است و سیستم سنتی گودیولجانگ شامل تراس های آبیاری برنج در چئونگساندو کره جنوبی هستند.
این لیست همچنین شامل سه محل در چین به نام های اکوسیستم کشاورزی منحصر به فرد دوتیان واقع در شینگوا که شهرت آن به خاطر روش استفاده از آب و زمین است، سیستم فرهنگ چای شهر فوژه و باغهای سنتی و تاریخی شهر جیاشیان است.
این سیستم ها و محل ها در نشست علمی 28 و 29 آوریل (هشتم و نهم اردیبهشت) میراث مهم کشاورزی جهان و در کمیته رهبری فائو در رم به رسمیت شناخته شدند.
با احتساب محل ها و سیستم های برگزیده شده جدید، تعداد میراث مهم کشاورزی جهان به 31 عدد می رسد که در 14 کشور واقع در آفریقا، آمریکای لاتین و آسیا قرار دارند.
این سیستم ها به واسطه ابتکار و نوآوری، دوام و پایداری ، قابلیت سازگاری و ارایه مزایای مهم به اکوسیستم انتخاب شده اند.
ماریا هلنا سمدو معاون مدیرکل هماهنگی فائو، خواستار انتخاب بیشتر محل ها و سیستم های این چنینی در سراسر جهان و فعالیت دایم برای بهبود حفاظت از آنها و به اشتراک گذاردن دانش و روش های دیرینه آنها شد.
اقتصام(6)1063**1558
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




14/02/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 55]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن