تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 7 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):یک ساعت اندیشیدن در خیر و صلاح از هزار سال عبادت بهتر است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1834781298




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

انتقاد شدید دولت از عملکرد ارزی پتروشیمی‌ها/ اخبار خوش از تسهیلات ارزی و خروج از رکود در 6 ماهه آینده


واضح آرشیو وب فارسی:مهر:


اقتصادی > اقتصاد کلان در نشست فعالان اقتصادی با دولتمردان چه گذشت/
انتقاد شدید دولت از عملکرد ارزی پتروشیمی‌ها/ اخبار خوش از تسهیلات ارزی و خروج از رکود در 6 ماهه آینده
معاون اول رئیس جمهور با انتقاد از عملکرد ارزی پتروشیمی‌ها، گفت: پتروشیمی‌ها چرا ارزشان را وارد کشور نمی‌کنند و وقتی بازار ارز با شوکی مواجه می‌شود، رئیس کل بانک مرکزی باید با آنان تماس بگیرد و بگوید ارزتان را وارد بازار کنید. برهمین اساس، از پتروشیمی‌ها می‌خواهم ارزشان را وارد کشور کنند.



به گزارش خبرنگار مهر، اسحاق جهانگیری در نشست هم اندیشی صنعتگران و فعالان اقتصادی که در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد، با تاکید بر اینکه باید حصارها و دیوارها از میان دولت و بخش خصوصی برداشته شود گفت: دولت برای پیشنهادات و دیدگاههای بخش خصوصی ارزش فراوانی قائل است و بر این اساس دبیر هیات دولت پیشنهادات سازنده این نشست را در كمیسیون های تخصصی دولت بررسی كرده و در دستور كار جلسات هیات وزیران قرار خواهد داد.

معاون اول رییس جمهور افزود: مشورتهایی که بخش خصوصی می تواند در مواقع سختی و مشکلات به دولت ارائه دهد، بعضاً بسیار کارسازتر از مشورتهای کارشناسان دولتی است.

وی با بیان اینکه تا کنون هیچ دولتی به اندازه دولت یازدهم به بخش خصوصی اعتماد و اعتقاد نداشته است اظهار داشت: دولت یازدهم برای عبور از مشکلات و برای دستیابی به شکوفایی و رونق اقتصادی به معنای واقعی بخش خصوصی را محور اصلی توسعه اقتصادی می داند.
معاون اول رئیس جمهور افزود: باید باور داشته باشیم که بخش خصوصی کشور، افرادی دلسوز و درستکار هستند و مدیران دولتی باید با این نگاه از توانمندی ها و ظرفیتهای بخش خصوصی استفاده کنند.

جهانگیری افزود: بخش خصوصی باید از فرصت ایجاد شده و از نگاهی که دولت دارد، استفاده کرده و در جهت رفع مشکلات کشور و شکوفایی اقتصادی گام بردارد.

معاون اول رئیس جمهور اظهار داشت: کشور امروز به دلایل متعددی در وضعیت رکود تورمی قرار دارد و دولت مصمم است با استفاده از مدیران مجرب و با بهره گیری از صاحبنظران خارج از مجموعه دولت بر این مشکلات فائق آید.

جهانگیری تصریح کرد: اگرچه حل مشکلات پیش روی کشور سخت است اما باورمان این است که هیج مشکلی در برابر اراده انسان سخت نیست و هر مشکلی راه حلی دارد بنابراین نباید نگران باشیم و باید با کمک یکدیگر در جهت رفع مشکلات تلاش کنیم.

وی با اشاره به ظرفیتهای کشور به ویژه در بخش نیروی انسانی تحصیل کرده و مجرب گفت: کشور از صاحبنظران اقتصادی و مدیران توانمندی در بخش خصوصی برخوردار است که مجموعه این ظرفیتها افق روشنی را پیش روی دولت قرار می دهد.

جهانگیری با بیان اینکه موضوع رکود و بیکاری در کشور موضوعی جدی است گفت: باید برای این مشکلات راه حل پیدا کنیم چرا که امروز بیکاران کشور از میان افراد تحصیل کرده هستند و لازم است برای آنها فرصتهای شغلی متناسب با تحصیلاتشان ایجاد شود.

وی افزود: برای حل مشکلات کشور چاره ای جز صنعتی شدن ایران وجود ندارد و لازمه صنعتی شدن این است که بخش خصوصی باید محور کارها باشد.

معاون اول رئیس جمهور با اشاره به سیاستهای اصل ۴۴ خاطرنشان کرد: متاسفانه این سیاستها مظلوم واقع شد و تنها بند مربوط به واگذاری کارخانه ها مورد توجه قرار گرفت که بررسیها نشان می دهد در آن مورد نیز تنها ۱۲ درصد از واگذاریهای صورت گرفته به بخش خصوصی بوده و مابقی واگذاریها به نوعی به بخشهای شبه دولتی انجام شده است. جهانگیری در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به رکود اقتصادی موجود در کشور گفت: این رکود زمینه بیکاری بسیاری از جوانان را فراهم کرده که به این دولت چشم دوخته اند و امید دارند که دولت تدبیر و امید بتواند برای آنان کاری کند.

وی از بخش خصوصی و فعالان اقتصادی خواست نظرات و پیشنهادات خود را برای خروج از رکود به دولت ارائه دهند و در جلسات و انجمن‌های خود این موضوع را در دستور کار قرار دهند که چه پیشنهادات راهگشایی می توانند به دولت ارائه کنند.

جهانگیری در ادامه از صندوق توسعه ملی بi عنوان یک فرصت مناسب و مطلوب برای بخش خصوصی یاد کرد و افزود: این صندوق دارای منابع ریالی و ارزی مناسبی است و می تواند تسهیلات مناسبی در اختیار بخش خصوصی و صاحبان صنایع قرار دهد.

معاون اول رئیس جمهور یکی از دستاوردهای مهم دولت دکتر روحانی را موفقیت در بخش سیاست خارجی دانست و گفت: همانطوری که دکتر روحانی اعلام کردند این دولت به دنبال تعامل با دنیاست و مصمم است بدون عقب نشینی از حقوق هسته ای ملت ایران تعامل سازنده ای را با کشورهای خارجی داشته باشد.

وی افزود: افراد کارکشته و مجربی در تیم مذاکره کننده هستند که نتیجه گفتگوهای آنان موجب شده درآمدهای ارزی و میزان فروش نفت کشور بیشتر شده و فرصتهای جدیدی را پیش روی دولت قرار داده است.

وی در ادامه از پیمانکاران به عنوان یکی از سرمایه های کشور نام برد و افزود: یکی از دغدغه های دولت وضعیت پیمانکاران و مطالبات آنان است كه باید این وضعیت اصلاح شود.

معاون اول رئیس جمهور همچنین به موضوع صادرات نیز اشاره کرد و گفت: دولت اصرار دارد همه موانع صادرات را برطرف کند و از بخش خصوصی نیز انتظار داریم راهکارها و پیشنهادات خود را برای رفع این موانع به دولت ارائه دهند.

جهانگیری ادامه داد: عراق باید بعنوان یکی از کشورهای هدف در بخش صادرات مورد توجه قرار گیرد چرا که بنا به گفته مقامات این كشور هیچ محدودیتی برای شرکتهای ایرانی در عراق وجود ندارد.

وی سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی مقام معظم رهبری را بعنوان راهگشای مشکلات اقتصادی كشور خواند و با تاکید بر اینکه تک تک این سیاستها هر کدام گره ای از مشکلات کشور می گشاید تصریح کرد: تقریباً همه خواسته های بخش خصوصی کشور در سیاستهای اقتصاد مقاومتی آمده است. جهانگیری با اشاره به ضرورت بهبود فضای کسب و کار در کشور افزود: علاوه بر ۳۵ ماده ای كه برای رفع مشكلات تولید قبلاً در دولت تصویب شده بود، پیشنهادات جدیدی نیز اخیراً در دولت مطرح شده که در آینده نزدیک در قالب مصوبات جدید برای رونق بخشیدن به فضای کسب و کار و رفع موانع تولید ابلاغ خواهد شد.

تمام مقررات مخالف اقتصادمقاومتی لغو می‌شود وزیر صنعت، معدن و تجارت نیز در این نشست بر لزوم رفع کلیه محدودیتهای توسعه صادرات تاکید کرد و گفت: در چند بند از سیاستهای اقتصاد مقاومتی این موضوع مورد تاکید قرار گرفته که می تواند موتور محرکی برای صنعت کشور باشد.

نعمت زاده همچنین خواستار اصلاح مقررات دست و پاگیر پیش روی فعالیتهای اقتصادی شد و گفت: مقام معظم رهبری نیز دستور داده اند هر مقرراتی مانع اجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی است، باید اصلاح و یا لغو شود.

وی همچنین بر لزوم تشویق مردم به استفاده از کالاهای داخلی تاکید کرد و گفت: رسانه ملی نیز باید در خدمت تولید داخلی باشد و در خصوص این موضوع فرهنگ سازی کند.

وزیر امور اقتصادی و دارایی هم در این جلسه با تاکید بر اینکه موضوع تولید اولویت راهبردی و کانون اصلی تصمیمات دولت است، خاطرنشان کرد: سایر اهدافی که دولت دنبال می کند، در مقایسه با موضوع تولید جزو اهداف فرعی و اقماری محسوب می شود.

ثبات اقتصادی پیش نیاز رشد اقتصادی است وی افزود: اگر به دنبال ثبات در اقتصاد کلان کشور و مهار کردن تورم و برقراری آرامش در بازار سرمایه هستیم باید بدانیم که ثبات اقتصادی پیش نیاز رشد اقتصادی است. طیب نیا، رفع موانع تولید را از دغدغه های اصلی دولت خواند و افزود: موضوع تولید از ابتدای دولت از دغدغه های اصلی رئیس جمهور و همه اعضای دولت بوده و دولت همه برنامه های اصلی خود را پیرامون موضوع تقویت تولید ترسیم کرده است. وزیر امور اقتصادی و دارایی با بیان اینکه گمرک جمهوری اسلامی ایران مکلف شده تمام تلاش خود را برای حل مشکلات تولید معطوف کند، خاطرنشان کرد: کاهش هزینه های تهیه مواد اولیه بنگاه های اقتصادی از جمله برنامه های گمرک در این راستا است. اخبار خوش از مصوبات صندوق توسعه ملی مدیر عامل صندوق توسعه ملی هم در هم اندیشی صنعتگران و فعالان اقتصادی گفت: در حال حاضر منابع ارزی خوبی برای اختصاص به کارآفرینان و صنعتگران در صندوق وجود دارد. سید صفدرحسینی از تولیدکنندگان خواست از فشار به بانک‌ها برای تسریع در اعطای وام های ارزی اجتناب کنند چرا که بانک ها باید نسبت به بازگشت تسهیلات مطمئن شوند. وی ادامه داد: اگر تسهیلات اعطا شده باز نگردد چه کسی پاسخگو خواهد بود.

صفدر حسینی با اشاره به این که 10 درصد از منابع ورودی صندوق امسال به صنعت داده می شود ، گفت: 90 درصد اختصاص تسهیلات به صنعتگران امسال به صورت سرمایه در گردش خواهد بود.

وی خبر خوش دیگری درخصوص اعطای تسهیلات ارزی صندوق برای مناطق محروم داشت. صفدر حسینی گفت: در مناطق محروم سود بانکی را 4 درصد کاهش دادیم ، دو سال زمان بازپرداخت را به عقب انداختیم و 15 تا 20 درصد آورده را کم کردیم ؛ بنابر این انتظار می رود در سال 93 با تسهیلات ویژه ای که برای توسعه صنعت در مناطق محروم در نظر گرفته شده است ، شاهد شکوفایی در مناطق محروم باشیم.

خروج از رکود اقتصادی در 6 ماهه آینده رئیس کل بانک مرکزی در نشست هم اندیشی با صنعتگران و فعالان اقتصادی از خروج از حالت رکود اقتصادی در شش ماهه آینده خبر داد. ولی اله سیف تاکید کرد: هدف ما ایجاد شرایطی است که بازار سرمایه تامین مالی بلندمدت را برعهده بگیرد. سیف با بیان اینکه هدف ایجاد شرایطی است که بازار سرمایه تامین مالی بلندمدت را به کار گیرد ، افزود: هم اکنون ۸۵ درصد از این وظیفه برعهده نظام بانکی است. رئیس کل بانک مرکزی گفت: ۴۵ درصد از تامین مالی بازار سرمایه از طریق سرمایه در گردش است و ۵۵ درصد نیز از طریق تسهیلات بلندمدت صورت می گیرد. وی تاکید کرد: باید منابع محدود تسهیلاتی که می توانست از طریق نظام بانکی تخصیص یابد از طریق این نظام صورت گیرد. سیف با بیان اینکه سهم صنعت و معدن از تولید ناخالص داخلی ۱۵ درصد است گفت: باید برای ایجاد انضباط بیشتر در اقتصاد جهت گیری لازم را انجام دهیم و بانکها شرکتهای تولید را حمایت کنند. رئیس کل بانک مرکزی تصریح کرد: باید با استانداردهای لازم نسبت هایی از ترکیب مالی تعریف و مشخص شود که چند درصد از تامین مالی باید از طریق آورده تامین شود. وی گفت: باید تنوع سازی ، تامین مالی، نظام بانکی و متمرکز بر دوره کوتاه مدت شود. رئیس کل بانک مرکزی تصریح کرد : باید از طریق افزایش قدرت سرمایه بانکها متناسب با رشد اقتصاد کشور قدرت تسهیلات دهی را افزایش دهیم. وی با بیان اینکه پایه سرمایه ای کشور متناسب با رشد اقتصاد کشور تقویت نشده است ، گفت: باید با ثبات مقررات و مبنای تسویه حساب ها و شفاف سازی ها پایه سرمایه کشور را تقویت کنیم. رئیس کل بانک مرکزی همچنین با یادآوری اینکه بانکها بخشی از تسهیلات خود را به شرکت های وابسته و افراد مرتبط خود پرداخت کرده اند ، گفت : برخی از بانکها از نسبت مجاز قانونی در این باره تجاوز کرده اند. وی تاکید کرد : بانکهای عامل باید قوانین ارائه تسهیلات را رعایت کنند. در این نشست شماری از مدیران و نمایندگان شرکت‌های خصوصی ، صاحبان صنایع و فعالان اقتصادی هر کدام به بیان دیدگاه ها و دغدغه های خود در خصوص موانع تولید و مشکلات پیش روی سرمایه گذاری و صادرات پرداختند و از آمادگی خود برای تعامل و ارتباط نزدیک با دولت خبر دادند.


۱۳۹۳/۲/۱۲ - ۱۰:۱۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 45]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن