واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
نماینده مجلس: 67 میلیارد ریال اعتبار برای پایاب سد قلعه چای عجب شیر اختصاص یافت مراغه - ایرنا - نماینده مردم مراغه و عجب شیر در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر سرعت دهی در اجرای پایاب سد قلعه چای عجب شیر، گفت: امسال 67 میلیارد ریال اعتبار برای پایاب این سد اختصاص یافته است.
مهدی دواتگری روز پنجشنبه در کارگروه آب و کشاورزی و منابع طبیعی این شهرستان افزود: وجود هفت هزار هکتار از اراضی این شهرستان در پایاب این سد و برنامه ریزی برای تبدیل دو هزار و 500 هکتار از اراضی دیم به آبی، فرصت بسیار مناسبی را برای توسعه کشاورزی و ایجاد فرصت های شغلی در این منطقه فراهم می کند.
وی با اشاره به ضعف عملکرد پیمانکار این طرح به عنوان عامل اصلی عقب ماندگی آن از زمان بندی اجرای طرح، اظهار کرد: برای اجرای پایاب سد قلعه چای با پیمانکار جدیدی قرارداد امضا شده است.
نماینده مردم مراغه و عجب شیر در مجلس شورای اسلامی، اعتبار جذب شده تا سال 92 برای این طرح را سه میلیارد و 200 میلیون ریال ذکر کرد و ادامه داد: 11 کیلومتر از شبکه پایاب این سد لوله گذاری شده و مسوولان باید تلاش کنند تا پایان فصل کاری سال جاری، کشاورزان دو روستای دیزج حسن بیگ و مهماندار از شبکه آبیاری و زهکشی اراضی پایاب سد بهره مند شوند.
دواتگری خواستار ایجاد استخر معیشتی در روستای هرگلان با توجه به کمبود آب در این منطقه شد و خاطرنشان کرد: با ایجاد این استخر می توان مشکلات اجتماعی و حتی خشکسالی را در این روستا جبران کرد.
فرماندار عجب شیر نیز در این جلسه با اشاره به پیامدهای مثبت تکمیل پایاب سد قلعه چای این شهرستان، گفت: افزایش سرعت در عملیات اجرایی این طرح موجب بهره مندی زودتر کشاورزان منطقه از مزایای آن می شود.
ابراهیم طاهری با انتقاد از کم کاری پیمانکار این طرح، افزود: با وجود فراهم بودن امکانات لازم برای اجرای 14 کیلومتر از این طرح پیمانکار هیچ گونه رغبتی برای اجرای آن ندارد.
وی اجرای شبکه پایاب سد قلعه چای را بدون همکاری مردم، غیرممکن خواند و اظهار کرد: کشاورزان باید با مشارکت در این طرح و همکاری با مدیریت سازمان آب منطقه ای آذربایجان شرقی، روند اجرای شبکه پایاب سد قلعه چای را سرعت دهند.
طاهری ادامه داد: میزان شوری آب تعدادی از چاه های کشاورزی عجب شیر افزایش و کشاورزان را دچار مشکل کرده، بنابراین برنامه ریزی برای توسعه آبیاری تحت فشار باید از اولویت های اصلی مدیریت جهاد کشاورزی باشد.
وی با بیان اینکه دولت برای اجرای سامانه آبیاری تحت فشار از کشاورزان حمایت و به آنان تسهیلات کم بهره پرداخت می کند، گفت: با گسترش مزارع پایلوت و یکپارچه سازی و تبدیل اراضی خرد به اراضی عمده، علاوه بر کاهش هزینه های کاشت، داشت و برداشت، راندمان تولید افزایش یافته و کشاورزی معیشتی به کشاورزی صنعتی تبدیل می شود.
7485/590/587
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
11/02/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 71]