واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
نماینده مجلس: 100 هزار میلیارد ریال برای حمایت از تولید اختصاص یافته است مشهد - ایرنا - نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی گفت: در قانون بودجه امسال کل کشور برای حمایت از بخش تولید 100 هزار میلیارد ریال اختصاص داده شده است.
ˈسید امیرحسین قاضی زادهˈ روز دوشنبه در جشن کارگری به مناسبت هفته کار و کارگر در مشهد افزود: برای حمایت و شکوفایی تولید در کشور اعتبارات و تسهیلات کم نداریم بلک نحوه عملکرد و هزینه اعتبارات است که می تواند تعیین کننده باشد.
وی اظهار داشت: پارسال نیز 100 هزار میلیارد ریال برای تزریق به عرصه تولید کشور از سوی مجلس شورای اسلامی تخصیص داده شد اما دولت قبل به جای هزینه این مبلغ در بخش مزبور اقدام به ارائه سوخت و حاملهای انرژی با قیمت ارزانتر به واحدهای تولیدی نمود که کارگشا نبود.
این نماینده مجلس گفت: به دولت برای هزینه کرد این بودجه تذکر داده شده و تاکید لازم صورت گرفته علاوه بر این صندوق توسعه ملی با 20 میلیارد دلار اعتبار در اختیار دولت است که به راحتی و با برنامه ریزی اصولی می توان با هزینه کردن این مبلغ در عرصه تولید و رشد اقتصادی کشور تحول ایجاد نمود.
وی اظهار داشت: پارسال در راستای طرح توسعه اقتصادی، تخصیص وامهای 30 تا 50 میلیون ریالی به تولیدکنندگان با تعیین منابع مالی لازم در دستور کار قرار گرفت اما فقط یک چهارم اعتبار مورد نظر در قالب تسهیلات پرداخت شد که آن هم بدون نظارت و در بخشی غیر از تولید هزینه گردید.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی گفت: هدف از تخصیص منابع برای تزریق به بخش تولید با دو هدف خارج کردن کشور از رکود اقتصادی و ایجاد و ثبات اشتغال در کشور انجام می شود.
وی تاکید کرد: ترجیح می دهیم پول به صورت جریان اقتصادی به دست مردم برسد تا اینکه به صورت مستقیم به آنان پرداخت شود که البته در این میان گروههایی هستند که باید به صورت مستقیم حمایت شوند.
قاضی زاده در ادامه سازمان تامین اجتماعی را تنها سازمان قدرتمند و برخوردار از اختیارات قانونی وسیع دانست و اظهارداشت: این قدرت و اختیارات قانونی به تامین اجتماعی داده شده تا بتواند پاسدار منافع افرادی باشد که جان و جوانی خود را برای رشد کشور هزینه کرده اند اما متاسفانه در کمال ناباوری شاهد دست به دست شدن این سازمان و تبدیل شدن یک سازمان عمومی به عنوان زیرمجموعه ای از دولت هستیم.
وی گفت: این نهاد عمومی به شکل واضح با دخالت مستقیم دولت و بدون حضور افراد ذینفع اصلی به یک سازمان دولتی تبدیل شده و منابع عظیم آن به جای هزینه در جهت رفع نیازهای زیرمجموعه حقیقی آن در جاهایی که نباید هزینه می شود.
او افزود: دولت باید بر این سازمانها ولایت عمومی داشته باشد و از گسترش ساختار اداری و نیروی انسانی آنها پرهیز کند حال آنکه وضعیت بگونه دیگر است.
وی اظهار داشت: برای مثال پارسال یکی از سازمانهای خدمات دهنده در حوزه سلامت طبق قانون باید چهار درصد منابع خود را صرف حقوق کارکنان نموده و 96 درصد را در قالب خدمات به جامعه هدف ارائه می داد حال آنکه سهم حقوق کارکنان آن به دلیل افزایش بی رویه نیروی انسانی به 10 درصد یعنی دو و نیم درصد کل بودجه این سازمان افزایش یافت.
وی با بیان اینکه حقایق لازم درباره وضعیت سازمان تامین اجتماعی در گزارش مجلس شورای اسلامی از تحقیق و تفحص از این سازمان منتشر شده گفت: درآمد چنین سازمانی باید برای افراد ذینفع واقعی و تامین حقوق و رفاه آنان هزینه شود.
قاضی زاده با بیان اینکه دشمنان کشور برای تجزیه این مملکت و نابودی این نظام برنامه در دست دارند افزود: دشمنان به دنبال ایجاد تنش اقتصادی در کشور هستند تا با تبدیل آن به تنش اجتماعی و وقوع مشکلات زمینه را برای مداخلات خود در امور داخلی کشور فراهم کنند.ک/2
7496/664
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
08/02/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 165]