واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: گوشی های ماندگار نوکیا؛
معرفی 5 گوشی تاریخی "نوکیا"
میتوان گفت که نوکیا دیگر تمام شد! از این به بعد باید شاهد خلاقیتهای مایکروسافت برای ادامه راه این کمپانی سابق فنلاندی باشیم!
به گزارش گروه بازار باشگاه خبرنگاران، میتوان گفت که نوکیا دیگر تمام شد! از این به بعد باید شاهد خلاقیتهای مایکروسافت برای ادامه راه این کمپانی سابق فنلاندی باشیم!
اما میخواهیم به گذشته نگاهی داشته و به معرفی گوشیهایی بپردازیم که هر کدام از آنها در مقطع زمانی خود، باعث فروش فوقالعاده و پیشرفت نوکیا شد.
گوشیهایی که با فروششان موفقیتی را تضمین کردند که شاید هیچگاه مایکروسافت نتواند به آنها دست پیدا کند.
1- نوکیا 3310
بیایید با هم به سال 2000 برگردیم، زمانی که جرج بوش و الگور برای به دست آوردن کلید کاخ سفید باهم در مبارزه بودند. نوکیا در همین زمان در حال جابجایی گوشی مدل 3210 با 3310 بود! با سایز و وزنی کاملا متفاوت.
تا قبل از سال 2000، همه افراد صاحب تلفن همراه نبودند، اما اگر جز آن دسته از افراد موبایل دار بودید، حتما این گوشی جز اولین گوشیهای شما بوده است.
این گوشی دارای بازی snake یا همان «مار» خودمان بود، یکی از جذابترین بازیهای تولیدشده در طول تاریخ برای موبایل.
این گوشی به ما اجازه میداد تا به سلیقه خودمان زنگ طراحی کنیم، کاری که واقعا سخت ولی لذتبخش بود! البته در این گوشی شما بیش از 160 کارکتر نمیتوانستید جهت ارسال پیامک استفاده کنید.این گوشی، یکی از معدود تلفنهایی بود که برای هر کاری قابل بهرهبرداری بود، قدرتمند، همهکاره و بسیار لذتبخش در استفاده!
2- نوکیا N95
حتما باید پای صحبت کسی که یک N95 داشته بنشینید! زمانی که شاید ما توان تهیه آن را نداشتیم و برخی با داشتنش همه را برای خرید آن وسوسه میکردند!
تا قبل از ظهور آیفون، این گوشی یکی از کاملترین مدلهای تولیدشده در بازار بود. دستگاهی که به شما اجازه میداد از GPS استفاده کنید، به صورت آنلاین نقشهها را ببینید و در آن بچرخید، به راحتی mp3 گوش کنید و از قابلیتهای Wi-Fi و 3G آن لذت ببرید. در کنار همه اینها، یک دوربین ۵ مگاپیکسلی باکیفیت که میتوانستید با آن هم عکس بگیرید و هم فیلم!
این گوشی دارای یک صفحه نمایش بزرگ، روشن و رنگارنگ بود که به شما اجازه میداد هرگاه به صفحهکلید آن نیاز نداشتید، آن را پنهان کنید.
اما متاسفانه ارائه این گوشی آغاز دوران افول نوکیا بود. این برند معروف، کمتر به نیازهای مصرفکنندگان توجه میکرد و فقط به دنبال سهولت استفاده از تلفنهای همراه بود… به هر حال این گوشی در یادها مانده است.
3- نوکیا 1110
نوکیا 1110 یکی از پرفروشترین گوشیهای تاریخ است! این گوشی توانست در یک دوره زمانی 250 میلیون فروش داشته باشد. بهترین فروش یک دستگاه در طول تاریخ!
این دستگاه، همانند اکثر تولیدات نوکیا دارای عملکردی روان بود و کار کردن با آن بسیار بسیار ساده. همین باعث شد که این گوشی به تمام دنیا ارسال شود، حتی کشورهایی که پیش از آن، اینگونه دستگاهها را ندیده بودند.
برای یادگیری کار با این گوشی نیاز به هیچ آموزش خاصی نبود. شما به راحتی میتوانستید ظرف چند ساعت کار با این وسیله را بیاموزید. این تلفن همراه یکی از تاثیر گذارترین تولیدات کمپانی نوکیا محسوب میشود که باعث شد نام نوکیا در سرتاسر جهان مطرح شود.
4- نوکیا N9
این گوشی، به هیچوجه یکی از بهترین و موفقترین تولیدات نوکیا در طول دوران فعالیتش نبود. شاسی اصلی این گوشی از بازارهای انگلستان به سرقت رفته بود، جایی که از این شاسی قرار بود برای یک گوشی ویندوز فونی به نام لومیا 800 از آن استفاده شود.
اما تولید این تلفن همراه نشان داد که این کمپانی هنوز هم رگههایی از نوآوری را درون خود دارد، حتی اگر نیمی از این نوآوری را از جای دیگری به دست آورده باشد.
ظهور سیستمعامل میگو، فقط به این دلیل بود که نوکیا تمرکز خود را به طور کلی از روی ویندوز فون بردارد و به دنبال نوآوری و تولیدات دیگر در این حوزه باشد. (مواردی مثل: قابلیتهای چندکاره هوشمند، رابط کاربری جدید و زیبا، یک مرورگر مناسب و یک سیستم اعلانات پیشرفته) که همه اینها در کنار دوربینی با لنز کارلزایس خود را نشان میداد.
5- نوکیا لومیا 925
بازمیگردیم بهروز معرفی، زمانی که این کمپانی فنلاندی، در میان انفجار محصولات اندرویدی و پیشرفت اپل گرفتار شده بود. گوشیهای سری لومیا و به طور خاص، لومیا 925، حامل مطالبی بود که نشان از بازگشت نوکیا برای جنگ مجدد در بازار موبایل داشت.
کیفیت ساخت بالا، دوربینی قوی و قدرتمند و مجموعه نایاب از نرمافزارهای یکپارچه و خاص (برنامههایی ویژه مدیریت مخاطبین و شبکههای اجتماعی) باعث شد تا این گوشی تبدیل به یکی از بهترین تولیدات این شرکت در آن زمان شود.
انتهای پیام/
تاریخ انتشار: ۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۳:۰۰
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 51]