محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1826884976
درباره مادران رزمندگان خیلی سکوت کردهایم/ آثار دفاعمقدسیام متاثر از آوینی و حاتمیکیا است
واضح آرشیو وب فارسی:مهر:
فرهنگ و هنر > رادیو و تلویزیون حجازی از سهگانه جدیدش میگوید:
درباره مادران رزمندگان خیلی سکوت کردهایم/ آثار دفاعمقدسیام متاثر از آوینی و حاتمیکیا است
روح الله حجازی کارگردان سینما و تلویزیون که این روزها مشغول ساخت سهگانهای به نام «پرچم» درباره مادران رزمندگان است از چگونگی ساخت این تلهفیلمها و همچنین کوتاهیهایی که در به تصویر کشیدن نقش مادران شهدا و ایثارگران داشتهایم، سخن می گوید.
خبرگزاری مهر- گروه فرهنگ و هنر: روح الله حجازی کارگردان فیلمهای سینمایی «زندگی خصوصی آقا و خانم میم» و «زندگی مشترک آقای محمودی و بانو» است که نقدها و توجهات زیادی را به خود جلب کرد. اولین فیلم سینمایی وی با عنوان «در میان ابرها» در جشنواره بیست و ششم فیلم فجر حضور پیدا کرد و سیمرغ بهترین فیلم اول را به خود اختصاص داد. حجازی آنچنان که خود تاکید میکند تجربه کردن و ساخت فیلم ها و موضوعات مختلف را در مدیوم های مختلف دوست دارد. به همین دلیل است که علی رغم اینکه در سینما جایگاه خود را دارد دوباره به تلویزیون بازمیگردد و همچنان آثاری می سازد که معتقد است شاید این آثار برای مدیوم تلویزیون مناسبتر باشند. این کارگردان تلویزیون و سینما هم اکنون مشغول ساخت سه گانه «پرچم» است که در حال حاضر تصویربرداری قسمت اول آن با نام «سبز به رنگ زمرد» هفته پیش به پایان رسید. سه گانه «پرچم» نگاهی به جنگ و دفاع مقدس دارد با این ویژگی که این سه گانه مادران رزمندگان را محوریت کار خود قرار داده است و از رنج ها و مصایب آنها میگوید. حجازی پیش از این هم سهگانه دیگری ساخته بود که با اقبال مخاطبان عام و خاص مواجه شد؛ سهگانه «سپیده»، «سایه»، «ستاره» که معانی زندگی و مرگ را دربر داشت. کارگردان تله فیلم های «پر» و «اگر باران ببارد» در این گفتگو در بیان دلیل خود از انتخاب سوژه سهگانه جدیدش درباره سه مادر شهید، جانباز و جاویدالاثر، بر جایگاه مادران تاکید میکند و همچنین مادران را نمادی از مام وطن می داند و می گوید اگر ایثارگری های این مادران نبود سه رنگ پرچم امروز ما هم باقی نمی ماند. وی همچنین از اینکه بعضی او را از ساخت چنین فیلم هایی منع کرده اند سخن گفت و اینکه 10 سال است این موضوعات در دلش باقی مانده اند و میخواهد فیلمی در این باره بسازد. وی همچنین معتقد است کارهای شعاری زیادی در این سالها ساخته شده که اگر نمی شد بسیار بهتر بود. گفتگوی ما را با این فیلمساز میخوانید:
*آقای حجازی درباره اولین قسمت از سهگانه که هم اکنون تصویربرداری آن به پایان رسیده است، توضیح دهید و با توجه به نامی که برای این مجموعه برگزیده اید کمی از موضوع آن بگویید؟ - من هم اکنون مشغول ساخت سهگانهای با نام «پرچم» هستم. پیش از این هم سهگانهای با نامهای «سپیده»، «سایه»، «ستاره» داشتم که آن هم محصول سیمافیلم بود و از تلویزیون پخش شد. آن مجموعه مفاهیم تولد، زندگی و مرگ را در بر میگرفت. بعد از آن دوست داشتم سهگانهای دیگر بسازم که به نوعی پرچم ایران را دربرگیرد. سبز به رنگ زمرد، سپید به رنگ مروارید و سرخ به رنگ عقیق، اینها سنگ هایی هستند که به نوعی تشبیهی از پرچم ایران هستند. این سنگ های قیمتی همچنین کنایهای از مادران ایثارگر و مادران این مرز و بوم هستند. اولین قسمت از این سهگانه با نام «سبز به رنگ زمرد» داستان مادری است که فرزندش جاویدالاثر است و انتظار بازگشت پسرش را میکشد، داستان دوم یا «سپید به رنگ مروارید» درباره مادر یک جانباز است که از او نگهداری و پرستاری می کند و سومین داستان «سرخ به رنگ عقیق» درباره مادر یک شهید است که پس از سالها پیکر فرزندش پیدا شده و قرار است این مادر به استقبال این پیکر برود و مراسم خاکسپاری را انجام دهد. * پیوند مفهوم پرچم و با مساله رزمندگان انتخابی زیبا است. نشانهشناسی دیگر هم در پس این انتخاب بوده است؟ - این سه رنگ آگاهانه انتخاب شده است چون در رنگ سبز معنای انتظار نهفته است، در رنگ سپید معنای پرستاری و سرخ رنگ شهادت است و سه رنگ پرچم به این شکل تصویر شده است. علاوه بر اینها در طول این سهگانه عکس و تسبیحی بهعنوان پیمان مشترک فرزندان این مادران در هر سه قصه وجود دارد. این تسبیح شکلی کریستالی و شفاف دارد و هر بار دانه ای به آن اضافه می شود. دانه ای که همین سه رنگ زمرد، مروارید و عقیق را در بردارد و آن عکس که فرزندان این سه مادر در جبهه گرفته اند و اینها فصل مشترک هایی است که در هر سه قصه دیده می شود.
* در این چند سال اخیر فیلم های اجتماعی شما در سینما توجهات بسیاری به خود جلب کرد. چه شد که تصمیم گرفتید سراغ مفهوم دفاع مقدس آنهم در قالب تلهفیلم بروید؟ - من خیلی دوست داشتم که این کار را بسازم و این حرف را به دور از همه شعارزدگی ها بیان میکنم چون گاهی با ساخت فیلم های اینچنینی به شعارزدگی منتسب میشوید اما من فارغ از اینها نگاه خود را داشتهام و فیلم های اجتماعی هم ساختهام. من هیچ منافاتی نمیبینم که در موضوعات مختلف فیلم هایم را بسازم. حتی بسیاری به من میگفتند که دلیل ندارد به سراغ تله فیلم بروی چون فیلم های خوب سینمایی میسازی و در سینما جایگاه داری. اما من ترجیح دادم این آثار را بسازم چون در دلم باقی مانده بود و از طرف دیگر هم من با تلویزیون کار خود را شروع کردم و دوست داشتم تجربه خود را در این مدیوم کامل کنم و می خواهم بگویم اتفاقا میشود تله فیلم های خوب ساخت که مورد اقبال قرار بگیرد و میشود در ساخت تله فیلم نگاه سینمایی داشته باشیم. حتی در مطبوعات نقدهایی جدی درباره بعضی از این تله فیلمها نوشته شد. *و چرا خانواده های شهدا؟ - فکر می کنم درباره این خانوادهها ظلم و اجحاف زیادی صورت گرفته است. بخشی از این اجحاف مربوط به مدیرانی است که شاید توجه درستی به این خانواده ها نداشتهاند و بخشی هم به ما هنرمندان مربوط میشود که نگاه درستی به این خانوادهها نداشتهایم و نتیجه خوبی از کارها درنیامده است. درواقع به گونه ای عمل کردهایم که خروجی عملکرد ما با همان مدیران همراه بوده است و نتیجه آن همین آثار شعاری شده است که به اعتقاد من اگر این آثار هم ساخته نمیشد خیلی بهتر بود. بنابراین این سوژه در دلم مانده بود و می خواستم آخرین تله فیلمهایم را با این مضمون بسازم یعنی سه گانه ای که هم به لحاظ تکنیکی و هم به لحاظ محتوایی ایثارگری این مادران را نشان دهد.
*ساخت تمامی قسمت های این سهگانه چه زمانی انجام می شود؟ - هم اکنون اولین قسمت از این سه گانه با نام «سبز به رنگ زمرد» آخرین روزهای تصویربرداری را می گذراند و بعد با یک فاصله زمانی دو قسمت دیگر را می سازم و اینها می توانند به تناوب و جدا جدا از تلویزیون پخش شوند. مثل سه گانه «سپیده»، «سایه»، «ستاره» که ابتدا جداجدا و سپس شبکه سه همه را با هم در یک روز پخش کرد. دو قسمت دیگر طرح فیلمنامه هایشان کامل است اما خود فیلمنامه کامل نیست. با این حال فصل مشترک هایی برای ارتباط این سه قسمت در نظر گرفته شده است. *چقدر داستانها واقعی هستند و براساس مسایل روز شکل می گیرند؟ - ایده های اولیه براساس داستان های واقعی است. با این حال من براساس درام تغییراتی را در داستان داده ام. کتاب های زیادی درباره خانواده های شهدا وجود دارد و من ماجراها و داستان های زیادی خوانده ام. به طور مثال زندگی مادر شهید طاهرزاده که این شهید مدتی در اصفهان زندگی نباتی داشت و خانواده اش از او پرستاری می کردند، از نمونه این داستان هاست. با این حال همه این داستان ها و واقعیت ها بیشتر در حد جرقه های اولیه برای من بودند و باعث شدند که من به سه گانه «پرچم» برسم. *ایده کار چطور شکل گرفت؟ - 10 سال است که این ایده با من است. من از سال 83 که تله فیلم «ماه جبین» را ساختم ذهنم درگیر این سه گانه بود و هم اکنون شرایط به لطف آقای معصوم زادگان مدیر سیمافیلم و حجت الاسلام حسین رحیم زاده مدیرگروه انقلاب، دفاع مقدس و معارف سیمافیلم مهیا شده است. امیدوارم همانطور که شرایط برای ساخت اولین تله فیلم مهیا شد بتوانم دومین و سومین قسمت آن را هم بسازم. *مخاطب سینمای شما با انتظارات خاصی در مقابل این تله فیلمها می نشیند. - من تجربه زیادی در ساخت تله فیلم دارم و برای این تله فیلمها در حدود 40 جایزه داخلی و خارجی دریافت کرده ام. فکر می کنم آن جوایز موید این است که ما از جهت تکنیکی تلاش کردیم که آثارمان به شکلی باشد که به فهم و درک مخاطب احترام گداشته شود. یکی از مشکلاتی که همیشه در ساخت تله فیلم ها وجود داشته این بوده است که کارهای مناسبتی مثل کارهای دینی و مذهبی و یا ملی و انقلابی به نوعی شعارزده بوده اند و ما سعی کرده ایم که در کارهای خود از این شعارزدگی دور شویم.
*چطور سعی کردید از این شعارزدگی و کلیشه های مرسوم دوری کنید؟ - تلاش من در کارهایم یافتن نوعی زبان است که این کار را سخت می کند چون تعاریف غلطی از بعضی موضوعات به مردم داده شده است و پاک کردن این مفاهیم غلط از ذهن مخاطب و ارائه یک تعریف جدید مشکل است. به طور مثال در آثار مذهبی صرفا دیده شده که بیماری شفا پیدا می کند و یا کسی که بچه دار نمی شود مشکلش حل می شود اما اینها همان دادن آدرس های غلط از دین است. در «سپیده»، «سایه»، «ستاره» مفاهیمی مثل راضی شدن به رضای خدا مطرح شد. در این فیلم نشان داده می شود بچه ای به دنیا می آید و بعد مادرش می میرد. مذهب تعریفی فراتر از این دارد که معجزه شود و بیمار شفا پیدا کند. *یعنی قرار است بعضی از معانی را تغییر دهید؟ - خیر اینها تغییر معانی نیست بلکه ما سعی می کنیم که تعاریف درست این مفاهیم را پیدا کنیم و در این زمینه با کارشناسان مذهبی صحبت می کنیم. بسیاری از آثار سطحی که ساخته می شود به این دلیل است که تحقیقات درستی وجود نداشته است و چنین آثاری را مخاطب نمی پذیرد. اعتقاد من درمورد آثار اجتماعی ام هم این است که باید با مخاطب صادقانه برخورد کرد. باید به او احترام گذاشت، مساله را با او به اشتراک بگذاریم چرا که از ما هم بهتر تشخیص می دهد. فکر می کنم باید نوعی بازنگری بخصوص درباره آثار تلویزیونی چه در مفهوم و چه حتی در تکنیک صورت بگیرد چون به فراخور وظیفه ای که در زمینه تولید آثار ملی و دینی دارند، اهمیت بیشتری پیدا می کنند. خود من تلاش کرده ام به مخاطبم احترام بگذارم و در این فیلم هم سعی کردم همه چیز را به همان سادگی که هست بیان کنم. به طور مثال در قسمت اول «سبز به رنگ زمرد» رابعه مدنی ساده و صمیمی بازی کرد و من فکر می کنم این یکی از متفاوت ترین نقش های وی بوده است. *ما پیش از این هم فیلم هایی داشته ایم که به سراغ مادران شهدا و ایثارگران رفته بوده اند. فیلم هایی مثل «بوسیدن روی ماه» ساخته همایون اسعدیان و «شیار 143» که سال گذشته به جشنواره فجر رفت و توجهات زیادی را هم به خود جلب کرد. فیلم شما چه تفاوت هایی با این دو فیلم دارد؟ - من این دو فیلم را به شدت دوست دارم و حتی فیلم «شیار 143» نرگس آبیار به شدت مرا متاثر کرد. به نظرم هر فیلمسازی زاویه دید خود را دارد همانطور که همایون اسعدیان و یا نرگس آبیار زاویه های دید خود را بیان کردند. مهمترین تفاوت و ویژگی این فیلم هم این است که من آن را برای مدیوم تلویزیون ساخته ام و نه سینما و همچنین اینکه نگاه من در این فیلم دیده می شود. *چرا تلویزیون را برای فیلم خود انتخاب کردید؟ - اولین دلیلم این است که تلویزیون مخاطب بیشتری دارد و دوم اینکه به نظرم این آثار در تلویزیون با اقبال بیشتری مواجه می شوند و تلویزیون آثار اینچنینی را پخش می کند. اتفاقا من این گله را هم دارم که چرا تلویزیون آثار اجتماعی مرا پخش نمی کند. درست است که در آن آثار نقد وجود دارد اما نقد موجود مغرضانه نیست. به هرحال من تجربه این مدیوم را داشتم. چون با تلویزیون شروع کردم و فکر می کنم تجربه هایی در تلویزیون می توان انجام داد که در سینما نمی توان. از طرف دیگر من تجربه کردن با مدیوم های مختلف را دوست دارم و حتی همچنان ساختن فیلم کوتاه و مستند را هم دوست دارم.
*من به سوال قبلی خود بازمی گردم. شاید تنها دو نمونه خوب بتوان پیدا کرد که به سراغ مادران شهید رفته باشند و این قشر آنچنان که خود شما هم گفتید همیشه ناشناس و مهجور بوده اند با این حال چه چیزی باعث شد که به سراغ این بانوان بروید و محوریت فیلم خود را با نگاه به آنان بسازید؟ - جمله ای برای من پیامک شده بود با این مضمون که «شهید یک بار شهید می شود، مادر او هر روز شهید می شود و مادر مفقود الاثر و جانباز هر ثانیه» درواقع آن کسی که در طول این سختیها باقی می ماند و رنجش دیده نمی شود مادر است و مادر هم همیشه یک معنی داشته و آن مام وطن است. برای همین هم من این سه رنگ را به کنایه از این مادران به معنای پرچم در نظر گرفتم. فکر می کنم اگر آن سه رنگ پرچم باقی مانده به دلیل ایثارگری های مادران است. اینها حتی از شهدا هم مهمتر هستند اما هیچگاه دیده نشدند. کسی به آنها توجهی نمی کند، آنها را نمی شناسد و مصائبشان را نمی داند درحالیکه اینها در اجتماع امروز مشکلات زیادی را متحمل می شوند و حتی گوشه کنایه هایی هم به آنها زده می شود آنچنان که در فیلمی مثل «آژانس شیشه ای» حاتمی کیا دیده ایم. این را هم باید همینجا بگویم که همه آثار من در حوزه جنگ و دفاع مقدس مثل مستندهایی که داشتهام و تله فیلم های «اگر باران ببارد»، «پر» و همین سهگانهای که مشغول ساختش هستم همگی به نوعی از ابراهیم حاتمی کیا و شهید مرتضی آوینی متاثر است. بنابراین در ادامه آثاری که پیش از این داشتم، احساس کردم که باید درباره این مادران حرفی زد و هرچقدر به آثار اجتماعیام اعتقاد دارم به این اثرم هم اعتقاد دارم. گفتگو از عطیه موذن
۱۳۹۳/۲/۶ - ۰۹:۳۴
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 121]
صفحات پیشنهادی
یادداشت منتشرنشده «ابراهیم حاتمیکیا» درباره شهید آوینی+عکس
یادداشت منتشرنشده ابراهیم حاتمیکیا درباره شهید آوینی عکسسید مرتضی آوینی کسی بود که نیمه آسمانیاش بیش از نیمه زمینیاش بود و هنوز آفتاب پس از لیلة الدفن او از افق سر نزده بود که بداندیشان و دشمنان حربی او سرزده بر سر منبرها رفتند و داد فراق سر دادند و اشک از دیدهها جاری کردندافخمی: سخنان حاتمیکیا برای من غیرمنتظره بود/ زرشناس: آوینی یک متفکر دوره گذار و یک مجاهد بصیر بود
آنچه در برنامه مناظره می گذرد افخمی سخنان حاتمیکیا برای من غیرمنتظره بود زرشناس آوینی یک متفکر دوره گذار و یک مجاهد بصیر بود شهریار زرشناس گفت اهمیت آوینی در این بود که او یک متفکر دوره گذار و یک مجاهد بصیر بود او در سالهای آغازین دهه شصت این نکته را به درستی مطرح کرد کیادداشتی منتشر نشده از «حاتمي كيا» درباره «شهید آوینی»
یادداشتی منتشر نشده از حاتمي كيا درباره شهید آوینی هنوز آفتاب پس از لیلة الدفن او از افق سر نزده بود که بداندیشان و دشمنان حربی او سرزده بر به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران یادداشتی که متن و کلیشه ی تصویری آن را پیش رو دارید به قلم کارگردان صاحب نام سینمای دفاع مقدسآمریکا: با ایران درباره ماجرای ابوطالبی گفتوگو کردهایم
آمریکا با ایران درباره ماجرای ابوطالبی گفتوگو کردهایمتاریخ انتشار پنجشنبه ۲۸ فروردين ۱۳۹۳ ساعت ۰۸ ۵۲ سخنگوی وزارت خارجه آمریکا گفته است که کشورش درباره موضوع صدور روادید برای حمید ابوطالبی با ایران گفتوگو کرده است به گزارش تسنیم ماری هارف سخنگوی وزارت خارجه آمرعلیرضا رضاداد در همایش تصویر قلم/ رد اندیشههای آوینی را میتوان در حاتمیکیا و مجیدی دید/وظیفه داریم که جشنوا
علیرضا رضاداد در همایش تصویر قلم رد اندیشههای آوینی را میتوان در حاتمیکیا و مجیدی دید وظیفه داریم که جشنوارهای در شأن انقلاب برگزار کنیمدبیر جشنواره فیلم فجر گفت اینکه بتوانیم جشنوارهای برگزار کنیم که در شان انقلاب اسلامی ایران باشد از وظایف ما محسوب میشود بعد از پایان جشنعضو کمیسیون امنیت ملی مجلس:دولت که میخواست احترام را به پاسپورت ایرانی برگرداند درباره ویزای ابوطالبی سکوت نک
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس دولت که میخواست احترام را به پاسپورت ایرانی برگرداند درباره ویزای ابوطالبی سکوت نکند عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت روحانی پیش از انتخابات وعده داده بود احترام را به پاسپورت ایرانی برگرداند لذا نباید درباره عملیات روانی دولت آمریکا برایاظهارات مومنی درباره شهید آوینی
شنبه ۳۰ فروردین ۱۳۹۳ - ۱۲ ۵۹ رئیس حوزه هنری گفت آوینی اعتقاد عمیقی به مکتب اسلام داشت و از عاشورا با عنوان رستاخیز جان یاد میکند به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا منطقه قزوین محسن مومنی شریف رئیس حوزه هنری شامگاه 29 فروردین ماه در همایش رستاخیز جان که در آمفیآقامحمدی: دولت درباره ابوطالبی سکوت نکند
آقامحمدی دولت درباره ابوطالبی سکوت نکندتاریخ انتشار جمعه ۲۲ فروردين ۱۳۹۳ ساعت ۱۷ ۳۰ عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت روحانی پیش از انتخابات وعده داده بود احترام را به پاسپورت ایرانی برگرداند لذا نباید درباره عملیات روانی دولت آمریکا برای عدم اعطای ویزا به ابوطالبسکوت مالکان باغ سیب درباره فجایع اخیر تاسف برانگیز است
رئیس شورای شهر کرج سکوت مالکان باغ سیب درباره فجایع اخیر تاسف برانگیز است خبرگزاری پانا رئیس شورای اسلامی شهر کرج صبح امروز در جلسه ویژه رسیدگی به موضوع قطع غیر قانونی درختان در باغ سیب مهرشهر با ابراز تاسف از سکوتِ تلخ مالکان این باغ درباره فجایع زیست محیطی اخیر خطاب به آنها گحاتمیکیا در «راز» از «چ»، فرهنگ و آوینی گفت «چ» بازگشت به انقلاب است/مدیران فره
حاتمیکیا در راز از چ فرهنگ و آوینی گفتچ بازگشت به انقلاب است مدیران فرهنگی باید تحلیل کنند چرا امثال من جیغ میزنیم خدا کند قلمی مثل آوینی دوباره بیایدابراهیم حاتمیکیا با حضور در برنامه تلویزیونی راز با نادر طالبزاده در خصوص چ دغدغههای فرهنگی رهبری و جای خالی شهید آوینی در عتکرار/حاتمیکیا در «راز» از «چ»، فرهنگ و آوینی گفت از غریبالغربایی دهنمکی تا جای خالی ژن
تکرار حاتمیکیا در راز از چ فرهنگ و آوینی گفتاز غریبالغربایی دهنمکی تا جای خالی ژنرال آوینی و آدمهای دو پاسپورتی در فرهنگابراهیم حاتمیکیا با حضور در برنامه تلویزیونی راز با نادر طالبزاده در خصوص چ دغدغههای فرهنگی رهبری و جای خالی شهید آوینی در عرصه امروز فرهنگ کشور صحبت کمناظره «نگاه آوینی به حوزه فرهنگ»/1 زرشناس:آوینی متفکر دوران گذار است/ اسفندیاری:فراموش نکنیم آوینی در چه جبهه
مناظره نگاه آوینی به حوزه فرهنگ 1زرشناس آوینی متفکر دوران گذار است اسفندیاری فراموش نکنیم آوینی در چه جبههای بود افخمی حاتمیکیا باید آمادگی ندیدهگرفتهشدن را داشته باشداستاد دانشگاه و کارشناس فرهنگی گفت شهید آوینی مفهومی به نام عصر توبه بشریت را مطرح کرد و معتقد بود که انسهگانهای درباه مادران رزمندگان/ «سبز به رنگ زمرد» جان گرفت
فرهنگ و هنر رادیو و تلویزیون سهگانهای درباه مادران رزمندگان سبز به رنگ زمرد جان گرفت ساخت اولین قسمت از سهگانه روح الله حجازی که در قالب سه تلهفیلم با موضوع مادران سه جاوید الاثر جانباز و شهید تولید میشود با نام سبز به رنگ زمرد به زودی تمام میشود هادی علیمحمچرا جامعه جهانی در قبال محو آثار تاریخی مکه و مدینه سکوت کرده است؟
چرا جامعه جهانی در قبال محو آثار تاریخی مکه و مدینه سکوت کرده است فرهنگ > دین و اندیشه - پایگاه بین المللی همکاری های خبری شیعه نوشت به دنبال هشدارهای مکرر تاریخ دانان بار دیگر تذکر دادند که توسعه ساختمانی شهرهای مکه و مدینه به قیمت تخریب مهمترین اماکن مقدسسکوت مطلق سازمان ملل درباره جنجال آفرینی کنگره آمریکا
سکوت مطلق سازمان ملل درباره جنجال آفرینی کنگره آمریکا آیا وقت آن نرسیده است که دبیرکل و مسئولان سازمان ملل در این خصوص موضعی اتخاذ کنند به گزارش سرویس گیشه جام نیوز سخنگوی دبیرکل سازمان ملل بار دیگر درباره موضع مقام های سازمان ملل نسبت به تلاشهای اخیر کنگره آمریکا برای جگزارش فارس از همایش تصویر قلم/ اجمالی از تبیین اندیشههای سینمای آوینی تا رضایت رهبری از چمران حاتمیکیا
گزارش فارس از همایش تصویر قلم اجمالیاز تبیین اندیشههای سینمای آوینی تا رضایت رهبری از چمران حاتمیکیاهمایش تصویر قلم در شرایطی برگزار شد که نقدهای تند وحید جلیلی و مسعود دهنمکی به شرایط سینمای ایران از یک سو و روایت دیدار حاتمیکیا با مقام معظم رهبری و لبخند رضایت رهبری از چمرمتن کامل مناظره دیشب تلویزیون درباره آوینی: یک عده در صدا و سیما به او می گفتند خاخام!
متن کامل مناظره دیشب تلویزیون درباره آوینی یک عده در صدا و سیما به او می گفتند خاخام در ادامه برنامه مناظره که شامگاه 29 فروردین از شبکه یک روی آنتن رفت کارشناسان برنامه درباره عملکرد عطاالله مهاجرانی و سیدمحمد خاتمی در برابر تهاجم فرهنگی و انتقادهایی که به آوینی در دوران حیاتش-
سینما و تلویزیون
پربازدیدترینها