واضح آرشیو وب فارسی:مهر:
فرهنگ و هنر > سینمای ایران
بخش دانشگاهی دومین جشنواره «همراه تهران» آغاز به کار کرد
دبیر دومین جشنواره فیلم و عکس «همراه تهران» در نشست خبری خود افزایش مشارکت جوانان و قشر فرهیخته دانشگاهی را یکی از اهداف مورد نظر جشنواره دانست.
به گزارش خبرگزاری مهر، نشست خبری دومین جشنواره فیلم و عکس همراه تهران با حضور حمید خانی دبیر جشنواره، حسن علیکرمی دبیر خانه سینمای دانشگاهی ایران و مهرداد اسکویی مستندساز و داور بخش فیلم، شنبه 30 فروردین در دانشگاه الزهراء برگزار شد. حمید خانی دبیر جشنواره درباره هدف شکل گیری این جشنواهر بیان کرد: بخش دانشگاهی جشنواره «همراه تهران» با هدف افزایش مشارکت جوانان و قشر فرهیخته دانشگاهی به عنوان یک حرکت فرهنگی و کمک به فرهنگ سازی استفاده صحیح از تلفن همراه ایجاد شده است. وی با اشاره به کارگاه های آموزشی جشنواره با عنوان «عکاسی و فیلمسازی با تلفن همراه» اظهار کرد: در این کارگاه ها استادانی چون سیف اله صمدیان، مهرداد اسکویی، اکبرعالمی و ... به آموزش عکاسی و فیلمسازی با تلفن همراه خواهند پرداخت. در ادامه حسن علیکرمی دبیر خانه سینمای دانشگاهی ایران در تشریح اهداف این مرکز گفت: مهمترین هدف خانه سینمای دانشگاهی ایران، بازخوانی ارتباط دانشگاه با سینماست. علاوه بر این حضور جشنواره در دانشگاه های سراسر کشور اتفاق مثبتی است چرا که می تواند به چرخه زوایای مختلف سینمای ایران کمک کند.
دبیر بخش دانشگاهی جشنواره به حمایت از پایان نامه های دانشگاهی در این دوره از جشنواره که با موضوعات مرتبط با جشنواره باشند، اشاره کرد. همچنین در ادامه این نشست مهرداد اسکویی در خصوص محتوای کارگاه های آموزشی جشنواره توضیح داد: فیلم سازی مستند و عکاسی تلفن همراه باید این امکان را به دانشجویان بیاموزد که چگونه می توانند شهروندی آگاه و مسئول در جامعه باشند. درواقع شرکت کنندگان با حضور در کارگاه های آموزشی کار با ابزار همراه را به خوبی می آموزند و با استمرار این روند می توانند از این وسیله به درستی استفاده کنند. اسکویی ادامه داد: بسیار دیده شده فیلم های تولیدی با تلفن همراه، به خلوت خصوصی مردم هجوم می آورند اما وجود چنین جشنواره هایی به تولید محتوای انسانی و ارزشی کمک می کند. کسانی که در این کارگاه ها آموزش می بینند دیدگاهشان نسبت به ثبت تصویر تفاوت عمده ای می کند چرا که یاد می گیرند زوایای مختلفی را ثبت کنند و این اتفاق مهمی است. اسکویی در پایان توضیح داد: در این کارگاه ها، محتوای آموزشی به صورت پرسشی ارائه می شود و دانشجو می آموزد که در مقابل آنچه می بیند، سوال مطرح کند و تمام اتفاقات را به شکل دانشی و درونی بررسی کند. همین آگاهی و شناخت باعث درست دیدن و درست نگاه کردن است. کارگاه های آموزشی جشنواره فیلم و عکس همراه تهران، از 30 فروردین 1393 در دانشگاه الزهراء آغاز و تا 31 اردیبهشت به ترتیب در دانشگاه های خورزمی کرج، بین المللی امام خمینی قزوین، هنر اسلامی تبریز، رازی کرمانشاه، باهنر کرمان، سراسری تفرش، شیراز، یاسوج، فردوسی مشهد، سراسری نیشابور، علم و صنعت ایران، علوم اقتصادی، شهیدبهشتی و تربیت مدرس تهران برگزار می شود.
۱۳۹۳/۱/۳۰ - ۱۹:۳۷
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 81]