تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 22 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):سخن نیک را از هر کسی ، هر چند به آن عمل نکند ، فرا گیرید .
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1815159318




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بنای باستانی کلوسئوم به دوران گلادیاتورها باز می گردد


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

بنای باستانی کلوسئوم به دوران گلادیاتورها باز می گردد رم - ایرنا - بنای باستانی کلوسئوم نماد ایتالیا و محل درگیری گلادیاتورها در شهر رم ، بزودی شکوه گذشته خود را بدست می آورد.


به گزارش ایرنا ، کارشناسان و باستان شناسان درحال بازگرداندن شکوه دو هزارساله این بنای باستانی هستند و با استفاده از فشار آب ، رنگ سفید سنگ های تراورتن را به آن باز می گردانند و نتیجه نخستین بخش این کار تا قبل از تابستان امسال برروی پنج ستون این بنا قابل مشاهده خواهد بود.
کار مرمت بنای کلوسئوم که هشت میلیون یورو هزینه برداشته است از ماه سپتامبر سال 2013 آغاز شد و تا ماه مارس 2016 به اتمام می رسد.
نماد ایتالیا و شهر رم تا دوسال دیگر کاملا رنگ عوض کرده و به رنگ طبیعی خود بازخواهد گشت و سیاهی های ناشی از آلودگی هوا کاملا از روی آن پاک خواهد شد.
گفتنی است که در عملیات مرمت این بنای باستانی از هیچ مواد شیمیایی استفاده نمی شود و هم اکنون 10 کارشناس با استفاده از فشار آب و برس در حال بازگرداندن آن به حالت اولیه هستند.
این بنای باستانی یک تماشاخانه بیضی شکل در مرکز شهر رم است که بزرگترین از نوع خود در امپراتوری روم باستان محسوب می شود. تعداد ردیف های صندلی آن به پنجاه هزار می رسد و دارای 80 در ورودی است.
ساخت کلوسئوم توسط وسپاسیان امپراطور روم در سالهای 69 تا 70 پس از میلاد آغاز شد و پس از آن پسرش تیتوس در سال 80 پس از میلاد آنرا افتتاح کرد.
در این مجموعه امپراطوری روم شاهد فجیع ترین جنایات به شکل کشتار بردگان و مسیحیان بوده است نبردهای خونین بر سر مرگ و زندگی گلادیاتورها یکی از سرگرمی های روزانه امپراطوران و اشرافیان روم بشمار می رفت. قدمت تاریخی و شکوه و جلال این بنا از یک سو و کارآمدی آن برای اجرای نمایش و امکان کنترل جمعیت، از سوی دیگر، باعث شد این سالن یکی از بزرگترین بناهای معماری روم باستان به شمار برود.
پلان این مجموعه به شکل بیضی به قطرهای 188 و 156 متر و زیر بنای آن حدود شش جریب است. ارتفاع آن تقریباً به اندازه یک ساختمان 15 طبقه می رسد (حدود 48 متر) کف صحنه چوبی است و در زیر آن مجموعه ای از اتاقها و گذرگاهها برای عبور حیوانات وحشی و سایر تدارکات لازم جهت راه اندازی و اجرای نمایش قرار گرفته است.
اروپام ** 2171/1547
انتهای پیام /*
Contact the editor:

[email protected]




30/01/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 65]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن