تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 2 دی 1403    احادیث و روایات:  حضرت زهرا (س):ما اهل بیت رسول خدا(ص) وسیله ارتباط خدا با مخلوقاتیم ما برگزیدگان ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1842953096




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

عشایر، رکن اقتصاد مقاومتی، نیازمند حمایت


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

عشایر، رکن اقتصاد مقاومتی، نیازمند حمایت بوشهر- ایرنا - عشایر با سخت کوشی درزمینه دامداری، کشاورزی و صنایع دستی در تامین مواد غذایی جامعه نقشی اساسی دارند که در صورت حمایت می توانند به رکن و و نماد اقتصاد مقاومتی و تولید ملی تبدیل شوند..


به گزارش ایرنا، اگرچه همه اقشار جامعه درحمایت از تولید ملی و ارتقای اقتصاد مقاومتی برای تحقق منویات مقام معظم رهبری باید مشارکت داشته باشند اما با توجه به اهمیت کار عشایر در زمینه های دامداری، کشاورزی و صنایع دستی
این قشر می تواند به عنوان یک رکن و نماد در این زمینه باشد.
همچنین با توجه به تاکید های رییس جمهوری در زمینه اهمیت بخش کشاورزی و صنایع جنبی آن در ارتقای خوداتکایی اقتصاد کشور و توسعه صنایع جنبی کشاورزی و صنایع غذایی به اهمیت کار عشایر در تحقق اقتصاد مقاومتی بیشتر پی می بریم.
عشایر استان بوشهر سالانه با تولید مقدار زیادی گوشت قرمز و فراورده های دامی، چندین هزار تن محصولات کشاورزی و تولید صنایع دستی نقشی برجسته در اقتصاد و اشتغال این استان ایفا می کنند.
برخی ازمسوولان استان بوشهر و شهرستان دشتستان بر این باورند که عشایر یکی از نمونه های بارز اقتصاد مقاومتی و حلقه پیوند دهنده سایر حوزه های مرتبط با تحقق این سیاست راهبردی اقتصادی هستند.
مدیرکل امورعشایر استان بوشهر گفت: جامعه عشایری می تواند مصداق بارزی برای تحقق شعار اقتصاد مقاومتی باشد زیرا می تواند با ساماندهی فعالیت های دامی، تولیدات کشاورزی و صنایع دستی دراین امر مهم تاثیر بسزایی داشته باشد.
علی ابراهیمی افزود: نقش برجسته عشایر درتولیدات استان بوشهر با توجه به تولید سالانه شش هزار و 500 تن گوشت قرمز، 12هزار تن سایر فرآورده های دامی، 30هزار مترمربع صنایع دستی (فرش)، 14هزارتن محصولات زراعی و باغی، قابل تامل است.
وی اضافه کرد: با توجه به عملکرد جامعه عشایری در زمینه اقتصاد کشور و استان بوشهر به منظور خدمات رسانی و کمک به معیشت و ساماندهی فعالیت ها و حمایت از تولیدات داخلی آنها تلاش همه جانبه لازم است.
ابراهیمی یادآورشد: حمایت از عشایر و ارایه خدمات به آنها می تواند عملکرد و نقش آنها را در تولید مواد غذایی و رشد اقتصادی جامعه دوچندان کند.
وی یادآورشد: پنج هزارو 200 خانوار عشایری هفت ماه از سال ( آبان تا اردیبهشت سال بعد) را در مناطق قشلاقی استان بوشهر درگستره 640 هزار هکتاری مراتع شهرستان های دشتستان، دشتی، تنگستان، دیر، جم و دیلم سپری می کنند.
ابراهیمی گفت: با توجه به رویکرد برنامه های سال جدید و دراجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی یک درصد از اعتبارات صندوق توسعه ملی و 10 درصد از تسهیلات وزارت جهاد کشاورزی به فعالیت های بخش عشایری با محوریت دام و افزایش تولید در این بخش شکل گرفته است.
وی بیان کرد: در این ارتباط برنامه ساماندهی محصولات و ارتقای سطح تولید فرآورده های دامی در دستور کار جدی سازمان امور عشایر و مدیریت امور عشایر استان قرار دارد.
مدیر کل امورعشایر استان بوشهر گفت: جدی ترین ضرورت بخش عشایری تامین آب و علوفه با نرخ مناسب و مرمت و نگهداری و تثبیت ایل راه ها برای این قشر است که در کنار سایر فعالیت ها در اولویت برنامه های امور عشایر است.
وی اضافه کرد: در سال 92 میزان 36میلیارد و500 میلیون ریال اعتبار ملی و استانی برای اجرای پروژه های عمرانی، تکمیل پروژه های نیمه تمام، آبرسانی و آب انبارها، نگهداری و مرمت ایل راه ها، تکمیل راه ها، تجهیز و آماده سازی اراضی سایت های اسکان عشایر و ارائه خدمات پشتیبانی عشایر کوچنده اختصاص یافت.
ابراهیمی اضافه کرد: تاکنون 70درصد این میزان اعتبار هزینه شده است.
وی گفت: همچنین از سوی مدیریت امور عشایر استان بوشهر دفتر نمایندگی در شهرستان های آباده و اقلید استان فارس و سمیرم استان اصفهان که مناطق ییلاقی عشایر هستند از ابتدای اردیبهشت به مدت پنج ماه مستقر می شوند.
ابراهیمی ادامه داد: تانکرهای آبرسانی نیز برای تامین آب مورد نیاز عشایر به این مناطق اعزام می شوند و 15فروشگاه تعاونی عشایری برای توزیع ارزاق بویژه آرد خانگی در مناطق ییلاقی عشایر بوشهر فعال خواهند بود.
فرماندار دشتستان گفت: عشایر همواره در طول تاریخ برای این سرزمین آباد نقش آفرینی کرده و در همه عرصه های پس از انقلاب نیز برای احقاق حقوق ملت پشتیبان نظام جمهوری اسلامی بوده اند.
ارسلان زارع افزود: این قشر زحمت کش در همه عرصه ها بویژه اقتصادی در راه اعتلای نظام و استقلال ملت و کاهش وابستگی به خارج تلاش کرده و پیوند مردم و عشایر در طول زمان ناگسستنی بوده و استمرار خواهد داشت.
وی یادآورشد: امروز به جهت اقتضای زمان و برای اجرای منویات رهبر معظم انقلاب و برنامه های دولت تدبیر و امید در عرصه اقتصاد مقاومتی و تولید ملی ارزش کار و فعالیت این قشر بیش از پیش نمود پیدا می کند.
زارع بیان کرد: سه هزار و300 خانوار عشایری که میزان 70درصد جمعیت عشایر استان را تشکیل می دهند در شهرستان دشتستان بسر می برند.
وی اضافه کرد: با توجه به این که بیشترین آمار جمعیتی قشر عشایر استان در این شهرستان مستقر می شوند تلاش خود را برای ایجاد زیرساخت ها و امکانات لازم برای ارتقای سطح کیفی زندگی آنها بکار خواهیم برد.
بخشدار بوشکان دشتستان اظهار کرد: امروز عشایر به دلیل توسعه زندگی شهرنشینی، شهرک سازی ها، توسعه حمل و نقل، خشک سالی های مداوم و لزوم حفظ منابع طبیعی برای نسل های آینده با مشکلات زیادی رو به رو شده اند.
علی افراسیابی بیان کرد: عشایر در این برهه زمانی به لحاظ شرایط زندگی به سه گروه کوچرو، اسکان دایم و خود اسکان تقسیم شده اند که هر کدام با موانع و مشکلاتی دارند.
وی اضافه کرد: عشایری که به روال گذشته به مناطق قشلاقی و ییلاقی کوچ می کنند به لحاظ تغییر وضعیت ایل راه ها و توسعه حمل و نقل وبزرگراه ها با مشکلات تلفاف دامی در مسیر رو به رو می شوند و در صورت حمل با کامیون نیز هزینه بردار است.
بخشدار بوشکان ادامه داد: همچنین مشکلات دیگر ازجمله بالارفتن سطح توقع فرزندان و کاستی هایی که در زندگی آنها وجود دارد نیز مزید برعلت شده است.
افراسیابی اظهارکرد: گروهی نیز که به صورت خودجوش در مراتع اسکان یافته اند به دلیل نداشتن کد روستایی از امکانات لازم بهداشتی، آموزشی و تسهیلات مسکن محروم هستند.
وی یادآورشد: گروه سوم که به صورت دایم در منطقه ای مشخص اسکان یافته اند نیز به دلیل محدودیت منابع طبیعی نظیر مرتع و آب های زیرزمینی برای کشاورزی با مشکلاتی رو به رو هستند.
وی گفت: در صورت ادامه روند کنونی زندگی عشایری مورد تهدید جدی است.
بخشدار بوشکان اضافه کرد: همچنین به دلیل این مشکلات دیگر فعالیت های این قشر از جمله صنایع دستی و زنبورداری کم رنگ شده که باید به طور کارشناسی این مسائل پیگیری و زمینه بهره مندی بیشتر جامعه از این قشر زحمتکش مولد فراهم شود.
نماینده عشایر دامدار کوچنده درشهرستان دشتستان گفت: به دلیل تغییر وضعیت ایل راه ها، حمل دام در دو مرحله از سال با خودرو صورت می گیرد که برای عشایر بسیار گران تمام می شود.
مسیح زنگنه افزود: همچنین به لحاظ برنامه ریزی که شده مابه تفاوت زمانی که ما از قشلاق حرکت می کنیم تا به ییلاق برسیم چند روزی را در مسیر سپری می کردیم ولی امروز به لحاظ جابه جایی با خودرو چون زودتر از زمان تعیین شده به منطقه مورد نظر می رسیم حق استفاده از مرتع را نداریم و جریمه می شویم.
وی اضافه کرد: عشایر در زمینه تهیه علوفه، داروی دامی و به دلیل محدود بودن زمان و تعداد آبرسانی با تانکر مشکلات زیادی نیز در این زمینه دارند.
یکی از عشایر منطقه بوشکان دشتستان در این باره اظهار کرد: عشایر نیاز به حمایت و پشتیبانی دارند که اگر پشتوانه نداشته باشیم نابود می شویم.
زنگنه گفت: وجود مشکلات باعث شده که بیشتر قشر میان سال و سالخورده به فعالیت های عشایری بپردازند و جوانان ما رغبتی به این کار نداشته باشند. ک/4
7213/539
انتهای پیام /*
Contact the editor:

[email protected]




26/01/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 31]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن