واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
فلاحت پیشه: عملکرد فرهنگی و اقتصادی رضایت بخش نبوده است تهران – ایرنا – یک فعال سیاسی گفت: نامگذاری سالها توسط رهبر معظم انقلاب درمورد اقتصاد و به ویژه امسال اقتصاد و فرهنگ نشان از رضایت بخش نبودن عملکرد در حوزه های فرهنگی و اقتصادی است.
حشمت الله فلاحت پیشه روزیکشنبه در گفت وگو با خبرنگار سیاسی ایرنا، در مورد علل نامگذاری امسال (اقتصاد و فرهنگ، با عزم ملی و مدیریت جهادی) افزود: یکی از دلایل مهم این نامگذاری نارضایتی رهبر معظم انقلاب از میزان پیشرفت و پیشبرد اهداف فرهنگی و اقتصادی در توسعه کشور است.
وی با بیان این که نام گذاری ها بخشی از برنامه توسعه کشور است یادآور شد: متاسفانه بعد از نام گذاری هر سال کارها بیشتر تزیینی بوده تا عملی و تعداد بنرها، پلاکاردهایی که نصب می شود بیش از عزم عملی است که برای این نام گذاری و پیشبرد امور صورت می گیرد.
فلاحت پیشه گفت: باید عملیاتی درباره فرهنگ و اقتصاد عمل کنیم و آن را یک کار تزئینی نبینیم.
وی توسعه و رشد شاخص های اقتصادی در کشور را پایین ارزیابی کرد و گفت: همانطوری که رییس جمهوری در گزارش 100 روزه اول از ریاست خود اعلام کردند رشد اقتصادی 5.5- است، عدم رسیدن به احکام قانون برنامه مانند توسعه صنعتی 8 درصد و کاهش بیکاری تا 7 درصد اینها نشان می دهد که کشور دچار مشکلات اقتصادی است.
این فعال سیاسی با بیان این که در زمینه اقتصادی کشور با مشکلاتی جدی مواجه و نیازمند یک عزم اقتصادی جدی است یادآور شد: در کشور با نقدینگی بالای 500 هزار میلیارد تومان روبرور هستیم یعنی برابر با 50 سال عملکرد عمرانی که اگر یک برنامه اقتصادی جدی و قوی وجود داشته باشد که نقدینگی جذب اقتصاد شود کشور از نظر اقتصادی متحول می شود.
وی تصریح کرد: همه دستگاه های کشور و به ویژه قوای سه گانه کشور باید رفتارها و رقابت هایشان را در قالب تامین شاخص های فرهنگی، اقتصادی و قانون برنامه کشور شکل دهند و وارد فضای حاشیه ای نشوند و یک رویکرد همگرایانه را در پیش بگیرند.
فلاحت پیشه یادآور شد: در پیرو هر نام گذاری باید برنامه تازه ای شکل بگیرد. دولت و مجلس برنامه ای مشخص کنند که قالب آن برنامه تا پایان سال جاری مشخص شود که چقدر از شاخص های فرهنگی و اقتصادی کشور پیشرفت کرده است.
این نماینده ادوار مجلس گفت: ما از لحاظ شاخص های فرهنگی به امنیت فرهنگی نرسیده ایم . ضعف هایی وجود دارد و خیلی از اهداف فرهنگی کشور تامین نشده است.
این فعال سیاسی با بیان این که در موضوع فرهنگ، کشور ما کشوری است که داعیه فرهنگی جدی دارد افزود: فصل اول قانون برنامه کشور توسعه فرهنگی است که بنیاد توسعه در ایران است بنابراین به گونه ای باید عمل کنیم که کشور به صیانت فرهنگی برسد چرا که با وجود این همه ماهواره ها و اینترنت و تعاملات فرهنگی که تاثیرگذار بر روی فرهنگ داخل کشور است ما باید به نوعی از امنیت و صیانت فرهنگی برسیم.
این نماینده ادوار مجلس رسیدن به اهداف اقتصادی و فرهنگی مدنظر رهبر معظم انقلاب را نیازمند وحدت ملی ، همکاری بین جناح ها و گروه های سیاسی و به ویژه قوای سه گانه در کشور عنوان کرد.
وی گفت: احزاب، گروه ها، جناح های سیاسی باید برای توسعه اقتصادی، فرهنگی و سیاسی کشور برنامه ارائه دهند و وارد فضای منفی نشوند و اگر گروه ها و جناحهایی که قدرت در دست آنها نیست نقدی دارند منصفانه باشد چرا که رقابت های سیاسی نباید مانع فراموشی اهداف اصلی اقتصادی و فرهنگی کشور شود.
سیام**1058 ** 1418
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 60]