تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 18 مرداد 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):خداوند عزوجل کسی را که در میان جمع ، بدون ناسزاگویی شوخی کند، دوست دارد .
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سایت ایمالز

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

آراد برندینگ

سایبان ماشین

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

خرید یخچال خارجی

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

ثبت نام کلاسینو

خرید نهال سیب سبز

خرید اقساطی خودرو

امداد خودرو ارومیه

ایمپلنت دندان سعادت آباد

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

الکترود استیل

سلامتی راحت به دست نمی آید

حرف آخر

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

کپسول پرگابالین

خوب موزیک

کرکره برقی تبریز

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1810056406




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

سایه و روشن 93


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

سایه و روشن 93 تهران- ایرنا- روزنامه شرق برای سرمقاله نخستین شماره خود در سال جدید عنوان«سایه و روشن سال 93» را برگزیده و با توجه پیام نوروزی رهبر معظم انقلاب وبرای تبیین شعار سال 93 نوشت: ناگفته پیداست توجه به فرهنگ و توسعه فرهنگی متناسب و فراتر از سایر وجوه توسعه،جزو ضروریات امروز جامعه ماست.


در این مطلب که به قلم « محمدرضا تابش » است می خوانید: موسم بهار، فصل رویش و زایش و شکفتن و نوروز و آغاز تحول است.
شایسته است در آغاز رسمی فعالیت های جاری کشور در سال نو، از سخاوتمندی طبیعت و گشاده دستی و کرامت آن درس بیاموزیم، غبار کدورت ها از دل بزداییم و کینه ها را مبدل به مشارکت و آشتی کنیم که «بهار پنجره های آینده را به رویمان می گشاید»؛ آینده ای که به مدد عقلانیت و تدبیر مسوولان و بر پایه ایمان و اراده استوار مردم، توسعه و پیشرفت و ترقی و تعالی و رفاه و عمران و آبادانی را برای کشور و استان و شهرمان رقم خواهد زد.
در سال گذشته که سال حماسه سیاسی و اقتصادی بود مردم بلوغ سیاسی و اراده ملی خویش را در مقاطع مختلف از جمله انتخابات ریاست جمهوری با حضور تعیین کننده خود به منصه ظهور رساندند و به رییس جمهوری رای دادند که خواست ها و نیاز های مردم را در شعارهایش بازتاب می داد.
روی کارآمدن دولت جدید، به مردم امید بخشید و برخی اقدامات دولت از جمله تحول در عرصه داخلی و کم کردن محدودیت ها و برداشتن موانع برای نقش آفرینی موثر مردم و دیپلماسی فعال و خردگرا در عرصه خارجی برای حضور موثرتر ایران در معادلات منطقه ای و بین المللی، دفاع از منافع ملی، کم کردن فشارهای ناروا بر مردم به واسطه تحریم های ناعادلانه، شایان توجه بود.
دولت با اقدامات مناسبی که تا به حال انجام داده توانسته است نور امید را در دل مردم بتاباند و اعتماد آنان به حاکمیت را تقویت کند.
همکاری سایر قوا با دولت خواهد توانست تحقق بخش تمامی شعارهای دوران انتخابات دکتر روحانی باشد.
سال جدید با پیام نوروزی مقام معظم رهبری آغاز شد و همانگونه که ایشان اشاره داشتند، اگر چه در سال گذشته در سایه مشارکت گسترده مردم، گام هایی تحول بخش در جهت تحقق حماسه سیاسی برداشته شد اما در عرصه تحقق حماسه اقتصادی، انتظارات برآورده نشد که علل مختلفی دارد و باید در جای مناسب، شرایط اقتصادی کشور پس از مشکلات هشت سال گذشته، مورد بررسی و واکاوی قرار گیرد.
بنابراین ایشان امسال را سال «اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی» نامگذاری کردند تا با مدیریت مسوولان و همراهی موثر مردم هم در عرصه اقتصاد و هم در عرصه فرهنگ، نیازهای کشور و مردم برآورده شود.
این نامگذاری نیز مانند شعارهای سال های گذشته، مدبرانه و با نگاه کلان به مسایل و مشکلات موجود در جامعه و کشور است.
ناگفته پیداست توجه به فرهنگ و توسعه فرهنگی متناسب و فراتر از سایر وجوه توسعه، جزو ضروریات امروز جامعه ماست.
فرهنگ، آیینه هویت جمعی اقوام و بسترساز شکل گیری تمدن هاست و تحقق انقلاب اسلامی نیز ناشی از بازگشت مردم به هویت فرهنگی، تاریخی و اسلامی خود بود.
امروز برای تحقق توسعه و پیشرفت در کشور، اتکا به توانمندی های داخلی در سایه به کارگیری علم و تکنولوژی روز دنیا و ارتباط موثر با آن، کاری جهادی در عرصه اقتصاد و فرهنگ، بیش از گذشته ضرورت دارد و در کنار توسعه و پیشرفت، استحکام بخشی به هویت فاخر فرهنگی ایرانی- اسلامی و اعتلای آن، اهمیت مضاعف یافته است.
می دانیم سرنوشت ما در گرو تکیه به گذشته خویش و توان نقد آن از یک سو و شناخت واقعیات موجود برای انتقال درست تجربه های علمی و فکری مثبت غرب است.
توجه به اقتصاد به عنوان یکی از محوری ترین نیازهای توسعه پایدار، نباید باعث غفلت از هویت فرهنگی ما که پایه گذار تمدنی باشکوه بوده و هست، شود.
همراهی مسوولان کشور و مردم، آن زمان نتیجه بخش خواهد بود که خروجی آن، گشایش مسیری روشن به سوی آینده باشد؛ مسیری که هم دینمان عزیز و نیرومند باشد و هم دنیایمان سربلند و برخوردار از امکانات مشروع زندگی درخور ایرانیان.
بی شک فعالیت و برنامه ریزی در عرصه فرهنگی، پیچیده تر و سخت تر از عرصه اقتصادی است و نه فقط دولت بلکه دستگاه های پرشمار فرهنگی زیر نظر سایر نهادها، مخاطب تذکرات رهبری هستند.
مجلس نیز در تلاش در عرصه اقتصادی با اقداماتی نظیر همفکری و رایزنی مستمر با دولت در جهت اصلاح امور تقنینی و اجرایی هدفمند سازی یارانه ها، اصلاح الگوی مصرف انرژی، قانون اصل 44، اصلاح قانون مالیات ها و... به رشد اقتصادی کمک کند.
مقام معظم رهبری نیز با ابلاغ سیاست های اقتصاد مقاومتی، زیرساخت های فکری و نظری برای تحقق حماسه اقتصادی را فراهم کردند که نیاز به اجرای دقیق و موثر و قانونگذاری مطلوب و اصلاح قوانین معارض و البته همراهی سایر قوا با دولت تدبیر و امید دارد.
تمامی این تحولات تنها در سایه جلب اعتماد گسترده مردم از سوی حاکمیت امکانپذیر است. احیای غرور ملی و به خودباوری رساندن مردم، احترام به آنها و تلاش برای تحقق خواسته هایشان، عدم تحمیل سلایق خاص به مردم، قانونگرایی، مبارزه با فساد و تبعیض و بی عدالتی می تواند مردم را به نظام امیدوار و زمینه ساز حرکت و تلاش جمعی برای تحقق کارهایی باشد که شاید در باور نمی گنجد و تحقق شعار امسال نیز، نیازمند آن است.
برای اعمال «مدیریت جهادی»، ساختارهای مناسب و نظام اجرایی و تقنینی چالاک و انعطاف پذیر، کوچک و پربازده کردن دولت و استفاده از دانش مدیران توانمند کشور با همه سلیقه ها و گرایش ها، امکانپذیر خواهد شد.
مدیر جهادی، نباید فقط در شعار از این عنوان استفاده کند بلکه باید واقعا شیفته خدمت باشد، بیت المال را پاس بدارد، سرعت عمل و دقت و نظم در کارها را سرلوحه خود قرار دهد و اهل ایثار و از خودگذشتگی باشد.
در بعد رفتاری نیز، مدیریت ها باید تحول آفرین، پویا، انعطاف پذیر، مشارکت محور و اخلاق مدار باشد و مدیریت برای خدا باید جایگزین مدیریت برای پست و مقام و ثروت شود تا زمینه برای مشارکت گسترده مردم در اجرای طرح ها و پروژه ها فراهم آید.
اول**1104
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]










این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 78]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن