تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 27 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):خوبى و بدى در روز جمعه چند برابر (حساب) مى‏شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816221924




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بیرق عزای فاطمی در رودان به اهتزاز در آمد


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

بیرق عزای فاطمی در رودان به اهتزاز در آمد رودان- ایرنا- رودان- عاشقان و شیفتگان آل الله در رودان با سیاهپوش کردن در و دیوار شهر، برافراشتن پرچم سیاه عزا؛ با چشمانی اشک آلود و قلب هایی اندوهگین؛ در عزای غروب غریبانه و شهادت جانسوز برترین بانوی عالم هستی حضرت فاطمه الزهرا (س) مرثیه غم سرودند و اشک ماتم ریختند.


به گزارش پنجشنبه ایرناˈ امروز جای جای رودان صحنه شور، معرفت و شعور فاطمی و شاهد رستاخیز فاطمیون در اقامه عزای شهادت مظلومانه؛ حضرت فاطمه الزهرا (س) بود و عاشقان مکتب اسلام و قرآن بر سر و سینه زنان به خیابان های شهر آمده و در سوگ و ماتم عزای سیدة النساء العالمین؛ زهرای مرضیه (س) اشک ماتم ریختند.
امروز زمان و زمین شاهد جوشش شور و شعور فاطمی در جای جای رودان بود؛ عاشقان و شیفتگان آل الله در این شهرستان صد درصد شیعه با به راه انداختن دسته ها و هیئت های عزاداری با دلی اندوهگین و چشمانی اشک بار در سوگ شهادت مظلومانه دردانه شیر خدا؛ حضرت فاطمه الزهرا (س) مرثیه غم سرودند.
امروز دگر بار غیرت فاطمی در رگ های زمان جوشیدن گرفت و در بارش متواتر اشک و گلاب فریاد لبیک یا زهرا (س) از حنجره عطشان عاشقان و عزاداران تا عرش الهی روئیدن گرفت و بار دیگر قلب ها و جان ها در نوای خوش یا زهرا (س) شور و طراوتی دوباره یافتند.
عزاداران فاطمی در رودان با به اهتزاز در آوردن بیرق عزای ریحانة النبی، با گسترانیدن فرش عزای سلاله پاک پیامبر رحمت و مهربانی، برپایی ایستگاه صلواتی و پخش نذری؛ این مصیبت بزرگ و جانکاه را به ساحت مقدس حضرت ولی عصر (عج) تسلیت گفتند و از راه دور و از پس فرسنگ ها فاصله؛ عشق و ارادت خود به خاندان اهل بیت عصمت و طهارت (ع) را ابراز کردند.
رودان یک دست شیعه، در این ساعات سراسر حزن و اندوه حال و هوای غریبی دارد، کوچه و خیابان، کوی و برزن در اندوه کوچ غریبانه بانوی آفتابی خانه امامت و ولایت؛ سیاهپوش، محزون و غرق در ماتم و اشک و آه است.
آیین های سخنرانی، روضه خوانی، مرثیه خوانی و سینه زنی در این لحظات سراسر حزن و اندوه در شکوه و عظمتی خاص؛ در جای جای شهرستان صد درصد شیعه رودان در حال برگزاری است و عاشقان و شیفتگان اهل بیت (ع) با حضور در مساجد، تکایا و بقاع متبرکه، بر سر و سینه زنان در عزای بانویی از جنس نور، معرفت و معنویت به سوگ و ماتم نشسته اند.
در این ساعات سراسر بغض و آه؛ بقاع متبرکه و بارگاه مطهر و نورانی امامزادگان در شهرستان رودان میزبان قلب های پاک و با صفای هزاران زائر عاشق و دلسوخته مملو از عشق به خدا و عشق به برترین های عالم هستی است.
شیعیان و محبان عاشق و دلسوخته؛ از جای جای این کره خاکی آمده اند و پناهنده حرم امن، نورانی و با صفای امامزادگان شده اند، آمده اند تا درد و اندوه بزرگ غروب غریبانه یاس آل یاسین؛ حضرت فاطمه زهرا (س) را با اشک و آه به یکدیگر تسلیت بگویند.
مادر جان؛ عاشقان و دلسوختگانت؛ امروز آمده اند و بی امان نوای ˈلبیک یا زهراˈ را در گوش زمان فریاد می زنند و بر سر و سینه زنان؛ جامه را بر تن چاک می کنند.
بی بی جان؛ از آن روزی که مردمان کوردل، در ظلمت خوفناک شب های مدینه، عهد و پیمان خود را زیر چکمه های بی غیرتی و بی وفائی لگدمال کردند و فاجعه ای سرخ را رقم زدند؛ سالیان زیادی در سیاهه عمر روزگار ورق خورده است.
ای بانوی آب و آیینه؛ در همه این سال ها گر چه گرد و غبار زمان بر چهره هایمان نشسته و پیرمان کرده اما آتش عشق تو سوزنده تر و پر حرارت تر از همیشه در جانمان زبانه می کشد و دلمان از محبت و ولای شما هر روز پر شور تر و زنده تر می شود.
زهرا جان؛ با تو همه چیز زیبا، آشنا و خواستنی می شود هر وقت هوای شهر دلگیر و نفسگیر می شود با روضه تو نفس تازه می کنیم و جان می گیریم.
بی بی جان؛ سال هاست که در مکتب عشق و دلدادگی ات؛ آزادگی را مشق می کنیم، از شما آموخته ایمˈ زیر بار ذلت زندگی کردن؛ یعنی مرگ و مرگ در راه عزّت، چیزی نیست؛ مگر زندگانی تا ابد جاوید.
امروز هم پس از 14 قرن گردش و چرخش بی امان روزگار آمده ایم بگوئیم؛ ما غیرت، مردانگی، رهایی و آزادی را از مکتب و مرام شما آموخته ایم و تا آخرین نفس و قطره خونمان به شما و آرمان های والایتان وفاداریم.
اقامه عزای فاطمی امسال هم مظهر تجلی پیام و هدف جاوید نهضت دفاع از ولایت است و این همه دل عاشق که آمده و بر آستان آن حقیقت تا ابد جاوید؛ ادای احترام می کنند؛ نشان از این حقیقت صریح و روشن است.
شیعیان و دوستداران اهل بیت (ع) امسال هم با سینه فراغ آمده اند تا درسی نو از شهیده ولایت بگیرند و با شناخت بیشتر و عمیق تر از سیره عملی و رفتاری آن بانوی آب و آیینه؛ راه و رسم عاشقی، دلدادگی و ایثار را آگاهانه تر و عاشقانه تر از همیشه مرور کنند.
ˈاللهم صل علی فاطمة و ابیها و بعلها و بنیها والسر المستودع فیها بعدد ما احاط به علمکˈ
در سوم جمادی الثانی سال یازدهم هجری همسر و هم سِرِّ ولی خدا؛ غریبانه و دلتنگ؛ بال در بال نسیم؛ از کاشانه ساده و محقرˈ پیشوای عالمیان؛ مولای متقیان حضرت علی (ع)ˈ تا ابدیت پر کشید و زمان و زمین را در غمگینانه ترین مصیبت فرو برد.
ای اسوه ایثار و مقاومت؛ هجرت آسمانی ات تلخ ترین و دردناک ترین حقیقتی است که گلوی عطشان زمان و زمین را سخت فشرده است.
ای حامی و تکیه گاه نستوه رسالت، ولایت و امامت؛ بیش از هزار است که زخم شهادت جانکاه تو بر شانه های بی رمق، خسته و بی جان کائنات؛ سنگینی می کند.
با کوچ تو ای بانو؛ رنج و اندوه غربت و یتیمی بر سیمای روحانی و آسمانیˈ ابو ترابˈ نشست و درست از همان حوالی بود که دیگر کسی ˈامیر المومنینˈ را شادمان ندید.
هوای مدینه بی عطر وجود زهرا (س) ریحانة النبی؛ دردانه پرورش یافته در دامن عفت و نجابت حضرت خدیجه (س) بانوی آیینه و آفتاب؛ چه دردناک، کشنده، آزار دهنده و شکننده بود.
ای اسوه صبر و حق پرستی؛ چقدر مظلوم بودی، چه مظلومانه زیستی و با همان مظلومیتت نرم و آرام در آغوش خاک جای گرفتی و از اندوه و سیاهی شب های تیره و تار مردمان خواب آلوده مدینه تا ابدیت پر کشیدی.
افلاکیان و خاک نشینان مفلوک همه گواهند که بهار عمر پیامبر رحمت و مهربانی پس از عروج رسول خوبی ها، تمام عمر؛ در خزان و اندوه بود و غریبانه و شکسته بال و پر؛ در گریه خاموش و بی صدای کوچه های مدینه، بر دستان ملائک تا تربت بی نشانش در بقیع بدرقه شد.
وقتی که در بیراهه های اندیشه؛ آوای شوم زمان و زمین، حقیقت روشن و صریح حق و ولایت را به انکار می خواند؛ این فاطمه (س) بود کهˈ چادر به سر می‏کشید و در تمام رهگذرهای هستی، حضور خدا را به کائنات، یادآور می‏شدˈ.
وقتی که چشم ها، گوش ها، زبان ها و اندیشه ها به خواب عمیق غفلت و فراموشی فرو رفته بودند، فاطمه بود کهˈ سیلی ستم و تازیانه کین را به جان خرید تا هجوم تندبادِ انکار، شمع یک‏تنه حقیقت را خاموش نکندˈ.
ای گنجینه ایمان در تنگنای دوران؛ در دورانی که عطش جهل و نادانی بر لب های بشریت تازیانه می زد و انگشت کتمان و تکذیب قلب حقانیت حق را نشانه رفته بود؛ این تو بودی که همچون مادرت خدیجه کبری (س) به حقانیت پروردگار جهانیان و رسول خاتم شهادت دادی و ˈعلی ولی اللهˈ را تصدیق کردی.
ای بانوی آفتاب؛ تو برترین و کامل ترین زن آفرینشی که دوازده ستاره پر فروغ امامت از وجود و ذات پاک و مطهرت ریشه گرفت تا مسیر سعادت، هدایت و تکامل برای بشریت به روشنی تفسیر شود.
تاریخ گواه است که با صبر و استقامتی مثال زدنی دوشادوش علی (ع) مجاهدت و پایمردی کردی تا ارزش ها و فضائل اخلاقی در گسترده عالم هستی و حیات آدمی ظهور و تجلی یابد و بشریت از گرداب هولناک و کشنده ضلالت و گمراهی رهایی یابد.
ای مهربانی ممتد؛ در التماس نگاه چشمان منتظر خاک بقیع، نفس هایمان به حال و هوای تربت پاک و بی نشانت گره خورده اند و عاشقانه و دلسوخته و با هزار امید و آرزو آمده ایم؛ نشانی ات را از نسیم و قاصدک سرگشته و شوریده شب های غربت مدینه جویا شویم.
ای سلاله پاکی و معصومیت؛ سال هاست که نام مهربانت مرهم زخم های کهنه و قدیمی ماست و نبض دل بی قرار مان با شنیدن نام مهربان تو آرام می گیرد، تو همانی که ما با شنیدن کلام گرمش تمام غصه هایمان را به نسیم شمال می سپاریم تا با خود به دوردست ها ببرد.
ای وارث دُرّ حیا و گنج عفاف؛ در هنگامه عزای جانسوز و غریبانه ات، سجاده هایمان را در شرقی ترین ضلع جهان بر خاکستری شن ها رو به قبله گسترانیده ایم و نفس هایمان به حال و هوای تربت پاک و بی نشانت در بقیع گره خورده است.
ای یاس آل یاسین؛ نوروز امسالمان به نور و عطر فاطمیه ات منور و معطر گشته و جان عاشق و بی تابمان در تب هجر و عروج غریبانه و مظلومانه ات دارد می سوزد.
ای هستی سراسر مستی؛ ما زادگان روزگار غیبت کام خود را با حلاوت ظهور شیرین کرده ایم و بیش از هزار سال است که چشمان منتظرمان در افق های دور دست؛ طلوع خورشید دیگری را به انتظار نشسته است بیا و در این حال خوش و در نوای خسته عاشقان فرج، ظهور ˈ موعودˈ را برای بشریت طلب کن.
حضرت فاطمه (س) در سال پنجم بعد از بعثت و در روز 20 جمادی الثانی در مکه دیده به جهان گشود.پدر بزرگوار ایشان حضرت محمد بن عبدالله (ص)؛ رسول گرامی اسلام، خاتم پیامبران الهی و برترین مخلوق خداوند و مادر بزرگوارشان حضرت خدیجه (س) دختر خویلد، از زنان بزرگ و شریف قریش است.
نام مبارک آن حضرت، فاطمه است و زهرا، صدیقه، طاهره، مبارکه، بتول، راضیه، مرضیه از مشهورترین القاب و ام الحسین، ام الحسن، ام الائمه، ام ابیها از جمله کنیه های ایشان می باشد.
فاطمه، در لغت به معنی بریده شده و جدا شده می باشد و علت این نامگذاری بر طبق احادیث نبوی، آنست که: پیروان فاطمه (س) به سبب او از آتش دوزخ بریده، جدا شده و برکنارند.
حضرت زهرا (س) تا دیده به جهان گشود، به قدرت الهی لب به سخن گشود و گفت: ˈشهادت می دهم که جز خدا، الهی نیست و پدرم؛ رسول خدا و آقای پیامبران است و شوهرم؛ سرور اوصیاء و فرزندانم (دو فرزندم) سرور نوادگان می باشند.ˈ
بیشتر مفسران شیعی و عده ای از مفسران بزرگ اهل تسنن نظیر فخر رازی، با توجه به آیه آغازین سوره کوثر؛ حضرت فاطمه (س) را خیر کثیر و باعث بقا و گسترش نسل و ذریه پیامبر اکرم ذکر کرده اند.
فاطمه زهرا (س) اگر چه امام نیست، اما مقام و منزلت او در نزد خداوند و در بین مسلمانان به خصوص شیعیان، نه تنها کمتر از سایر ائمه نیست، بلکه آن حضرت همتای امیر المؤمنین و دارای منزلتی عظیم تر از سایر ائمه اطهار (ع) می باشد.
حضرت فاطمه زهرا (س) در عمر کوتاه خود در راه اقامه دین، پاسداری و صیانت از امامت و ولایت، هدایت بشریت به سوی حق، کمال و سعادت؛ از هیچ تلاش و کوششی فروگذار نکرد.
پس از رحلت پیامبر (ص) و در پی ناجوانمردی و زخم کین مردم ناجوانمرد مدینه؛ یاس نبوی بیمار گشت و در بستر بیماری افتاد و بنا بر قول مشهور تنها 95 روز پس از رسول خدا در این دنیای فانی زندگی کرد.
در پی گردش بی امان چرخ روزگار سرانجام؛ سوم جمادی الثانی سال یازدهم هجری فرا رسید؛ ریحانة النبی در حالیکه تنها 18 بهار از عمرش گذشته بود؛ در میان بغض و آه کودکان مظلوم و معصوم خود تا ابدیت پر کشید و برای همیشه از درد، رنج و محنت مردم ناجوانمرد مدینه راحت شد.
آیین محوری عزاداری و سوگواره یاس نبوی با حضور گسترده و پرشور سادات جلیل القدر و عزاداران فاطمی در مسجد جامع شهر رودان و آستان امامزاده سید سلطان محمد (ع) برگزار شد.
شیعیان ولایت مدار شهرستان رودان با اقامه عزاداری و سوگواری سنتی در شهادت زهرای صدیقه (س) نماز ظهر و عصر را در شکوه و عظمتی خاص، به جماعت اقامه کردند.
یا وَجیهَةً عِندَاللّهِ اِشفَعی لَنا عِندَاللّه...
شهادت مظلومانه و غریبانه حضرت فاطمه الزهرا (س) تسلیت باد!. ک/4
7196/668
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]










این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 33]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن